• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با پادکست

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
podcast1.jpg.png
پادکست
حتما تا بحال برای شما هم اتفاق افتاده که در تالاری عضو بوده اید و بعد از چند روز به آن مراجعه کرده اید و تالار با پست های زیادی به روز شما اما شما وقت و حوصله خواندن تمام مطلب ها را نداشته باشید در این مورد شما میتوانید از پادکست استفاده کنید
در زبان ساده پادکست فایل صوتی است که محتوی اخبار و رویداد های وبسایت است
اما برای پادکست چه نرم افزار هایی نیاز دارم
۰-متن اول از همه یک متن جامع نیاز دارید سعی کنید چند سطر در مورد چیز هایی که اتفاق افتاده توضیح دهید سپس خبر های جدید و بعد از ان رویداد های سایت مانند جشنواره ها و مسابقات
۱-نرم افزار ضبط صدا شما میتوانید پادکست را از طریق موبایل خود هم ظبط کنید و یا از طریق میکروفون و یا از طریق وب کم
۲-تبدیل گر اگر از موبایل استفاده کنید احتمالا نیاز به تبدیل گر پیدا میکنید تا فرمت فایل را به mp3 تبدیل کنید چون رایجترین فرمت پادکست این است
برای این منظور نرم افزار Aimersoft Video Converter Ultimate یک نرم افزار عالی است
شما میتوانید بیت ریت صدا را نیز تا ۳۲ یا ۶۴ کاهش دهید که باعث کم شدن حجم فایل میشد و در کیفیت آن تاثیری چندانی ندارد
۳-نویز گیر و اضافه کردن اهنگ
این دو مورد حائز اهمیت است زیرا شنوندگان پادکست به کیفیت شماست صدا اهمیت میدهند همچنین برای جلوگیری از خسته کننده بودن پادکست میتوانید از موسیقی متن هم استفاده کنید برای این منظور من نرم افزار Audacity رو پیشنهاد میکنم

برای اپلود پادکست شما میتوانید از سایت cast.ir استفاده کنید این سایت به تازگی به عنوان کست بلاگ ایجاد شده که مکان مطمئنی برای پادکست های شماست

منبع

[h=2]آشنایی با پادکست[/h]

بالا