• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آقا این ان 80 چرا اینقدر گرونه؟

aCn7053

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
......

Last edited:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب دیگه قیمت همینه البته تو ایران اینجوری شده ولی کلا قیمتش بالاست و ارزش خرید نداره

800 تومن بدی یه N80 بخری؟؟

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
800 تومن !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
33.gif

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
خب دیگه قیمت همینه البته تو ایران اینجوری شده ولی کلا قیمتش بالاست و ارزش خرید نداره

800 تومن بدی یه N80 بخری؟؟

نخیر! 600 تومن بدی مداد و جامدادی بخری! این که حتمن میرزه!

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یکمی صبر کن تجربه نشون داده گوشیهای نوکیایی که اول با قیمت خیلی زیاد میان تو بازار افت قیمتشون بعد یه مدتی خیلی زیاد میشه (بغیر از 8800) مشابهش n90 من خودمم منتظرم تا ارزون بشه تا برم بخرمش

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از saeid_2001 :
یکمی صبر کن تجربه نشون داده گوشیهای نوکیایی که اول با قیمت خیلی زیاد میان تو بازار افت قیمتشون بعد یه مدتی خیلی زیاد میشه (بغیر از 8800) مشابهش n90 من خودمم منتظرم تا ارزون بشه تا برم بخرمش
بدیش اینه که تا ارزون شد بهش میگن کتلت:D

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نه n80 کتلت نمیشه نترس اون 6600 که بهش میگن کتلت اونم به خاطر این بود که از همون اولم که اومده بود و قیمتش 400 خوردهای بود استعداد بلقوهی کتلت شدن در وجودش حس میشد و به ظاهرش هم خوب کتلت میخوره که بهش میگن کتلت. یه گوشی برای اینکه کتلت یا گوشکوب بشه باید استعدادشو داشته باشه ولی خدایی شما میتونی به n80 بگی کتلت اصلا بهش نمیخوره

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
پس چرا بعضی از دوستان به 6681 من لقب کتلت میدن! و چرا گوشی های سونی لقب خاصی نداره؟
184.gif

6681 هم من 5 ماه پیش که از تهران گرفتم، حتی تو خود تهران هم به سختی پیدا میشد! اینجا الان همه دارن
182.gif

بله آقا چه با استعداد چه بی استعداد بالاخره لقب میگیره! برادر من پارسال n90 از دوبی گرفت حدود 900 تومن! اوایل که کسی جرات چپ نگاه کردن رو بهش نداشت اما الان با افت قیمت بهش لقب "گرز رستم" داده میشه ....

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
من اون موقع که برادر شما 900 تومن خریده بود 1 میلیون و خورده ای تومنیش رو تو جمهوی چپ چپ و راست راست و
مستقیم نگاه می کردم و بهش می گفتم آجر ! ربطی به روز دوم و سوم نداره

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خب خدایی n90 هم استعداد گرز شدن رو داشت گوشی تاشو با اون عظمت خوب معلوم گرز میشه البته بدیش این بود که ویبره نداشت وگرنه میشد بهش گوشکوب هم گفت .ولی در مورد 6681 خب اون دیگه درست نیست چون 6681 اصلا نمیتونه کتلت یا گوشکوب نیست .در کل گوشی باید یه ایراده ظاهری داشته باشه تا شما یه لقبی بهش بدی خب اینکه نمیشه شما هر گوشی که دوست نداشتی بیای بهش فحش بدی مثلا اگه گوشی زیادی بزرگ باشه یا سنگین باشه بهش میگن گوشکوب یا اگه مثل 6600 مثل کتلت باشه بهش میگن 66کتلت در کل باید یه استعدادی داشته باشه مثلا الان شما 6630 رو نگاه کن چون تقریبا گوشی جدیدیه و خیلیم رو بورسه کسی بهش چیزی نمیگه ولی ببین اگه تا چند وقت دیگه که قدیمی شد همه بهش نگفتن گلابی .خیلی گوشیها هم بودن با اینکه در زمان خودشون خیلی معروف بودن و الان قدیمی هم شدن ولی هیچ وقت هیچ کس لقبی بهش نداد چون استعدادی نداشت مثل 7610 یا 6230 . اینکه چرا القاب بیشتر روی نوکیا گذاشته میشه دلیلش اینکه گوشیهای نوکیا خب خیلی زیاده و بدون شک تو جامعهای که جمعیت زیاد باشه استعدادها هم بیشتره.

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
مثلا الان شما 6630 رو نگاه کن چون تقریبا گوشی جدیدیه و خیلیم رو بورسه کسی بهش چیزی نمیگه ولی ببین اگه تا چند وقت دیگه که قدیمی شد همه بهش نگفتن گلابی
الانم میگن بابا !
من دیدم این گوشیه خوبیه و ارزونم شده با چند از دوستان مطرح کردم دیدم بله , زمزمه های گلابی و کتلت و ... براش شروع شده !
نکته اینجاست : یا باید بین 600 تا 800 تومن بخری یا باید کتلت و گلابی و اینا بخری یا سونی اریکسون !

