• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشپزی آسان

fatima_o

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2015
نوشته‌ها
135
لایک‌ها
55
سن
34
محل سکونت
شیراز
طرز تهیه کوفته مرغ گوجه فرنگی غذای لاغرکننده



مواد اولیه برای تهیه غذای رژیمی و خوشمزه به نام کوفته مرغ

نمک و فلفل و پاپریکا به میزان لازم

بلغور ریز 2 لیوان

سیر له شده 4 تا 5 حبه

پیاز رنده شده 1 عدد

تخم مرغ 1 عدد

مرغ چرخ کرده نیم کیلو

گوجه فرنگی 4 عدد

آب 1 استکان

طرز تهیه کوفته مرغ:

بلغور ریز را خیس میکنیم توجه کنید بلغور ریز کشور ترکیه را استفاده کنید چون نیاز به پخت زیاد ندارد . در کاسه بلغور ریز خیس شده و مرغ چرخ کرده و پیاز رنده شده و تخم مرغ و نمک و فلفل و پاپریکا را ریخته خوب ورز می دهیم. از این مواد به اندازه گردو برداشته و شکل کوفته میدهیم اول در آرد گندم کامل غلطانده سپس در آب جوش کوفته ها را ریخته تا ۱۵ دقیقه بپزد . در یک تابه گوجه فرنگی های رنده شده را ریخته سپس سیر را می ریزیم یک استکان آب ریخته و کوفته های پخته شده را در گوجه فرنگی ها ریخته و ده دقیقه دیگر بپزید وقتی پخت رویش نعناع تازه ریز شده ریخته و سرو میکنیم
 

fatima_o

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2015
نوشته‌ها
135
لایک‌ها
55
سن
34
محل سکونت
شیراز
ترشی یکی از محبوب ترین غذاها در کنار سفره ما ایرانی است و روش درست کردن انواع ترشی ها رو خانم ها و آقایون ایرانی شاید بدانند و ما در سایت ایران مطلب جهات یاداوری روش تهیه انواع ترشی خوشمزه ایرانی رو برای شما به نمایش گذاشتیم که در ادامه می توانید مشاهده کنید

طرز تهیه سیر ترشی 7ساله در مدت زمان کمتر



آماده سازی: 30 دقیقه

مواد اولیه برای درست کردن ترشی سیر هفت ساله :

سس سویا به میزان لازم

سركه خرما به میزان لازم

سركه بالزامیك به میزان لازم

سیر به میزان لازم

شكر قهوه ای به میزان لازم

اگر شما هم از اون دسته افرادی هستید كه عاشق سیر ترشی هستن اونم از نوع مدت دارش پیشنهاد میكنم این طرز تهیه رو حتما یاد بگیرید. این سیر ترشی رو اهل فن هم نمیتونن سن یابی كنن و محاله كسی زیر 3سال تعیین سنش كنه

طرز تهیه ترشی سیر 7 ساله

برای تهیه این سیر ترشی اول مقدار سركه رو مشخص كنید كه چه قدر باید باشه چون هرچی سركه بالزامیك مصرف میكنید به اندازه نصفش باید سركه خرما استفاده بشه. بهتره اول ظرفی كه میخواید توش ترشی بریزید رو انتخاب كنید بعد سیر ها رو اضافه كنید و روش سركه بالزامیك بریزید و هرچه قدر كافی بود نصفش سركه خرما بریزید.البته اگه براتون اندازه گیری سخته كه میدونم هست(تجربه ثابت كرده)به ازای هر 8بوته سیر 1قاشق غذاخوری شكر قهوه ای یا عسل بریزید توی سركه بالزامیك.(سركه خرما حذف بشه)

حالا سیر ها رو فقط تمیز كنید ولی پوستش رو به هیچ عنوان نكنید و همون طور كامل توی قابلمه بریزیدو سركه بالزامیك و 2تا3 قاشق سس سویا رو روش بریزید و بذاریدش روی گاز و شكر رو هم اضافه كنید و بعد حرارت رو روشن كنید و 10تا15دقیه سیر رو بجوشونید ولی بیشتر نه!چون سیر له میشه. حالا سیر رو داخل ظرف تمیز بریزید و همون سركه ای كه باهاش جوشیده رو داخل ظرف بذارید تا كاملا بیاد روی سیر حتما سركه رو تست كنید و اگر شیرینی و شوریش كم بود اونو اندازه كنید.

