با سلام ، من آمادگیمو برای پست زدن و نویسندگی در سایت های ترجیحا دانلود و یا خبری اعلام میکنم .
توانایی های بنده :
وردپرس : 100 درصد ( از لحاظ نویسندگی نه از لحاظ طراحی قالبو ویرایش قالب)
وی پی اس و لیچر : 100 درصد
ترجمه متون : 80 درصد
فتوشاپ : 70 درصد
بقیه برنامه ها مثل لیچر و idm و rar هم کاملا مسط هستم.
پست خبری با ویرایش میدم .
پست دانلود اختصاصی میدم.
برای سایت های دانلود در بخش های بازی آیفون و آندروید و بازی کامپیوتر و بازی ایکس باکس و پلی استیشن 3 و نرم افزار میتونم فعالیت کنم .
پست هام کاملا اختصاصی هستند و کپی نیستند . برای هر پست بین 5-7 خط توضیح می نویسم مثل سایت های حرفه ای .
20-25 تا برچسب میزنم . قسمت سئو ی سایتو پر میکنم . روی عکس ها اسم سایت یا لوگوتون رو میندازم . متون هم ترجمه میکنم خودم چون زبانم خوبه . بازی و نرم افزار به روز میذارم .
سابقه کار هم دارم زیاد!
پستی برای خبری 250-300 و برای دانلود 700 میگریم ( بسته به بازی ، اگه بازی از 2-2.5 گیگ بیشتر بود گیگ 150 تومن اضافه میشه )
پست آزمایشی هم براتون میزنم که تاییدم کنید و بعد شروع به کار میکنم .
هر کی خواست پ .خ کنه .
توانایی های بنده :
وردپرس : 100 درصد ( از لحاظ نویسندگی نه از لحاظ طراحی قالبو ویرایش قالب)
وی پی اس و لیچر : 100 درصد
ترجمه متون : 80 درصد
فتوشاپ : 70 درصد
بقیه برنامه ها مثل لیچر و idm و rar هم کاملا مسط هستم.
پست خبری با ویرایش میدم .
پست دانلود اختصاصی میدم.
برای سایت های دانلود در بخش های بازی آیفون و آندروید و بازی کامپیوتر و بازی ایکس باکس و پلی استیشن 3 و نرم افزار میتونم فعالیت کنم .
پست هام کاملا اختصاصی هستند و کپی نیستند . برای هر پست بین 5-7 خط توضیح می نویسم مثل سایت های حرفه ای .
20-25 تا برچسب میزنم . قسمت سئو ی سایتو پر میکنم . روی عکس ها اسم سایت یا لوگوتون رو میندازم . متون هم ترجمه میکنم خودم چون زبانم خوبه . بازی و نرم افزار به روز میذارم .
سابقه کار هم دارم زیاد!
پستی برای خبری 250-300 و برای دانلود 700 میگریم ( بسته به بازی ، اگه بازی از 2-2.5 گیگ بیشتر بود گیگ 150 تومن اضافه میشه )
پست آزمایشی هم براتون میزنم که تاییدم کنید و بعد شروع به کار میکنم .
هر کی خواست پ .خ کنه .