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بدون شرح: :happy:

نکته اینجاست : یا باید بین 600 تا 800 تومن بخری یا باید کتلت و گلابی و اینا بخری یا سونی اریکسون
:)

پس چرا بعضی از دوستان به 6681 من لقب کتلت میدن! و چرا گوشی های سونی لقب خاصی نداره؟
:lol:

کلا سونی کلاسش بالاتر از این حرفها هست....این موارد در مورد نوکیا و سامسونگ مطرح میشه اغلب:happy:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از saeed_violinist :
184.gif

6681 هم من 5 ماه پیش که از تهران گرفتم، حتی تو خود تهران هم به سختی پیدا میشد! اینجا الان همه دارن
182.gif

بله آقا چه با استعداد چه بی استعداد بالاخره لقب میگیره! برادر من پارسال n90 از دوبی گرفت حدود 900 تومن! اوایل که کسی جرات چپ نگاه کردن رو بهش نداشت اما الان با افت قیمت بهش لقب "گرز رستم" داده میشه ....

آخه 6681 کجاش شبیه کتلته؟! این دوستاتون شاید کتلت نخوردن!
کلا اونهایی که سامسونگ و سونی اریکسون دارند از 24 ساعت روز 20 ساعتش رو به متلک اندازی به نوکیا به دست ها مشغولند! اصلا برای همین نوکیا نمیخرند!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
کلا اونهایی که سامسونگ و سونی اریکسون دارند از 24 ساعت روز 20 ساعتش رو به متلک اندازی به نوکیا به دست ها مشغولند! اصلا برای همین نوکیا نمیخرند!

اون 4 ساعت دیگه رو هم احتمالا سرگرم بررسی و سرچ تو شرکتای خودرو سازی و بقالیا هستن ببینن چه تشابهاتی میتونن بسازن بیان به شقیقه ربطش بدن ... جالبه کلاس سونی رو هم بالاتر میدونن!! گفتم که اینا اگه جایگاه سونی رو نمیدونستن و خبر از دنیا نداشتن الان حتمن ادعای خدایی هم میکردن با این اسباب بازیای نارنجی و جامدادیشون! جالبه که 6681 رو به کتلت شبیه میدونن ولی هیچ شباهتی بین پی 910 با دمپایی زنونه پیدا نمیکنن! احتمالا خیلی هم ظریف و جیگر میدوننش!

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
جالبه که 6681 رو به کتلت شبیه میدونن ولی هیچ شباهتی بین پی 910 با دمپایی زنونه پیدا نمیکنن! احتمالا خیلی هم ظریف و جیگر میدوننش!

حالا خوبه اون اقا سعید که این حرف رو زده خودش 6681 داره و اینو میگه:p خدارو شکر ما نگفتیم:p

حداقل ایشون جراتش رو داشت با اینکه خودش 6681 داره اومد و حقیقت رو گفت نه مثل بعضی ها هی بیا از انتن و کارایی بالا صحبت کن همش الکی

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از amirsina.amiri :
ببخشید میون جنگ جامدادی و کتلتتون مزاحم میشم:blush:
کسی جواب مارو نمیده؟:(

هر گوشی که جدید میاد طبیعتا قیمتی بالاتر از معمول داره

توی ایران اینطوره که مثلا میگن ما سالی 50 هزار تا سمند تولید میکنیم 13 میلیون بعد شما پول میدی همه هم پول میدن ولی چون سمند به تعداد کافی نیست 7 ماه باید پولت بخوابه تا نوبتت برسه!
ولی اونجا اینطوره که ان 80 رو میدن بازار به جای اینکه بدن 200 دلار همه صف ببندند میدن 800 دلار مشتریهای پولدار اول میگیرند بعد کم کم ارزون میکنند اینطوری فروششون رو کنترل میکنند.اونهایی که 800 دلاریشو میخرن گوشی دستشونه که دست کمتر کسی هست . بعد که قیمت ارزون میشه به همون نسبت توی بازار زیاد میشه. این گرونی بیشتر یک شیوه در فروش هست.
ان 91 هم گوشی عالیه قیمتی که از نظر ارزشی میشه براش در نظر گرفت 600 تومن هست.

aCn7053

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
هر گوشی که جدید میاد طبیعتا قیمتی بالاتر از معمول داره

توی ایران اینطوره که مثلا میگن ما سالی 50 هزار تا سمند تولید میکنیم 13 میلیون بعد شما پول میدی همه هم پول میدن ولی چون سمند به تعداد کافی نیست 7 ماه باید پولت بخوابه تا نوبتت برسه!
ولی اونجا اینطوره که ان 80 رو میدن بازار به جای اینکه بدن 200 دلار همه صف ببندند میدن 800 دلار مشتریهای پولدار اول میگیرند بعد کم کم ارزون میکنند اینطوری فروششون رو کنترل میکنند.اونهایی که 800 دلاریشو میخرن گوشی دستشونه که دست کمتر کسی هست . بعد که قیمت ارزون میشه به همون نسبت توی بازار زیاد میشه. این گرونی بیشتر یک شیوه در فروش هست.
ان 91 هم گوشی عالیه قیمتی که از نظر ارزشی میشه براش در نظر گرفت 600 تومن هست.
ممنون که جواب دادین:happy:

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :

ممنون از حمایتت ! البته من گوشم بدهکار نیست به حرف مردم!

میدونم خودتم 6681 داری یا داشتی یه زمانی :cool:

سونی رو دوست دارم اما اریکسونش رو نه
15.gif

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
به نقل از saeed_violinist :
سونی رو دوست دارم اما اریکسونش رو نه
15.gif
عجب تفاهمی!

دوست عزیز ! اصلا ناراحت نشو! هر کی به 6681 گفته کتلت بدون یا تا حالا کتلت نخورده یا ننه ش آشپزی بلد نیست یا یه چیز دیگه ای رو به اسم کتلت به خوردش دادن:D .
گوشیهای SE هم بی لقب نخواهند ماند.....

بالا