به نقل از Sony Ericsson!! :خب دیگه قیمت همینه البته تو ایران اینجوری شده ولی کلا قیمتش بالاست و ارزش خرید نداره
800 تومن بدی یه N80 بخری؟؟
بدیش اینه که تا ارزون شد بهش میگن کتلتبه نقل از saeid_2001 :یکمی صبر کن تجربه نشون داده گوشیهای نوکیایی که اول با قیمت خیلی زیاد میان تو بازار افت قیمتشون بعد یه مدتی خیلی زیاد میشه (بغیر از 8800) مشابهش n90 من خودمم منتظرم تا ارزون بشه تا برم بخرمش
به نقل از kasra_kh :بدیش اینه که تا ارزون شد بهش میگن کتلت
الانم میگن بابا !مثلا الان شما 6630 رو نگاه کن چون تقریبا گوشی جدیدیه و خیلیم رو بورسه کسی بهش چیزی نمیگه ولی ببین اگه تا چند وقت دیگه که قدیمی شد همه بهش نگفتن گلابی
نکته اینجاست : یا باید بین 600 تا 800 تومن بخری یا باید کتلت و گلابی و اینا بخری یا سونی اریکسون
:lol:پس چرا بعضی از دوستان به 6681 من لقب کتلت میدن! و چرا گوشی های سونی لقب خاصی نداره؟
به نقل از saeed_violinist :پس چرا بعضی از دوستان به 6681 من لقب کتلت میدن! و چرا گوشی های سونی لقب خاصی نداره؟
6681 هم من 5 ماه پیش که از تهران گرفتم، حتی تو خود تهران هم به سختی پیدا میشد! اینجا الان همه دارن
بله آقا چه با استعداد چه بی استعداد بالاخره لقب میگیره! برادر من پارسال n90 از دوبی گرفت حدود 900 تومن! اوایل که کسی جرات چپ نگاه کردن رو بهش نداشت اما الان با افت قیمت بهش لقب "گرز رستم" داده میشه ....
به نقل از DariushAgah :آخه 6681 کجاش شبیه کتلته؟! این دوستاتون شاید کتلت نخوردن!
کلا اونهایی که سامسونگ و سونی اریکسون دارند از 24 ساعت روز 20 ساعتش رو به متلک اندازی به نوکیا به دست ها مشغولند! اصلا برای همین نوکیا نمیخرند!
به نقل از alireza_juve :جالبه که 6681 رو به کتلت شبیه میدونن ولی هیچ شباهتی بین پی 910 با دمپایی زنونه پیدا نمیکنن! احتمالا خیلی هم ظریف و جیگر میدوننش!
به نقل از amirsina.amiri :ببخشید میون جنگ جامدادی و کتلتتون مزاحم میشم:blush:
کسی جواب مارو نمیده؟
ممنون که جواب دادین:happy:به نقل از DariushAgah :هر گوشی که جدید میاد طبیعتا قیمتی بالاتر از معمول داره
توی ایران اینطوره که مثلا میگن ما سالی 50 هزار تا سمند تولید میکنیم 13 میلیون بعد شما پول میدی همه هم پول میدن ولی چون سمند به تعداد کافی نیست 7 ماه باید پولت بخوابه تا نوبتت برسه!
ولی اونجا اینطوره که ان 80 رو میدن بازار به جای اینکه بدن 200 دلار همه صف ببندند میدن 800 دلار مشتریهای پولدار اول میگیرند بعد کم کم ارزون میکنند اینطوری فروششون رو کنترل میکنند.اونهایی که 800 دلاریشو میخرن گوشی دستشونه که دست کمتر کسی هست . بعد که قیمت ارزون میشه به همون نسبت توی بازار زیاد میشه. این گرونی بیشتر یک شیوه در فروش هست.
ان 91 هم گوشی عالیه قیمتی که از نظر ارزشی میشه براش در نظر گرفت 600 تومن هست.
به نقل از DariushAgah :آخه 6681 کجاش شبیه کتلته؟! این دوستاتون شاید کتلت نخوردن!
کلا اونهایی که سامسونگ و سونی اریکسون دارند از 24 ساعت روز 20 ساعتش رو به متلک اندازی به نوکیا به دست ها مشغولند! اصلا برای همین نوکیا نمیخرند!
عجب تفاهمی!به نقل از saeed_violinist :سونی رو دوست دارم اما اریکسونش رو نه