• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آغاز کار با ASP.NET

وضعیت
موضوع بسته شده است.

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
بنده تصمیم گرفتم شروع به یرنامه‌نویسی تحت وب با ASP.NET کنم.
واسه ی این کار یه کتاب ASP.NET در 24 ساعت از انتشارات Sams گرفتم. Visual Studio رو هم با MSDN تهیه کردم. Access 2007 هم نصبه.
میخواستم ببینم واسه شروع اینا کافیه یا میتونه منو راه بندازه؟:blush:
البته زیاد با برنامه نویسی غریبه نیستم. کمی ویژوال بیسیک بلدم و قبلن هم با PHP یکم کار کردم. که فکر نمیکنم این دو مورد اینجا کمکی بکنن!
البته خیلی معذرت میخوام که تاپیک جدید باز کردم. دیدم قبلن ایجاد نشده گفتم بزنم هم بدرد من میخوره هم بقیه‌ی کسایی که میخوان شروع کنن.
126fs3281551.gif

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان
بنده تصمیم گرفتم شروع به یرنامه‌نویسی تحت وب با ASP.NET کنم.
واسه ی این کار یه کتاب ASP.NET در 24 ساعت از انتشارات Sams گرفتم. Visual Studio رو هم با MSDN تهیه کردم. Access 2007 هم نصبه.
میخواستم ببینم واسه شروع اینا کافیه یا میتونه منو راه بندازه؟:blush:
البته زیاد با برنامه نویسی غریبه نیستم. کمی ویژوال بیسیک بلدم و قبلن هم با PHP یکم کار کردم. که فکر نمیکنم این دو مورد اینجا کمکی بکنن!
البته خیلی معذرت میخوام که تاپیک جدید باز کردم. دیدم قبلن ایجاد نشده گفتم بزنم هم بدرد من میخوره هم بقیه‌ی کسایی که میخوان شروع کنن.
126fs3281551.gif
بله.
البته به access2007 هم نیازی تدارید.
ms sql server express edition رو با Visual studio نصب کنید.

موفق باشید :)

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
بله.
البته به access2007 هم نیازی تدارید.
ms sql server express edition رو با Visual studio نصب کنید.

موفق باشید :)
ممنون
MS SQL Server 2005 رو نصب کردم در واقع خود VS 2005 نصب کرد. ولی من به هیچ وجه از SQL سردرنمیارم.
127fs3556139.gif

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من یه مدت با همون اکسس کار کن خیلی بهتره
دوستان ممکنه حرفه ای باشن و بگن با my sql کار کنی ولی به نظر من! فعلا با همون کارکنی زودتر میتونی خیلی چیزارو بفهمی و درکش کنی،..

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
راستی دوستان، من وقتی VS2005 رو نصب میکردم، در آخر کار MY SQL رو نصب نکرد و ارر داد
VS2005 من یه DVD هست با MSDN که فکر نمیکنم مشکل از کمبود اون رو DVD باشه.منظورم MY SQL رو نداشته باشه.
ممکنه بر اساس تنظیمات ویندوز نصب نشه؟

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
راستی دوستان، من وقتی VS2005 رو نصب میکردم، در آخر کار MY SQL رو نصب نکرد و ارر داد
VS2005 من یه DVD هست با MSDN که فکر نمیکنم مشکل از کمبود اون رو DVD باشه.منظورم MY SQL رو نداشته باشه.
ممکنه بر اساس تنظیمات ویندوز نصب نشه؟

البته حتما منظور شما MS SQL بوده نه MY SQL چون VS2005 بصورت خودكار MS SQL رو نصب ميكنه و MY SQL مداره
چه پيغامي بهتون داد؟
ميتونين دوباره نصبش كنين

يه سوالم من بپرسم
با اين MS SQL كه VS2005 نصب ميكنه چطوري ميشه كار كرد؟ چون Entrprise Manager نداره!

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا