• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آمار سایت های تفریحی به چه دردی می خورن؟

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
با سلام خدمت عزیزان با توجه به گفتگوهایی که با دوستان داشتم موارد زیر دسگیرم شد
1-دیگه همکاری در فروشا فروشی ندارن و تقریبا دارفانی را بدرود گفتن البته رو سایت ها بیشتر منظورمه اونطور که قبلا مثلا بوده
2-سیستم های کلیکی آخر ماه باید یه مقدار هم از جیبت برای حساب صاحبان این سایت ها بریزی تا لطف اون ها رو جبران کرده باشی که تبلیغشون رو سایت شما بوده به حدی که یکی از بچه ها می گفت درآمد 80 تومن منو تقسیم بر 4 کردن و فرمودن چون ctr شما 4 برابر بیشتر بوده پس درآمد رو تقسیم بر 4 می کنیم (یعنی منطق رو داشته باش :D)
3-سیستم های پاپ که رسمیت شدن داون کننده سایت ها چون همشون یا اکثرشون نرم افزار باز می کنن و عمو گوگل در چشم به هم زدنی سایت رو محو می کنه و باید نامه غلط کردم بفرستی که در اون صورت هم اگر قبول کنه فقط یک چهارم آمارتو پس میده و سایت میره تو کما و مرگ مغزی

حالا سوال من اینه سایت های محتوا محور که آمار متوسط دارن از آمارشون چطور می تونن کسب درآمد کنن؟

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
بفروشش به من
من دنبال پول نیستم
باهاش جهت تقویت ارزش ها فعالیت میکنم :general711:

ابراهیم فر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام خدمت عزیزان با توجه به گفتگوهایی که با دوستان داشتم موارد زیر دسگیرم شد
1-دیگه همکاری در فروشا فروشی ندارن و تقریبا دارفانی را بدرود گفتن البته رو سایت ها بیشتر منظورمه اونطور که قبلا مثلا بوده
2-سیستم های کلیکی آخر ماه باید یه مقدار هم از جیبت برای حساب صاحبان این سایت ها بریزی تا لطف اون ها رو جبران کرده باشی که تبلیغشون رو سایت شما بوده به حدی که یکی از بچه ها می گفت درآمد 80 تومن منو تقسیم بر 4 کردن و فرمودن چون ctr شما 4 برابر بیشتر بوده پس درآمد رو تقسیم بر 4 می کنیم (یعنی منطق رو داشته باش :D)
3-سیستم های پاپ که رسمیت شدن داون کننده سایت ها چون همشون یا اکثرشون نرم افزار باز می کنن و عمو گوگل در چشم به هم زدنی سایت رو محو می کنه و باید نامه غلط کردم بفرستی که در اون صورت هم اگر قبول کنه فقط یک چهارم آمارتو پس میده و سایت میره تو کما و مرگ مغزی

حالا سوال من اینه سایت های محتوا محور که آمار متوسط دارن از آمارشون چطور می تونن کسب درآمد کنن؟
سایتهای ایرانی تقریبا دارن تعطیل میشن چون روش درامدی براشون وجود نداره و بدرد هیچ کاری نمیخورن.
تا اوضاع خراب تر نشده سایتتو بفروش بره. خود من خریدارم اگر هر سایتی داری و میخوای بفروشی پ.خ بفرست.

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام و احترام
متاسفانه به لطف حمایت بیجای دولت از نرم افزارهایی که هر آدم کوته فکری میدونست به وب ایران و وبمستری ضربه میزنه و عدم حمایت مسئولین از وبمستری و شرکت های اینترنتی موجب شد تا سایت های ایران که تا یکی دو سال پیش میشد حداقل تعداد قابل توجهیشون رو زیر 1000 دنیا دید امروز به نابودی برن .
خیلی ظلمه وقتی یک سایت با بیش از 20 هزار آی پی نتونه درآمد درست و حسابی داشته باشه و بعد انتظار دارند که مدیر سایت انگیزه داشته باشه که وسعتش بده .
مچکریم روحانی مچکریم بخاطر این همه لطف به فضای مجازی .
بارها گفتم وقتی وزیر کشور ما مگابایت رو میگه مگاوات چه انتظاری میتونی ازشون داشته باشی .
وقتی وزیر ما میگه بیش از 90 درصد کانال های تلگرام خانوادگی هستند اصلا جایی برای حرف زدن میمونه .
بعد آقایون صاف تو مناظرات میشینن میگن ما فضای مجازی رو شکوفا کردیم و اصلا ترکوندیم بعد بهشون میگن چیکار کردید میگن اینستاگرام و تلگرام رو نگه داشتیم .
ملت بیچاره ما هم میان میگن راست میگه راست میگه خیلی زحمت کشیدن .
ملت نمیدونند این آقایون به جای حمایت از بچه های برنامه نویس ایرانی و به جای حمایت از وبسایت های ایرانی به دنبال حمایت از نرم افزارهای خارجی و پول ریختن تو جیب یه مشت خارجی ان .
تازه به این میگن حمایتتتتتتتتتتتتتتت .
بابا اینا ته پررویین ته ته تهشششششششش
فروش سایت چه فایده داره . برخی دوستان میخوان سایت رو که با این همه زحمت به یه آمار خوب رسوندیمش و باید الان حداقل ماهانه 3 میلیون درآمد داشته باشه رو 10 تمن بدیم بره .
نمردیم و حمایت از فضای مجازی رو دیدیم .

