• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آمار و احتمالات:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان من يه سوالي داشتم:
اگه (F(X (همون CDF ) به صورت زیر باشه:

4ru6gp

تابع چگالی احتمال (PDF ) رو به دست بیارید.

خوب ظاهرا مساله خیلی ساده ست و کافیه که از این رابطه مشتق بگیریم.اما مشکلی که من دارم اینه که خوب متوجه نشدم که این (U(X-c برای چی ظاهر شده و اصولا منظور از u چیه.من خودم آمار و احتمالات پاپولیس رو دارم اما متاسفا اینقدر فضای کتاب نامنظم و شلوغه که اصلا توزیع زیادی در این مورد نداده.یه جاهایی هم مشتق u رو دلتا در نظر گرفته.
ممنون.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از electronic :
دوستان من يه سوالي داشتم:
اگه (F(X (همون CDF ) به صورت زیر باشه:

4ru6gp

تابع چگالی احتمال (PDF ) رو به دست بیارید.

خوب ظاهرا مساله خیلی ساده ست و کافیه که از این رابطه مشتق بگیریم.اما مشکلی که من دارم اینه که خوب متوجه نشدم که این (U(X-c برای چی ظاهر شده و اصولا منظور از u چیه.من خودم آمار و احتمالات پاپولیس رو دارم اما متاسفا اینقدر فضای کتاب نامنظم و شلوغه که اصلا توزیع زیادی در این مورد نداده.یه جاهایی هم مشتق u رو دلتا در نظر گرفته.
ممنون.
تابع نشانگر! برای محدود و مشخص کردن دامنه استفاده میشه!
مورد خاصی نداره! هرچند این فرم بیا ن تابع نشانگر خیلی وقته لاقل تو رشته ما معمول نیست و کتاب باید عتیقه باشه

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mehrdad1355 :
تابع نشانگر! برای محدود و مشخص کردن دامنه استفاده میشه!
مورد خاصی نداره! هرچند این فرم بیا ن تابع نشانگر خیلی وقته لاقل تو رشته ما معمول نیست و کتاب باید عتیقه باشه
درسته مهرداد جان فکر کنم برای اینه که مساحت زی CDF رو 1 کنه.راستی اطلاعات بیشتری نداری.
در ضمن اون کتابه مال 1996 که نشر گل آفتاب مشهد سال 1383چاپ اولش رو منتشر کرده.
راستی منظور از اون دلتا چیه؟

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از electronic :
درسته مهرداد جان فکر کنم برای اینه که مساحت زی CDF رو 1 کنه.راستی اطلاعات بیشتری نداری.
در ضمن اون کتابه مال 1996 که نشر گل آفتاب مشهد سال 1383چاپ اولش رو منتشر کرده.
راستی منظور از اون دلتا چیه؟
اطلاعات چاپ و ترجمه ایران رو نگاه نکن! اطلاعات مربوط به چاپ نسخه زبان اصلی رو ببین
اونم یک ضریب ثابت هست

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mehrdad1355 :
اطلاعات چاپ و ترجمه ایران رو نگاه نکن! اطلاعات مربوط به چاپ نسخه زبان اصلی رو ببین
اونم یک ضریب ثابت هست
بابا مهرداد جان یه خورده باریکتر....ما فعلا مشق آمار می نویسیم!

خوب قبول اما مشتق u چرا دلتا میشه و اصلا جریان چیه؟ چون اونطور که استادمون می گفت یه خورده تو مشتق گیری باید دقت بشه وگرنه نتیجه ی مورد نظر به دست نمیاد.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از electronic :
بابا مهرداد جان یه خورده باریکتر....ما فعلا مشق آمار می نویسیم!

