• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آقايون مدعي در نصب و راه اندازي "ام.تي" لطفا بخوانند!

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان حرفه اي
من برای اینکه بتوانم وبلاگم را به یک سايت منتقل كنم، یک دومین و مقداری فضا تهیه کرده ام. از دو روز قبل هم مشغول نصب MT هستم، تا قسمت وبلاگ این سایت را به کمک این نرم افزار مناسب آپلود کنم.
شاید باورتان نشود ! من راهنمایی هایی که بچه ها در مورد نصب نوشته اند را حدود بیست بار خوانده ام، و چیزی حدود ده بار آن را نصب کردم که تاکنون موفق نشده ام!
میخواستم ببینم از دست شما کمکی برای من بر می اید یا نه؟ :?: :!:
یک آدرس این زیر مینویسم و با مراجعه به این آدر س و دیدم نوع ارُرور شاید متوجه بشوی که مشکلم از کجای کار است؟ منتظر جواب شما هستم. :shock:
با دوستی
::سهراب::
آدرس صفحه ای که در سایت من ارُرور مربوط به به ء، را نشان میدهد

<a href='http://www.sohrab.org/cgi-bin/mt/mt-load.cgi' target='_blank'>http://www.sohrab.org/cgi-bin/mt/mt-load.cgi</a>

پي نوشت: هر كسي دوست داشت همينجا جواب بدهد و هر مسي خواست ايميل بدهد تا بتوانيم از روي مسنجر ارجبش مفصل صحبت بكنيم.(مرسي)

yehnafar

Registered User
لایک‌ها
0
خوب اين كه خودش 2-3 تا احتمال خطا داده. اون ها رو چك كن. خصوصا چك كن كه فايل هاي سي جي اي را باينري اپلود كردي يا اسكي... و در ضمن خط اول فايل هاي سي جسي اي رو كه احتمالا عوض نكردي؟

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يكجورايي مشكوكم به نيازمنيهاي mt مورد نياز روي سرور شما! ايا همه چيز مورد نياز mt رو ساپورت مي كنه يا نه؟
حالا چرا mt-check.cgi رو نتونستم ببينم؟! كجا قرار داره؟
حدس من اينه كه نمي توني سطح دسترسي براي فايلهات تعيين كني مطمني مي توني اين كارو بكني؟! و اونم set كردن روي عدد 755 مي باشد ;)
يك حدس ديگه اينه كه فكر كنم پرل نصب شده! روي سرور شما جايي متفاوت از جاي پيش فرض mt باشه مي توني از مسئول سايت در اين مورد سوال كني :?: :!:
اينم يكي ديگه:
[left:4d4fe0564a]An easy fix that takes care of this most of the time is to put '#!/.../perl --' instead of '#!/.../perl' on the first line of the script.[/left:4d4fe0564a]
منظورش توي تمام فايكهاي .cgi توي root موبل تايپ مي باشد .
اميدوارم كمكي كرده باشم ;)

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه نفر
من ابن كه شما ميگى رو چك كردم. توى راهنماي نصب نوشته كه فايل ايميجز را بايد باينري آپولد كرد در "استاتيك" و فايل دوك و استايل را اسكي! كه من هم همينطور انجام دادم.
در مورد بقيه فايلها هم من موقع آپلود كردنشون به دايركتوري "ام.تي." اف.تي.پي. را گذاشتم بر روي اتومات(چون چيزي در راهنماها نيست كه آنها چطور بايد آپلود بشوند.)
به خط اول فايلهاي سي جي هم دست نزدم. چون آدرس پرل سرور خودم هم دقيقا همين هست! چيز ديگري به ذهنت ميرسه؟

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بد جنس
تا آنجا كه من ژرسيدم و ديدم تمام نيازهاي ام.تي را ساپورت ميكنه!
در مورد آن فايل كه گفتي كجاست هم بايد بگم. من ميونم توي دايركتوري ام.تي. اين فايل هست! ديگه بايد كجا باشه؟
در مورد تنظيم سطح دسترسي(755) هم بايد بگم كه اين تنظيم را موقع ئرست كردن هر كدام از فايلها با كمك اف.تي.پي. انجام دادم و همه روي 755 هست
خط آخر و منظورت از تمام فايلهاي سي.جي.آي. را نفهميدم! يعني اصلا نميفهمم كه اين چه پسشنهادي داره ميكنه تا مشكل شايد برطرف بشه؟

explorer5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Path to PERL رو يه چكي كن .. ببين درسته

ببين احتمالا مشكلت همينه
البته در بسياري مواقع بع اين صورته
/usr/bin/perl
حالا ببينم شما هم همين ادرس رو داديد؟

يعني به اين صورت #!/usr/bin/perl -w
دوست عزيز لطف كن در صفحه اول كنترل پنلت در قسمت Path to PERL دقت كن ببين چه ادرسي داده

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بد جنس
تا آنجا كه من ژرسيدم و ديدم تمام نيازهاي ام.تي را ساپورت ميكنه!
در مورد آن فايل كه گفتي كجاست هم بايد بگم. من ميونم توي دايركتوري ام.تي. اين فايل هست! ديگه بايد كجا باشه؟
در مورد تنظيم سطح دسترسي(755) هم بايد بگم كه اين تنظيم را موقع ئرست كردن هر كدام از فايلها با كمك اف.تي.پي. انجام دادم و همه روي 755 هست
خط آخر و منظورت از تمام فايلهاي سي.جي.آي. را نفهميدم! يعني اصلا نميفهمم كه اين چه پسشنهادي داره ميكنه تا مشكل شايد برطرف بشه؟

ادرس mt-load.cgi رو بده من يه نگاهي بكنم.
منظورم از نوشته اخري اين بود كه تمام فايلهاي cgi توي شاخه اصلي mt رو edit كن و بجز چك كردنه ادرسه perl كه explorer5 گفته به اخرش دو تا خط وسط اضافه كن يعني:
[left:1c2607b8f2]'#!/.../perl --'
بجاي
'#!/.../perl'
بجاي .... هم ادرس درست رو بنويس[/left:1c2607b8f2]

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
#!/usr/bin/perl -w

# Copyright 2001-2003 Six Apart. This code cannot be redistributed without
# permission from www.movabletype.org.

اينها كه اين بالا هست را از بالاي يكي از فايلهاي "سي.جي.آي" كپي كردم و اينجا گذاشتم.
آدرسى كه سرور من هم داده همينطور هست.
خوب كدهاي بالا كه براي همه كاني كه از "ام.تي" استفاده ميكنند يكي هست!(مگه سرور چيز ديگه باشه!.
اين روضه ها را خواندم تا بگويم: يعني شما ميفرمائيد: من اين كدها را بردارم و به جاي او خط فاصه تا دبليو. دوتا خط بگذارم؟[/left]

بالا