ابراهیم فر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام و احترام
متاسفانه به لطف حمایت بیجای دولت از نرم افزارهایی که هر آدم کوته فکری میدونست به وب ایران و وبمستری ضربه میزنه و عدم حمایت مسئولین از وبمستری و شرکت های اینترنتی موجب شد تا سایت های ایران که تا یکی دو سال پیش میشد حداقل تعداد قابل توجهیشون رو زیر 1000 دنیا دید امروز به نابودی برن .
خیلی ظلمه وقتی یک سایت با بیش از 20 هزار آی پی نتونه درآمد درست و حسابی داشته باشه و بعد انتظار دارند که مدیر سایت انگیزه داشته باشه که وسعتش بده .
مچکریم روحانی مچکریم بخاطر این همه لطف به فضای مجازی .
بارها گفتم وقتی وزیر کشور ما مگابایت رو میگه مگاوات چه انتظاری میتونی ازشون داشته باشی .
وقتی وزیر ما میگه بیش از 90 درصد کانال های تلگرام خانوادگی هستند اصلا جایی برای حرف زدن میمونه .
بعد آقایون صاف تو مناظرات میشینن میگن ما فضای مجازی رو شکوفا کردیم و اصلا ترکوندیم بعد بهشون میگن چیکار کردید میگن اینستاگرام و تلگرام رو نگه داشتیم .
ملت بیچاره ما هم میان میگن راست میگه راست میگه خیلی زحمت کشیدن .
ملت نمیدونند این آقایون به جای حمایت از بچه های برنامه نویس ایرانی و به جای حمایت از وبسایت های ایرانی به دنبال حمایت از نرم افزارهای خارجی و پول ریختن تو جیب یه مشت خارجی ان .
تازه به این میگن حمایتتتتتتتتتتتتتتت .
بابا اینا ته پررویین ته ته تهشششششششش
فروش سایت چه فایده داره . برخی دوستان میخوان سایت رو که با این همه زحمت به یه آمار خوب رسوندیمش و باید الان حداقل ماهانه 3 میلیون درآمد داشته باشه رو 10 تمن بدیم بره .
نمردیم و حمایت از فضای مجازی رو دیدیم .
تا چند وقت دیگه همون ده تومن هم نمیخرن .:D

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
با این وضعیت نسبت به وقتی که برای سایت میگذارن خیلی هم درآمد ندارن متاسفانه

salar_del

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
59
با این وضعیت نسبت به وقتی که برای سایت میگذارن خیلی هم درآمد ندارن متاسفانه
الان دوست من مجبور شده سیستم پاپ بزاره از فیسنما و یکی دیگه دیروز یه سر رفتم سایتش با موبایل دو سه تا پاپ یهو باز شد یکی تلگراممو باز کرد اون یکی یه ویدئو انتخاباتی بود که دانلود شد یکی دیگه یه اپ موبایل بود که گوشی گفت ممکنه برای گوشی شما خطرناک باشه بهش میگم با این همه دردسر که برا سایت می کشی چند میدن می گفت 2-3 هزارتومن در روز واقعا برام سوال شده یعنی از آمار یه سایت تفریحی نمیشه هیچ بهره دیگری برد

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
الان دوست من مجبور شده سیستم پاپ بزاره از فیسنما و یکی دیگه دیروز یه سر رفتم سایتش با موبایل دو سه تا پاپ یهو باز شد یکی تلگراممو باز کرد اون یکی یه ویدئو انتخاباتی بود که دانلود شد یکی دیگه یه اپ موبایل بود که گوشی گفت ممکنه برای گوشی شما خطرناک باشه بهش میگم با این همه دردسر که برا سایت می کشی چند میدن می گفت 2-3 هزارتومن در روز واقعا برام سوال شده یعنی از آمار یه سایت تفریحی نمیشه هیچ بهره دیگری برد

چرا میشه بهره برد
باید بازاریابی کرد و تبلیغات بنری گرفت از طرفی دیگه باید چند تا محصول روشون کار کرد و فروخت
ببین کسی که سایت تفریحی داره باید هر ساعت آپش کنه به خاطر همین خیلی وقت گیر هست اگر نتونه حداقل ماهی 1 تومن ازش در بیاره که دیگه فاجعه هست

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
واقعا وقتی تاپیک مطالعه کردم بسیار ناراحت شدم

اول به خاطر دوستانی که به جای راهنمایی به فکر خرید سایت از این دوستمون هستند , از دست من ناراحت نشید ها یک لحظه فکر کردم املاکی هستید

دوم به خاطر وضعیتی که بعد از روی کار امدن تلگرام به وجود آمده و عملا مرگ سایت های ایرانی رو رقم زد

سوم به خاطر نبودن هیچ پشتوانه ای برای حمایت از این قشر وبمستر که روی پای خودشون وایسادن تا یک قرون در بیارن ولی با این همه سنگ جلو پا واقعا خیلی سخت ...

راه کار من به شما دوست عزیز :
سعی بفرمایید به جای منفی بافی با محتوی سازی و افزایش ورودی گوگل درامدتون رو افزایش بدید این که بیایید تک تک روش های درامدی رو نفی کنید کاری درست نمیشود

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
راه کار من به شما دوست عزیز :
سعی بفرمایید به جای منفی بافی با محتوی سازی و افزایش ورودی گوگل درامدتون رو افزایش بدید این که بیایید تک تک روش های درامدی رو نفی کنید کاری درست نمیشود

افزایش ورودی گوگل بدون تبلیغ چه فایده ای داره؟
تبلیغ نیست که نیست!
سایت های نمایشی که از ادرو تغذیه میکردن عملا نابود شدن..
سایت های کلیکی بزرگ مثل صباویژن و ای نتورک هم دیگه بازدهی سابق رو ندارن...
سایت های پاپ آپ هم دارن ورشکست میشن .. چون اسپانسر و تبلیغ دهنده ندارن!

به صورت مستقیم هم کسی تبلیغ نمیده..اگه ماهی 3-4 تا گیر وبمستر بیاد و...

کلا وضع خیلی خرابه!!!

بالا