خوب قبول اما مشتق u چرا دلتا میشه و اصلا جریان چیه؟ چون اونطور که استادمون می گفت یه خورده تو مشتق گیری باید دقت بشه وگرنه نتیجه ی مورد نظر به دست نمیاد.
درضمن صورت مسئله رو کامل نوشتی؟ به این صورت که مسئله رو زدی برداشت و جواب منه اینه که
خوب باید حافظ دامنه باشه و مشتق گیری هم برای فقط توابع مطلقا پیوسته امکان پذیر هست
دامنه تابع هم به پارامتر مجهول وابسته نباید باشه و اگرنه ممکنه مشکل ساز بشه
مشتق u دلتا میشه؟؟ منظورت چیه؟ (گمونم از تعریف مشتق جلو رفته و اون دلتا هم مال تعریف مشتقه که ظاهر شده)
ببین اون تابع مشخصه میگه دامنه بین صفر تا C تغییر می کنه ! یعنی تابع توزیع شما بریده هست و باید از راه تعریف جلو برید و مشتق رو بی خیالش بشین ! و یا تعریف مشتق رو برید جلو و اگرنه با خود مشتق خالی نمیشه
چون اون c وابسته به الفا باید باشه اگه c به بی نهایت میل کنه! الفا میره به سمت یک و میشه نمای با پارامتر یک (برای اینکه حد توزیع وقتی به سمتc میل میکنه باید یک بشه)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
کتاب مقدمه ای بر نظریه امار نویسند الکساندر مود و ترجمه مشکانی کتاب خوبی هست و بد نیست یک نگاه کنی

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
ممنون مهرداد جان.راستش منظورم از دلتا همون تابع ضربه ست.(اون مشتق هم مشتق معمولی نیست تعمیم یافته ست.).صورت مساله هم فقط همینه.به نظرت بازم مشکل به وجود میاد.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از electronic :
ممنون مهرداد جان.راستش منظورم از دلتا همون تابع ضربه ست.(اون مشتق هم مشتق معمولی نیست تعمیم یافته ست.).صورت مساله هم فقط همینه.به نظرت بازم مشکل به وجود میاد.
والا منظورت از مشتق تعمیم یافته رو دقیق نمی دونم ولی اگه اونی باشه که من فکر می کنم نه!(پلکانیه؟) فقط رو دامنه دقت کن!

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mehrdad1355 :
والا منظورت از مشتق تعمیم یافته رو دقیق نمی دونم ولی اگه اونی باشه که من فکر می کنم نه!(پلکانیه؟) فقط رو دامنه دقت کن!
ببین وقتی از یه تابع پلکانی مشتق میگیرم در نقاط پرش ضربه ظاهر میشه همونی که با فلش رو به بالا روی نمودار نشون میدهن.منظورم اینه.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از electronic :
ببین وقتی از یه تابع پلکانی مشتق میگیرم در نقاط پرش ضربه ظاهر میشه همونی که با فلش رو به بالا روی نمودار نشون میدهن.منظورم اینه.
نه با مشتق تعمیم یافته به نظر من که مورد نداره

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mehrdad1355 :
نه با مشتق تعمیم یافته به نظر من که مورد نداره
خوبه.راستی تو موافقی که مشتق u دلتا میشه.چون من یه خورده شک دارم.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از electronic :
خوبه.راستی تو موافقی که مشتق u دلتا میشه.چون من یه خورده شک دارم.
هرچند که ما از این روش معمولا استفاده نمی کنیم ولی به نظرم مشتق اون نیست و فقط برای تعین دامنه هست

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mehrdad1355 :
هرچند که ما از این روش معمولا استفاده نمی کنیم ولی به نظرم مشتق اون نیست و فقط برای تعین دامنه هست
پس اینجوریه.راستش این استادمون دلتا رو مشتق u در نظر گرفته برای همین هم من یه خورده گیج شدم! چیزی هم تو کتاب نیست متاسفانه.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از electronic :
پس اینجوریه.راستش این استادمون دلتا رو مشتق u در نظر گرفته برای همین هم من یه خورده گیج شدم! چیزی هم تو کتاب نیست متاسفانه.
معمولا ما تو توابع مختلط میایم و فقط با خود تابع توزیع کار می کنیم چون معمولا چگالی سر راستی ندارند! چرا شما روی چگالیش کار دارید رو من نمی دونم
ولی شما هم زیاد پیچیده نکنید با اون مثل یک تابع دیفرانسیل و برخورد کنید و فقط جنبه ریاضیش رو درنظر بگیرید چون این قسمت کاملا ریاضی هست و اسم احتمال رو یدک میکشه

