• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آمار دختر همسایه به کمک گوگل

HDNight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز با سرویسی جالب از گوگل برخورد کردم که اطلاعات جالبی رو از حضور افراد در محیط های اینترنتی به شما میدهد .

اسم این سرویس Social Circle هتسش . سیستم کاری این سرویس به این صورت ِ که تمام افرادی که با شما در ارتباط هستند و یک اکانت گوگل دارند ، حضورشان در سایر مجامع آنلاین برای شما به نمایش در خواهد آمد ! بزارید اینجوری براتون توضیح بدم :

من نیما اکبرپور رو در گوگل ریدر فالو میکنم و آدرس ایمیلش هم در کانتکت لیست ِ جیمیلم هست ، پس من اسم نیما رو میتونم در بین افرادی که باهاشون ارتباط دارم پیدا کنم :

google-social-circle-3.jpg

google-social-circle-1.png

خب نیما یک سری سایت هایی که درشون حضور دارد رو در پروفایل گوگلش گذاشته ، در ابتدای این سایت ها به نمایش در می آیند ، در ادامه گوگل وارد این سایت ها میشه و سایت های دیگری که نیما توی آنها حضور داره رو پیدا میکنه ، برای مثال گوگل از طریق فرندفید نیما اکانت Linkedin وی را پیدا کرده و به شما نشون میده

اما این پایان کار نیست ! چرا که گوگل به همینجا کفایت نمیکنه و برای جذاب تر کردن سرویسش اطلاعات افرادی که شما باهاشون رابطۀ مستقیم ندارید رو هم براتون به نمایش در می آورد . گوگل اسم این قسمت را ارتباط درجه دو نامیده ، در این لیست افرادی قرار میگیرند که با دوستان شما رابطه دارند ، برای مثال :

google-social-circle-4.jpg

google-social-circle-2.jpg

در اینجا فردی رو میبینید به نام حسین عطایی فرد که بنده هیچ شناختی از ایشون ندارم ولی به خاطر اینکه در فرندفیید ، فیسبوک ، توییتر و … با نیما رابطه دارد در لیست ارتباط های درجه دو برای من مشخاصتش به نمایش در می آید .

عمر زیادی از این سرویس گوگل نمیگذرد ولی به نظر میرسد که حریم خصوصی افراد با این سرویس به شدت با خطر مواجه خواهد شد و جالب اینجاست که شما هیچ کاری نمیتوانید بکنید تا اسمتان در نتایج Social Circle به نمایش در نیاید ( چرا البته میتونید اکانت گوگلتون رو پاک کنید !!! ) به هر حال قطعاً در آینده از این سرویس بیشتر خواهید شنید .

برای استفاده از Social Circle به اینجا مراجعه کنید .

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
????

من که سر در نیاوردم

125

Registered User
لایک‌ها
79
چه باحاله :D
بریم آمار بازی:p

zharfaaa

Registered User
لایک‌ها
2

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
آدمی که خودش آمار دختر همسایه هاشو نداشته باشه باید بره بمیره
6.gif

HDNight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید به کجا مراجعه کنیم؟:f34r:

:D:D:D:D:D:D

عمدا ننوشتم :p:p

هیش کی اصلا متنو نخونده :f34r:

البته یه چیزی بگم این در صورتی هست که دختر همسایتون الفبای اینترنت را بلد باشه نه مثل دختر همسایه ما با اینترنت اکسپلورر 6 وب گردی کنه

این جا :
http://www.google.com/s2/u/0/search/social#socialcircle

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
یعنی الان ایمل یک نفر تو اد لیست من هست میتونم ببینم طرف کجاها عضو شده یا بالعکس میتونه ببینه من کجاها عضو شدم؟ خب این که خیلی بده ، شاید طرف اصلا نخواد من بدونم کجاها عضو شده ...

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
حالا اگه پسر همسایه بود چه خاکی بریزیم سرمون؟

HDNight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط در صورتی که شما توی گوگل پروفایل ( نه ایمیل) داشته باشین و اکانت دیگر سایت هاتون را توش اد کرده باشین ،گوگل می تونه این کار رو انجام بده

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
جالب است
گوگل چقدر سرویس داره ها

Last edited:

panizgraphic

Registered User
لایک‌ها
6
این سرویس رو قبلا با یک سایتی دیده بودم جالبه

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
حالا بلاخره ما نفهميديم اين دختر همسايه رو از كجا ميشه در آورد؟لول
يعني حتما بايد طرف توي گوگل عضو باشه؟نميشه طرف توي ياهو عضو باشه؟

Last edited:
بالا