• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آقا بالاخره اس3 یا وان ایکس!!!!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
میدونم چرا کسی با قاطعیت یکدومشو به ما معرفی نمیکنه !

موندم خداشاهده بین این دو گوشی!

یکی میگه اصلا وان ایکس کیفیت عکس افتضاح! مشکل سه نقطه! سخت افزار قویتر! زدری مانیتور!!!

اونور قیمت اس3! شکل نچندان زیبا! صدای نچندان خوب!

بالاخره چی؟!
N_aggressive%20%2833%29.gif

هر کسی بتونه مارو متقاعد به خرید یکیشون بکنه یکی هم برا اون دوستمون میگیرم!
N_aggressive%20%284%29.gif
(این خط رو کلا نادیده بگیرید!
N_aggressive%20%2833%29.gif
)

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
دادا من خودم بخوام بگیرم one x میگیرم . بخاطراینکه کلا باhtc و sense وطراحی زیباش حال می کنم . ولی s3 بهتره

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
الان ببین SII وضعیتش چطوریه....SIII هم در اینده همین طور خواهد بود...منظورم اینه که SII رو باید با sensation مثلا مقایسه کرد قبول ؟ خب الان SII بعد این مدت هنوز که هنوزه خواهان و خریدار داره ولی sensation دیگه نه...کسی اونطوری دنبالش نیست....

SIII هم همین طور خواهد شد....حداقل تا 9 ماه دیگه رو بورس هست ولی one x خیلی زودتر کنار میره....

کلا به نظر من اگر زیاد اهل رام عوض کردن و تغییرات توی دستگاه هستید SIII بخرید که راحتتر باشید....اگه کلا یه گوشی میخوای بخری که استفاده معمولی بکنی هم باز SIII به نظر من بهتره....

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
سری گلکسی خواهان بیشتر داره چون سامسونگ تبلیغاتش بیشتره. الان اس2 اونقدر طرفدار داره که یه جورایی خز شده دیگه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
به نظر من بسته به سلیقه داره هر کی روی یه برند تعصب داره یا بهش علاقه داره و اونو معرفی میکنه. میشه گفت هر دو در یه حد هستن با هر کدوم بیشتر حال میکنی بخر. تو میخوای باهاش کار کنی نه بقیه.
گوشی اندروییدی داشتی تا حالا؟ از کدوم برند؟

ولی من که به شخصه طراحی و کیفیت ساخت فوق العاده اچ تی سی + رابط کاربری زیبای سنس و پشتیبانی خوب اچ تی سی رو به هیچ وجه با سامسونگ یا برندهای دیگه عوض نمیکنم.(نظر شخصی)
فعلا که وان ایکس دارم عاشقش هم هستم :rolleyes:

Last edited:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
اگر گوشی با جنسبدنه خوب وخوش دست میخواین 100% One X
اگر سرعت در کنار قدرت و کیفیت بالای صفحه نمایش میخواین S III
البته One X خیلی قدرتمنده ولی من اگر جنس ساختار و بدنه رو بزاریم کنار 100% S III میگیرم
موفق باشید

tape

Registered User
لایک‌ها
505
كيفيت ساخت one x چيز ديگه اي هست .و همين طور رابط كاربري جالبش كه حس ديگه اي رو موقع كار كردن بهت ميده .

بالا