• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آغاز لیگ های معتبر دنیا شرط بندی در مسابقات فوتبال فقط اینکاره ها بیان تو

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
سلام

پارواتونو فراموش نکنید

کلی کار داریم
لیگ شروع شد من باز اوومدم
می خوام یک اکیپ خصوصی راه بندازم از علاقه مندان و افراد با سابقه دعوت میکنم که به این گروه بپیوندید.
فکر نمیکنم لازم باشه که از سود شرط بندیه با اصول چیزی خدمتتون عرض کنم
منتظر اعلام آمادگیتون هستم yahoo id: a_benjamin21
msn id: a_benjamin2 1

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با سلام
به نظر من زوده هنوز شرط بندي كنيد
چون وضعيت تيم ها هنوز معلوم نيست
90.gif

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
با سلام
به نظر من زوده هنوز شرط بندي كنيد
چون وضعيت تيم ها هنوز معلوم نيست
90.gif

کاملا درسته دوست عزیز
ولی هدف من جمع کردن این گروه و انجام کارهای مقدماتیه که همین کارها تقریبا 1 ماه طول میکشه
پس چه بهتر که زود بجنبیم و با هدف مسابقات را دنبال کنیم
مطمئن باشید با برنامه ریزی و همکاریه سالم بین دوستان آینده خوبی در این امر خواهیم داشت
پیروز باشید دوست خوبم

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
قصدتون از ایجاد این گروه چیه ؟
و کلا چه فایده ای داره

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
سلام روبی عزیز من قبلا کامنتهای شمارو در تاپیک شرط بندی خونده بودم
اولا شرمنده که انقدر دیر جواب دادم متاسفانه درگیر امتحانا و انتخاب واحدم بودم
و اما در جواب شما باید عرض کنم که همونطور که در جریان هستید میشه به شرط بندی به چشم یک کار نگاه کرد
و این کار علیرغم ظاهر ساده بسیار حساسو مشکل هست و به تنهایی نمیشه از پس این کار بر اومد
من فکر می کنم با حداکثر یک گروه 6-7 نفره و احساس مسئولیت و جدیت و رفاقت بین بچه های اکیپ میشه پیشرفتهای زیادی داشت اینو مطمئنم .
اگه سوالی داشتید در خدمتم

موفق باشید

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
سلام
من که فکر نمی کردم این تاپیک ادامه پیدا کنه وقفه طولانی بود
من خودم به شخصه از کارهایی که خیلی کند پیش میرند خوشم نمیاد چون همین کندی باعث از هم گسیحتگی گروه و دلسردی میشه اگه میخواید جدی کار کنید باید سرعت عمل بیشتری داشته باشیم و گرنه لیگ ها همگی تموم میشند و ما هنوز در اول راه موندیم
بهرحال اگه کار جدی هست من پایه هستم و همجوره هم حاضرم کمک کنم که گروه زودتر شکل بگیره برای شروع به نظرم نیاز نیست منتظر جمع شدن 6 -7 نفر بشیم میتونیم حتی دو نفره مقدمات کار رو استارت بزنیم ضمن اینکه فکر کنم تو تاپیک های قبلی تقریبا مشخص شده که کدوم یک از اعضای این فاروم دنبال چنین کاری هستند ومیشه اونها رو بصورت مستقیم دعوت چون خیلی ها دیگه به این قسمت و حتی کلا به این قاروم سر نمی زنند

موفق باشید

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
ظاهرا خبری از استارتر تاپیک نیست :hmm:

بهرحال این هقته واقعا هفته خوبی بود من که حدود 50 درصد سود کردم:D

شرط بندی به نظر من به مراتب بهتر از هایپه یک مثال ساده فرض کنید یک هایپ روزی 5 درصد برای 30 روز میده به فرض اینکه این هایپ اسکم نشه و سود شما رو هر روز بده بعداز 20 روز تازه اصل سرمایه اتون رو پس می گیرید و بعد از 30 روز هم 50 درصد سود حالا همین سود رو اگه بخواهیم از شرط بندی بگیریم مثلا اگه روی بازی بارسلونا - سویل شرط می بستید یا بازی منچستر یونایتد و ویگان همون 50 درصد رو می گرفتید با این تقاوت که اصل پول و سودش رو در عرض 90 دقیقه دریافت می کردید مکافات اسکم شدن هم نداشتید پولتون دست خودتونه و اگر هم از دستش بدید حداقلش اینه که غصه کلاهبرداری رو ندارید