حالا درب ظرف رو اول با یه نایلون ببندید و بعد با درش چفت كنید و 40روز در جای تاریك قرارش بدید و به نظر من اگه دیگه خیلی میخواید باحال بشه زیر خاك قرارش بدین(به یاد یانگوم!^_^)چون قدیمی ها همیشه سركه رو خاك میكردند!بعد از 40روز سیر ترشی 7ساله شما آمادست!

نكاتی برای درست کردن سیر ترشی 7 ساله

1)این ترشی با سركه بالزامیك واقعا فوق العادست ولی اگر در اختیار نبود از سركه قرمز مخلوط با سركه خرما و عسل و سس سویا استفاده كنید.

2)در صورت تمایل به جای شكر قهوه ای از عسل استفاده كنید ولی شكر قهوه ای خیلی بهتره!

3)سس سویا همون نكته جادویی برای تهیه این ترشی هست ابدا اونو خذف نكنید چون باعث تخمیر و خوشمزه شدن ترشی میشه در واقع زمان تخمیر 7ساله رو میكنه 40روز!
 

fatima_o

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2015
نوشته‌ها
135
لایک‌ها
55
سن
34
محل سکونت
شیراز
طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط



آماده سازی: 12 ساعت - مدت انتظار: 30 دقیقه - مجموعاً: 12 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه برای تهیه ترشی مخلوط

گل کلم 1عدد

هویج نیم کیلو

ساقه کرفس 1دسته

سیب ترشی نیم کیلو

سرکه به میزان لازم

فلفل سبز تند 4عدد

نمک به میزان لازم

ترخان به میزان لازم

گلپر 1قاشق مرباخوری

پودر سیر 1قاشق مرباخوری

پودر موسیر 2قاشق مرباخوری

ادویه ترشی به میزان لازم

طرز تهیه ترشی مخلوط گل کلم

ابتدا گل کلم را گل کنید و خوب بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا خشک شود.هویج را پس از شستن و پوست گرفتن حلقه ای خرد کنید. بقیه سبزیجات را نیز شسته و در صورت لزوم پوست بکنید و به شکل دلخواه خرد کنید و اجازه دهید کاملا خشک شوند.

سبزیجات خرد شده را با هم مخلوط کنید و یک لایه از آن را داخل شیشه مناسب بریزید و روی آن 1عدد فلفل تند قرار داده و ادویه بزنید و لابه بعد را نیز به همین ترتیب ادامه دهید تا انتها. وقتی مواد شما تمام شد روی آن سرکه بریزید و تا لبه ظرف پر کنید و روی لبه یک نایلون قرار داده و رویش را با درب ظرف چفت کنید و 2تا3هفته در جای مناسب و خشک قرار دهید تا آماده مصرف شود.

نکاتی برای درست کردن ترشی گل کلم مخلوط

1)در صورت تمایل از سرکه سیب در این ترشی استفاده کنید.

2)میتوانید یک عدد لبو هم به ترشب اضافه کنید تا رنگ آن قرمز شود.

3)این ترشی اگر با سرکه بالزامیک تهیه شود بسیار خوشمزه تر میشود.
 

fatima_o

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2015
نوشته‌ها
135
لایک‌ها
55
سن
34
محل سکونت
شیراز
طرز تهیه ترشی لیته



ترشی یکی از خوراکی های خوشمزه بوده که هم بصورت تنها و هم با غذا میل می شود . در این مطلب طرز تهیه ترشی لیته را برایتان قرار دادیم

مواد لازم برای درست کردن ترشی لیته

بادمجان : يک کيلو
سبزي معطر پاک کرده : نيم کيلو

فلفل دلمه ي سبز : يک عدد

فلفل دلمه ي قرمز : یک عدد

سير رنده شده : يک قاشق سوپ خوري

فلفل سبز : ۵۰ گرم

هويج : ۳ عدد

کلم پيچ سفيد : ۲۵۰ گرم

سرکه : يک کيلو

ادويه ي ترشي : یک قاشق سوپ خوري

نعناي خشک : يک قاشق غذاخوري

پونه ي خشک : يک قاشق غذاخوري

زرد چوبه: يک قاشق مرباخوري

طرز تهيه ترشی لیته

- سبزي معطر شامل مرزه، ترخون، گشنيز، جعفري، نعنا و … است که آنها را کاملاً خرد مي کنيم.

