• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آمشکل آپدیت بانک اطلاعاتی اکسس

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
پروژه من تا قبل از نصب ویندوز سالم بود و جواب میداد.الآن ویندوز رو عوض کردم و وقتی پروژم رو اجرا میکنم (vb.net) .وقتی میخوام رکورد جدیدی رو در جدول بانک اضافه کنم این ارر رو میده

Server Error in '/yahoo' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

Operation must use an updateable query.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.Runtime.InteropServices.COMException: Operation must use an updateable query.

Source Error:

Line 55: cmd.Update() از اینجا سطر ارر میگیره
Line 56: cmd.Close()
Line 57: cmd = Nothing

منتظرم...

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
چی شد دوستان؟
کســــــــــــی پیدا نمیشه جواب منو بده!
منتظرمااااااااااااااااااااا

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
دستور SQL ای که شما نوشتین اشتباه بوده

دستور را اینجا بگذارین تا کمکتون کنیم

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی وین دو عوض کردم و دوباره پروژه رو اجرا کردم، دستورات sql بهم ریخت!
آخه همون درستورات قبلیه
من با adodb وصل میشم به بانک اکسس

با کد زیر وصل میشم به بانم

Dim conn As New ADODB.Connection
Dim str0 As String = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & Server.MapPath("yahoo.mdb")
conn.Open(str0)
Dim Sql As String
Sql = "SELECT * FROM post where sender='" + Request.Cookies.Get("Cookiename").Value + "' and date='" + DateTime.Now.ToString("yyyy/MM/dd") + "'"
Dim cmd As New ADODB.Recordset
cmd.CursorLocation = ADODB.CursorLocationEnum.adUseClient
cmd.Open(Sql, conn, ADODB.CursorTypeEnum.adOpenKeyset, ADODB.LockTypeEnum.adLockPessimistic)

و به روش زیر هم به فیلدام مقدار میدم...

cmd.AddNew()
cmd.Fields("Fieldname").Value = Str(num + 1)
cmd.Fields("Fieldname").Value = "no"
cmd.Fields("Fieldname").Value = trim(txttitle.Text)
cmd.Fields("Fieldname").Value = Request.Form.Get("EditMehrdad").ToString
cmd.Fields("Fieldname").Value = ""
cmd.Fields("Fieldname").Value = Convert.ToString(Request.Cookies.Get("CookieName").Value)
cmd.Fields("Fieldname").Value = DateTime.Now.ToString("yyyy/MM/dd")
cmd.Fields("Fieldname").Value = Convert.ToString(Request.Cookies.Get("CookieName").Value)
cmd.Update()
cmd.Close()
cmd = Nothing
conn.Close()
conn = Nothing

ولی وقتی میرسه به خطر cmd.Update() اون خطا رو میده یعنی

Operation must use an updateable query

منتظرم......

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز
عرض کردم که من اینو تغییر ندادم یعنی همون کدی هست استفاده میکردم.وین رو عوض کردم و دوباره پروژه رو اجرا.
این ارر رو میگیره.
اگه شما راه حلی سراغ داری خواهشن با کد نمونه بنویس
اساتـــــد..منتظرمااااااااااااا

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست عزیز با توجه به اینکه شما بانک اطلاعاتیت اکسزه من فکر میکنم که قبلا هاردت رو fat فرمت کرده بودی و الان ntfs فرمت کردی در نتیجه قبلا لازم نبوده که به دیتابیست اجازه نوشتن بدی ولی الان باید بهش اجازه نوشتن بدی یعنی باید براش permission اه write رو تایید کنی .
الان شما میتونی از دیتابیس بخونی ولی نمیتونی توش بنویسی .قبلا هم چند بار همینجا این مورد رو بحث کردیم اگه یه کم میگشتی حتما پیدا میکردی :)

یه نگاهی به اینجا بنداز http://rooznamechi.blogspot.com/2006/03/aspnet.html امیدوارم که مشکلت حل بشه .

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز با توجه به اینکه شما بانک اطلاعاتیت اکسزه من فکر میکنم که قبلا هاردت رو fat فرمت کرده بودی و الان ntfs فرمت کردی در نتیجه قبلا لازم نبوده که به دیتابیست اجازه نوشتن بدی ولی الان باید بهش اجازه نوشتن بدی یعنی باید براش permission اه write رو تایید کنی .
الان شما میتونی از دیتابیس بخونی ولی نمیتونی توش بنویسی .قبلا هم چند بار همینجا این مورد رو بحث کردیم اگه یه کم میگشتی حتما پیدا میکردی :)

یه نگاهی به اینجا بنداز http://rooznamechi.blogspot.com/2006/03/aspnet.html امیدوارم که مشکلت حل بشه .

اره فکر کنم مشکلش همین باشه.درایو رو ntfs فرمت کردم فکر!!! کنم
الن تست میکنم......:)

tabeez

Registered User
لایک‌ها
0

مرســـــــی دوست عزیز.مشکلم حل شد.از بقیه دوستان هم ممنوووونم

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خواهش می کنم قابلی نداشت :)

بالا