• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آقا تو رو خدا یکی کمک کنه .

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام بچه های شبکه .
من یه سوالی داشتم . چه جوری می شه یه IP خاص رو به خورد یه سایتی داد .
مثلا یه IP مثل 177.188.199.200 رو چه جوری می شه کاری کرد که تویه وب سایت وقتی داری می بینیش بیوفته بدون اینکه از پروکسی استفاده بشه . یعنی یه جوری یه IP مجازی روی سیستم واسه خودمون درست کنیم .

کسی می دونه ؟ تو رو خدا کمکم کنید .

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
manzooret ro daghighan nafahmidam,
to mikhay masalan site yyy.com az ye ip didicated estefadeh koneh ?

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از artin :
manzooret ro daghighan nafahmidam,
to mikhay masalan site yyy.com az ye ip didicated estefadeh koneh ?
نگاه آرتین جان :
من می خوام با کارت اعتباری از یه سایتی خرید کنم ولی همونطور که می دونی ایران تحریم و کارتم مال اردن . خب .
بعدش من یه پرکسی اردنی استفاده مردم ولی سیستم خرید اون سایت گفتش که تو پروکسی استفاده کردی که بعدا فهمیدم اونا با جستجو توی اینترنت می فهمن پروکسی استفاده کردی .

حالا من سوالم اینه که چه جوری می شه یه کاری کرد که روی خود سیستم آدم یه جوری کار کنه که به جای IP خوش یه IP دیگه ایجاد بشه بدون استفاده از پروکسی . مثلا الان من یه کاری کنم که بدون استفاده از پروکسی IP دستگام روی اون سایت مثلا 111.111.111.111 بیوفته .
متوجه شدی ؟

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
areh fahmidam
rajebe oon ip ordon , boro too site stayinvisible.com va test proxy ro bezan ta ip ro check koneh , chon age bedooni proxy ha be chand daste hastand transport , anonymous , full anonymous va gheyreh ke to hadeaghal bayad az anonymous estefadeh koni , oona ham search nemikonam , oon ba komake server variables va ba HTTP_X_FORWARDED_FOR mitoonan hads bezanan ke ipit asle ye proxy masraf mikoni

dar moredeh ip avaz kardan ham fekr nakonam rahi basheh , albate ghadima ye chizai bood rajebe ip spoofing , albate alan fekr nakonam dige amali basheh , vali boro to google rajebesh search kon

vali rahatarin ravesh hamoon proxy anonymous hast ke to site stayinvisible.com mitooni check koni

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از artin :
areh fahmidam
rajebe oon ip ordon , boro too site stayinvisible.com va test proxy ro bezan ta ip ro check koneh , chon age bedooni proxy ha be chand daste hastand transport , anonymous , full anonymous va gheyreh ke to hadeaghal bayad az anonymous estefadeh koni , oona ham search nemikonam , oon ba komake server variables va ba HTTP_X_FORWARDED_FOR mitoonan hads bezanan ke ipit asle ye proxy masraf mikoni

dar moredeh ip avaz kardan ham fekr nakonam rahi basheh , albate ghadima ye chizai bood rajebe ip spoofing , albate alan fekr nakonam dige amali basheh , vali boro to google rajebesh search kon

vali rahatarin ravesh hamoon proxy anonymous hast ke to site stayinvisible.com mitooni check koni
دستت دزد نکنه فقط دو تا سوال :
اول اینکه می گی کجای این سایت هست .
بعدش چه طور یه پرکسی اردن گیر بیارم ؟
آها یه چیز دیگه من قبلا با یه پرکسی پورت 8000 سرشون رو شیره مالیدم ولی این یکی 80 بود فکر می کنی بیشتر رو چه پرتایی چک می کنن و چطوری به ماهیت پروکسی پی می برن ؟

nendoke

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
فقط همین بود فکر می کنی بفهمن ؟

193.188.77.2 8080 anonymous Jordan

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
man rastesh nemitoonam test konam chon isp man hameye port haro baste , vali khodet to browseret set kon boro too site stayinvisible.com va boro ghesmate test my ip

Tiny_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر دقيق بخواي ببيني كه proxy كه استفاده مي كني مشخص ميشه يا نه برو اينجا

www.lagado.com/proxy-test

اول يك proxy بزار بعد برو اينجا ببين ميگه proxy داري يا نه , پورت هم فرقي نميكنه هر پورتي كه باز باشه فقط يك مشكلي ممكنه پيش بياد , اونهم اينكه كارت هاي اعتباري از cookie استفاده ميكنند و يك سري از proxy ها cookie ها روي خودشون نگه ميدارند و بنابراين ممكنه نشه ازشون استفاده كرد

بالا