• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آقا خواهشآ ! من تازه با ویژوال سی آشنا شدم .میشه طریقه چاپ کردن یه صفحه اطلاعات ر..ا

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
آقا خواهشآ ! من تازه با ویژوال سی آشنا شدم .میشه طریقه چاپ کردن یه صفحه اطلاعات را قدم به قدم بگید.
من اطلاعاتم را از کاربر در MFC گرفتم حالا اطلاعات را پردازش کردم و می خواهم یه صفحه راجع به آن چاپ کنم

فقط بگید با چی؟ کنترل - منوی خاص -یه پروژه دیگه ؟؟؟

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
باید از crystalreport استفاده کنید ، که در بحث اینجا نمیگنجه

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
باز تحقيق کنيد
من از اون جهت گفتم که در دات نت CR هست ، پس معناش اينه مايکروسافت هدفش همکاري با شرکا و صرفه جويي در coding بوده و وقتي که cr باشه احتمال کمي هست شما بتونيد دستي print بگيريد(البته نه اينکه نشه کلي api که من نميدونم) اما cr کارو فوق العاده زيبا و راحت کرده
با اين وصف ها فکر کنم serach کنيد بهتره

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
من فکر کنم شما منظور مرا نگرفتید من می خواهم تو صفحه نمایش اطلاعات را نشان بدهم . من تازه کارم و فکر میکنم خیلی کا ر راحتی باشد چون تو C با یه دستور printf چاپ می کرد .

Arash_j13

Registered User
لایک‌ها
2
برنامه کنسول می نویسید یا ویژوال اگه کنسول هست مثل عهد داس برنامه بنویسید بدون هیچ مشکلی فقط چند تا تابع رو نمی تونید استفاده کنید مثل clrscr که تعداشون زیاد نیست و خیلی هم کلیدی نیستن

اگه هم برنامه تون ویژوال هست که چاپ کردن توی صفحه بی معنی باید اطلاعات رو از طریق لیست لیبل ها messagebox ها و غیر نمایش بدید

بالا