• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آقای مدیر چرا تایپیک (k700i یکی از نازنین گوشیهاست) رو بستین؟

aramtarin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما تو این تایپیک داشتیم در مورد گوشیها بحث و گفتگو میکردیم و اطلاعات میدادیم و میگرفتیم حالا ممکنه که بعضی اختلاف نظر ها وجود داشته باشه ولی نمیشه اسمشو دعوا گذاشت که جناب عالی تایپیک رو بستین

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
برای دوستانی که در جریان نیستند، منظور این تاپیکه: ارائه مطالب در مورد گوشی نازنین k700i
شما بدون توجه به قوانین بخش در ارتباط با جستجو قبل از ایجاد موضوع جدید، تاپیکی در مورد گوشی مورد نظرتون ایجاد کردید و مدعی شدید که در مورد K700 کم صحبت می شه. در حالی که در پست دوم آدرس تاپیک همه چیز درباره Sony Ericsson K700 داده شد و همین طور که می بینید این تاپیک به صفحه ی یازدهم رسیده، البته تعداد مباحث مرتبط با K700 خیلی بیش از این هاست.
در ضمن در این تاپیکی که شما می فرمایید، من همه چیز دیدم الا "بحث و گفتگو و تبادل اطلاعات". برای اون چیزی هم که شما اسم "اختلاف نظر" روش می ذارید مکان جداگانه ای در نظر گرفته شده بود. پس از دید من نیازی به ادامه ی اون تاپیک نبود.

aramtarin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای مدیر فرمایشات شما درست. ولی تایپیک همه چیز درباره Sony Ericsson K700 مخصوص برنامه ها بازیها و تمها و غیره برای این گوشیه. ولی من میخواستم تایپیکی باشه که هر کسی که از این گوشی استفاده میکنه اگه مشکلی داره یا میخواد درمورد این گوشی چیزی بدونه ویا چیز تازه این در مورد گوشی داره مطرح کنه .
در هر صورت فرمایش، فرمایش شماست. هر جور که صلاحه عمل کنید.

در ضمن ممنون از این که انقدر به تایپیکها نظر نشون میدین و مدیریت خوبی در این سایت دارین چون کار آسونی نیست جواب دادن به همه سوالات و مشاهده کردن همه تایپیک ها.

و نظر من در مورد این سایت خیلی مثبته و از موقعی که این سایت رو شناختم خیلی از مشکلاتم حل، و شاید کمی از مشکلات دیگران را حل کردم.

خیلی ممنون ---آرش----

بالا