• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آقای مدیر منظورتان چیست؟

Sarv e Sahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای مدیر منظورتان چیست؟

مقلاتی که توسط من در خصوص آذربایجان طی هفته ی گذشته ارائه شدند. ظاهراً بلوکه شده اند نمی دانم چه شده ولی نه نظری مشاهده میشود و نه چیزی خودتان هم میدانید که تمام آن مقالات در خصوص کشور عزیزمان ایران و شناسایی چهره ی کریه عده ای "پان ترکیست" نوشته شده اند.
این مقالات چگون بلوکه شده اند ؟ و چرا مقاله ی سرتاپا پان ترکیستی "آیا واقعاً مردم آذربایجان ترک نیستند؟" در صدر قرار دارد که از نظر تحریک عواطف عده ای غیر متخصص در امر زبان شناسی و تبار شناسی کاملاً مشکل آفرین است .
چنانچه این سایت ماهیتی ضد ایرانی و "پان ترکیستی" دارد بی رودربایستس بگویید تا من و امثال من دیگر اینجا چیزی ننویسیم، چون به آب و خاکمان علاقه داریم و علت اینکه وقت می گذارم تا ذهن مردمم را روشن کنم برای همین است. شما اگر از مطالبی که در جهت آگاهی داد ایرانیان است بدتان می آید این مساله را به عنوان یک بند از شرایط عضویت در این سایت بگنجانید تا ما هم بفهمیم کجای دنیا پا گذاشته ایم.
ضمناً تحریک احساسات پان ترکیستی" ظاهراً نباید جز وظایف و رویکرد سایت شما باشد؟
توضیح دهید.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام دوست من

اگر مراد شما اين تاپيك است http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=46665 كه نه بلوكه شده نه بسته شده . اگر منظور شما تاپيك ديگري است لطفا تايتل آن را مشخص نماييد تا پيگيري شود .

در ضمن اين سايت نه ماهيت ضد ايراني دارد و نه ضد هيچ مليت ديگري كه همه مليت ها و همچنين قوم ها از نظر مديران اين سايت محترم هستند .

در ضمن فقط شما نيستيد كه به آب و خاكتان علاقه داريد و اين آب و خاك همانقدر كه متعلق به شما است به ديگران هم تعلق دارد .

مديران اين سايت بنا به وظيفه اي كه دارند نمي توانند نظر شخصي خود را اعمال كنند . البته مديران اين سايت مانند تمام ديگر كابران مي توانند نظر شخصي خود را اعلام كنند و قبل از مدير بودن در نهايت يك كاربر هستند . اما برخي اوقات مسائلي وجود دارد كه شايد شما به عنوان يك عضو تازه از آنها مطلع نباشيد و شايسته نيست كه زود به قضاوت بپردازيد .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از Sarv e Sahi :
مقاله ی سرتاپا پان ترکیستی "آیا واقعاً مردم آذربایجان ترک نیستند؟" QUOTE]

در اين تاپيك كه شما فرموديد بيشتر پان ايرانيست ها داد سخن مي دهند تا پان تركيست ها .

پس بي جهت هياهو به راه نياندازيد .

Sarv e Sahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Behrooz :
سلام دوست من

اگر مراد شما اين تاپيك است http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=46665 كه نه بلوكه شده نه بسته شده . اگر منظور شما تاپيك ديگري است لطفا تايتل آن را مشخص نماييد تا پيگيري شود .

در ضمن اين سايت نه ماهيت ضد ايراني دارد و نه ضد هيچ مليت ديگري كه همه مليت ها و همچنين قوم ها از نظر مديران اين سايت محترم هستند .

در ضمن فقط شما نيستيد كه به آب و خاكتان علاقه داريد و اين آب و خاك همانقدر كه متعلق به شما است به ديگران هم تعلق دارد .

مديران اين سايت بنا به وظيفه اي كه دارند نمي توانند نظر شخصي خود را اعمال كنند . البته مديران اين سايت مانند تمام ديگر كابران مي توانند نظر شخصي خود را اعلام كنند و قبل از مدير بودن در نهايت يك كاربر هستند . اما برخي اوقات مسائلي وجود دارد كه شايد شما به عنوان يك عضو تازه از آنها مطلع نباشيد و شايسته نيست كه زود به قضاوت بپردازيد .

من سه مقاله داشتم " آذربايجانی ها بگوش وبه هوش باشيد" و"آهای بیگانه ی هم خانه با توام !!!" و "صدای این "تورک" های تجزیه طلب صدای آذربایجان نیست!!!".
ظمناً با توجه به اینکه اسم "Sarv e sahi" رو روی مقاله ها هست پیدا کردن آنها کار ساده ای است ساده تر از نخوانده بلوکه شدن.
من در رایانه امور رایانه وارد نیستم ولی هیچ کدام از کسانی که آدرس سایت شما را زا من گرفتند نتوانسته بودند برای مقاله ی من را نظر بنویسند.
ضمن اینکه جلوی هر مقاله به جای مشاهده ی تعداد افراد بازدید کننده و تعداد نظرات نوشته شده خط تیزه - گذاشته شده است.
فکر کنم مغز آگاه ترین افراد را غیر از گلوله با کاریهایی مثل کار شما، هم می تواند پریشان کرد.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
شما كه خودتان به اين امور وارد هستيد اگر از Find all threads started by Sarv e Sahi مي گشتيد متوجه مي شديد كه هيچكدام از مقالات شما بلوكه نشده . خب وقتي كه تاپيكي كه شما ايجاد كرده ايد جواب ندهد به اصطلاح پايين مي رود و در صفحات بعدي بايد به دنبال آن بگرديد .

http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=46430

http://forum.persiantools.com/t46665.html

در مورد توضيح در مورد امضاي من ، كمال تشكر را دارم دوست من . به نكته خوبي اشاره كرديد .

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با درود به آقای sarve sahi

طبق گفته های بهروز تاپیکهایی که پست نخورند زیر تاپیکهایی که پست تازه خورده اند قرار گرفته و اگر مدت بیشتری بگذرد و پستی زده نشود به صفحه های 2 و 3 و ... می رود .

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با درود به آقای sarve sahi

طبق گفته های بهروز تاپیکهایی که پست نخورند زیر تاپیکهایی که پست تازه خورده اند قرار گرفته و اگر مدت بیشتری بگذرد و پستی زده نشود به صفحه های 2 و 3 و ... می رود .

بالا