- بادمجان را همراه پوست با يک ليوان سرکه و يک ليوان آب مي پزيم. سپس در صافي مي ريزيم تا آب اضافي آن خارج شود.

- سير و بادمجان را با هم چرخ مي کنيم.

- کلم، هويج، فلفل دلمه اي سبز، فلفل دلمه اي قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سير اضافه مي کنيم. در صورتي که فلفل سبز مصرفي خيلي تند بود، مقدار آن را کمتر کنيد.

- سبزي معطر، ادويه ي ترشي، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ي خشک را ترکيب کرده و به مواد قبلي مي افزاييم.

- سرکه را به همه ي مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم مي زنيم. حالا ترشي آماده است.
 

fatima_o

Registered User
تاریخ عضویت
23 آپریل 2015
نوشته‌ها
135
لایک‌ها
55
سن
34
محل سکونت
شیراز
طرز تهیه ترشی پیاز



آماده سازی: 1 ساعت - مدت انتظار: 15 دقیقه - مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه برای تهیه ترشی پیاز

برای 8 نفر

پیاز قرمز (نصف شده و باریک حلقه شده) 2 عدد متوسط

چوب دارچین 2 عدد

میخک (درسته) 6 عدد

دانه فلفل قرمز (له شده) کمی

سرکه سیب 1 فنجان - 240 میلی لیتر

آب لیمو (تازه) نصف فنجان - 120 میلی لیتر

شکر 1/4 تا 1/2 فنجان - 50 تا 100 گرم

نمک 1 قاشق سوپخوری

این پیاز ترشی ها تند و تیز و شیرین هستند و طعم اسیدی سر حال آورنده ای دارند. ما از ترکیب آب لیمو و سرکه ی سیب استفاده می کنیم. شما می توانید تنها از یک ماده ی اسیدی استفاده کنید اما ما متوجه شده ایم ترکیب این دو طعم دلپذیرتری دارد. در اضافه کردن ادویه ها و طعم دهنده ها دستتان آزاد است. ما از چوب دارچین، میخک و دانه فلفل قرمز استفاده می کنیم. شما می توانید اصلاً از هیچ کدام استفاده نکنید یا از مواد زیر ترکیب دلخواه را انتخاب کنید: چوب دارچین، میخک درسته، دانه فلفل له شده، سیر درسته، بادیان، برگ بو، دانه خردل؛ زنجبیل تازه ورقه شده، تخم رازیانه، تخم گشنیز یا تخم زیره.

آنچه باید در مورد ترشی پیاز بدانید:

با مواد این دستور آشپزی 3 فنجان ترشی درست می شود که مقدار زیادی است. ما از این ترشی در کنار همه چیز استفاده می کنیم برای همین مقدار زیادی درست می کنیم. شما می توانید مقدار مواد را نصف کنید.

طرز تهیه ترشی پیاز

1. پیاز حلقه شده را داخل یک کاسه ی متوسط بریزید. آنقدر آب جوش روی آنها بریزید که کاملاً روی آنها را بپوشاند. تا 10 بشمارید سپس آبکش کنید. پیاز ها را در بطری شیشه ای یا یک کاسه بریزید.

2. دارچین، میخک و دانه فلفل قرمز را در یک روغن دان کوچک روی حرارت متوسط 3 تا 5 دقیقه بو بدهید تا عطر آنها بلند شود.

3. سرکه، آب لیمو، 1/4 فنجان شکر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید آرام به جوش بیاید سپس 1 تا 2 دقیقه تا زمانی که شکر و نمک حل شوند بپزید. شیرینی آن را بچشید و در صورت لزوم شکر اضافه کنید. مخلوط را روی پیاز ها بریزید.

4. بگذارید آنقدر در دمای اتاق بمانند که خنک شوند سپس می توانید تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.
 
بالا