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
robyie azizam ,vaghean sharmandam be khoda hatta vaght nadashtam ke farsi benevisam, faghat sharmande!!!
dooste azizam too in moddat tamame moghaddamate kar anjam shode ,be zoodi hamaro baham ashna mikonam faghat khahesh mikonam ,ke be idie messangere man off line bezarid ta be soorate khosoosi bahatoon sohbat konam a_benjamin21 va ettelaate bishtare be shoma erae bedam
montazere shoma hastam
base base base dige ENTEZAR hehehe;) :D

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
:rolleyes: rasti faramoosh kardam begam ,avvalan tabrik babate50% soodet
dovvoman daghighan harfaye roby ro ba tajrobey ke az hypo in joor chiza daram tayid mikonam
va dar zemn baghie bachehaye group hamoontor ke robyie aziz eshare kard ba tavjjoh be forumhaye mortabete ghabli be soorate mostaghim davat shodan:cool:
movafagh bashid

DrAmir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميشه آی دی ياهو بديد مشورت کنيم ؟ :)

sbobetsbobet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام برای بچه هایی که حرفه ای هستن
من نمایندگی WWW.SBOBET.COM رو دارم دوستانی که با سایت آشنا نیستن برن ببینن و سوالاشونو بپرسن

sbobetsbobet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برای علاقه مندان به شرط بندی!SBOBET اسپانسر وستهام یونایتد انگلیس و لیدر شرط بندی آسیاست!
برای اولین بار خدماتی در این سطح در بازار شرط بندی برای ایرانیان عزیز فراهم شده!
شما میتوانید صاحب یک اکانت در SBO باشید و بی واسطه لذت شرط بندی تا آخرین لحظه هر بازی را تجربه کنید.
من سال هاست در بازار شرط بندی ایران کار کردم.بعد از این همه مدت کار به این نتیجه رسیدم که به جای اینکه مثل هر ایرانی خودم شروع کنم و از اول یه سایت راه بندازم و با خدمات ضعیف و قیمت های بالا جذب مشتری کنم!

ولی حالا به این نتیجه رسیدم که اگر هدف کسب درآمده(که مطمئنا اینطوره) این راه بهتریه!
حدقل مبلغ 50 دلار برای هر اکانته!شما پول رو واریز می کنید به حساب سیبای ما user , pass میگیرید شرط میبندید و لذت می برید هفته ای 2 روز تصفیه داریم دوشنبه و پنجشنبه!
قبل از 12 ظهر پول میره به حسابتون!
بابت این خدمات 2 درصد از گردش مالی حساب شما رو به عنوان پرسنت از شما دریافت می کنیم و اگر بردید 2 درصد از برد رو کم میکنیم !
نماینده از استان های مختلف پذیرفته می شود!برای شرایط نمایندگی تماس بگیرید!

sbobetsbobet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برای علاقه مندان به شرط بندی WWW.SBOBET.COM اسپانسر وستهام یونایتد انگلیس و لیدر شرط بندی آسیاست!
برای اولین بار خدماتی در این سطح در بازار شرط بندی برای ایرانیان عزیز فراهم شده!
شما میتوانید صاحب یک اکانت در WWW.SBOBET.COM باشید و بی واسطه لذت شرط بندی تا آخرین لحظه هر بازی ایرانی و خارجی را تجربه کنید.
حدقل مبلغ 50 دلار برای هر اکانته!شما پول رو واریز می کنید به حساب سیبای ما user , pass میگیرید شرط میبندید و لذت می برید هفته ای 2 روز تصویه داریم دوشنبه و پنجشنبه!
قبل از 12 ظهر پول میره به حسابتون!
بابت این خدمات 2 درصد از گردش مالی حساب شما رو به عنوان پرسنت از شما دریافت می کنیم و اگر بردید 2 درصد از برد رو کم میکنیم !
نماینده از استان های مختلف پذیرفته می شود!برای شرایط نمایندگی تماس بگیرید!
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید [email protected]

بالا