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mehrdad1355 :
معمولا ما تو توابع مختلط میایم و فقط با خود تابع توزیع کار می کنیم چون معمولا چگالی سر راستی ندارند! چرا شما روی چگالیش کار دارید رو من نمی دونم
ولی شما هم زیاد پیچیده نکنید با اون مثل یک تابع دیفرانسیل و برخورد کنید و فقط جنبه ریاضیش رو درنظر بگیرید چون این قسمت کاملا ریاضی هست و اسم احتمال رو یدک میکشه
اها پس باید ریاضی برخورد کنیم.والا این استادمون بد جوری گیر داده به چگالی هر چند که چگالی مشتق خود توزیعه و اطلاعات بیشتری ارایه نمی کنه فقط یه خورده ریز تره.
تو این مساله هم میاد از مشتق U*V استفاده میکنه بعدش با یه سری استدلال جمله ی دوم بدست اومده رو که به قول خودش حاوی دلتا هست حذف میکنه.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از electronic :
اها پس باید ریاضی برخورد کنیم.والا این استادمون بد جوری گیر داده به چگالی هر چند که چگالی مشتق خود توزیعه و اطلاعات بیشتری ارایه نمی کنه فقط یه خورده ریز تره.
تو این مساله هم میاد از مشتق U*V استفاده میکنه بعدش با یه سری استدلال جمله ی دوم بدست اومده رو که به قول خودش حاوی دلتا هست حذف میکنه.
من یک توصیه که میتونم بکنم اینه که با استادت زیاد کل کل نکن چون نتیجه و عاقبت زیاد خوبی ممکنه نداشته باشه !
من همنونطور که شاید فهمیدی ادم گیری هستم و بارها با استادهام کلکل کردم و هرچند تونستم تو اکثر موراد حرف خودم به کرسی بشونم ولی حالا که فکرشو می کنم ضررش بیش از نفعشه بوده چون جامعه دانشگاهی معمولا تحمل این چیزا رو نداره و اگه یک جا دستشون برسه ادبت می کنن!
مثلا تو اون جریان استقلال که با استادم کل کل کردم و تو تو تاپیک معما گفتم! جریان مال امتحان پایان ترم بود و من حرفم رو به کرسی نشوندم و اشتباه رو ثابت کردم و استاد هم از همه چون جوابشون یکسان و غلط بود نمره سوال رو کم کرد ولی محض ادب شدن من هیچ نمره ای به من اضافه نکرد ! و همه سر همین سایه منو با تیر میزدند و هروقت تو دانشکده بودم منو می پایدن! به ویژه بعد امتحان ها که کار خرابی نکنم! (ولی بی فایده بود
3.gif
3.gif
)

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mehrdad1355 :
من یک توصیه که میتونم بکنم اینه که با استادت زیاد کل کل نکن چون نتیجه و عاقبت زیاد خوبی ممکنه نداشته باشه !
من همنونطور که شاید فهمیدی ادم گیری هستم و بارها با استادهام کلکل کردم و هرچند تونستم تو اکثر موراد حرف خودم به کرسی بشونم ولی حالا که فکرشو می کنم ضررش بیش از نفعشه بوده چون جامعه دانشگاهی معمولا تحمل این چیزا رو نداره و اگه یک جا دستشون برسه ادبت می کنن!
مثلا تو اون جریان استقلال که با استادم کل کل کردم و تو تو تاپیک معما گفتم! جریان مال امتحان پایان ترم بود و من حرفم رو به کرسی نشوندم و اشتباه رو ثابت کردم و استاد هم از همه چون جوابشون یکسان و غلط بود نمره سوال رو کم کرد ولی محض ادب شدن من هیچ نمره ای به من اضافه نکرد ! و همه سر همین سایه منو با تیر میزدند و هروقت تو دانشکده بودم منو می پایدن! به ویژه بعد امتحان ها که کار خرابی نکنم! (ولی بی فایده بود
3.gif
3.gif
)
کاملا می فهمم چی میگی.منم سر برنامه نویسی با سی و ویژوال سی شارپ دات نت یه همچین اتفاقی برام افتاد.خیر نبینن الهی که نمی ذارن جوون مردم پیشرفت کنه.....!
راستش بیشتر برای خودم می خواستم وگرنه کلکل با استادها (که اکثرشون یه غایت مغرورن!) وسمه به ابروی کور زدنه!
بازم ممنون.

khaksari2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سه تا فرضیه دارم می خوام فرضیه های آماریشم بنویسم و کمک می خوام

1.اهرم با بازده سهام رابطه معنی دار دارد.

2.رابطه بین اهرم وبازده معکوس است.

3.رابطه بین اهرم وبازده خطی است.

بالا