• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آغاز ثبت دامنه اختصاصي دانشجويان و دانش اموزان ايران !!

ParsiNIC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دانشجويان عزيز ! دانش آموزان ايراني
ثبت دامنه اختصاصي دانشجويان و دانش آموزان آغاز شد !!

ثبت دامنه دانشجويي - دانش آموزي فقط 1900 تومان !
ميزباني وب 2 مگابايت 1000 تومان !
ميزباني وب 5 مگابايت 2000 تومان !
ميزباني وب 10 مگابايت 3500 تومان !

سرور : لينوكس دالاس آمريكا

امكانات سرويسهاي هاستينگ :
PHP,Mysql,Cpanel,Ulimited Email , Unlimited FTP,Unlimited Subdomain , Unlimited Mysql ,...

اگر يك دانشجو و يا دانش آموز علاقمند به راه اندازي وب سايت هستيد و از طرفي نگران هزينه هاي گران قيمت ثبت دومين و ميزباني وب هستيد هيچ نگران نباشيد . ما كليه هزينه پرداختي شما براي راه اندازي يك وب سايت تحت آدرس اختصاصي دانشجويان و دانش آموزان ايران ( STU.IR ) را به مرز حداقل 2900 تومان رسانيده ام ! كه در تاريخ خدمات وب ايران امري بي سابقه بوده است . پس اگر به فكر راه اندازي يك وب سايت آموزشي ، سرگرمي ، وبلاگ ، شخصي و ... هستيد درنگ نكنيد ... ما مدعي هستيم كه بهترين خدمات را با حداقل قيمت ارائه مي كنيم ! اين مركز همچنين آماده است تا در راستاي اهداف فرهنگسازي خود در جهت استفاده صحيح از اينترنت در بين دانش آموزان و دانشجويان ايراني به آندسته از عزيزاني كه طرحهاي نوين اينترنتي دارند كمكهاي بلاعوض اعطا نمايد .

پارسي نيك - اولين مركز ثبت دامنه هاي ويژه ايران

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
بسه ديگه :hmm:
###### مارو با اين تبليغات!!!

SherlockJudge

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roozbeh :
خودشو ناراحت نكن! :p
:lol: بابا آخه تو هر انجمني يه تاپيك زده كلاهبردار :blink:

mohandes2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقاي شرلوك بابا مثل اينكه توي خيلي مايه داري ها !! واسه ما بدبخت بيچاره ها كه در به در دنبال هاست ارزون ميگرديم تا باهش يه وبلاگي چيزي راه بندازيم خيلي كار جالبي كرده . مخصوصا اينكه دومينشم به شغل ما ميخوره . من خودم 2-3 روز پيش ثبت نام كردم . پول رو واريز كردم . يه كنترل پنل كامل داره كه هم ميشهDNS دومين رو تغيير داد و هم whois شو . در ضمن نسبت به قيمتش امكانات واقعا خوبي داره ميده .
حالا كار به هيچيش ندارم ولي هم اينكه باز يكي توي اين مملكت به فكر ما بدبختا بود باز خودش جاي شكرش باقيه ...

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
اين بابا رو داري چه تابلو :lol: :lol: :lol:

mohandes2005
Registered User

حتما يكي ديگه است ... :lol: :lol: :lol:

roozbeh2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من كه اين كار آخر كلاه برداري از مردم است چون اين پارسي نيك يه دامين stu.ir ثبت كرده داره روش ساب دامين رو كه مجاني ميوفته رو به عنوان يك دامين تو پاچه مردم ميخواهد بكند.

www.parsinic.com هم اسم سايتشه , من نميدونم چرا همش مردم به فكر كلاه برداري اند!!!!!!! :lol:

تازه من يه دامين com. را هم حدود 2 هفته است كه پول ريخته بودم به حسابشون ميگند پولش هنوز تو حسابمون نيومده !!!!! :eek:

لطفا يكي به من بگه كه چه جوري ميتوانم از دست اين پارسي نيك شكايت كنم؟ چون من هيچ قراردادي ازشون ندارم

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
سرت را بزن به ديوار !
راه ديگه اي فكر نكنم داشته باشه ! توي اين مملكت بي در و پيكر هنوز قانون درست حسابي واسه جرايم رايانه اي نداريم ! واسه هيچ چيز قانون نداريم !

بالا