• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزشهای جالب طراحی وب سایت

developers

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
داشتم تو اینترنت گشت و گذار می کردم که به سایتی برخوردم که به نظرم جالب اومد برای شما هم بذارم.
تو این سایت آموزش های طراحی وب و دیگر آموزش ها به صورت کاملا تصویری قرار داده شده که من خودم دانلود کردم خیلی برام جالب بود.تا حالا همچین سایتی ندیدم که فیلم های آموزشی رو به صورت فارسی و رایگان برای دانلود بذارن.
لینک دانلود فیلم های html این سایت :
http://www.p30sazan.com/?cat=184

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
مینوشتی این اموزش ها رو تو سایتم گذاشتم خیلی باکلاس تر و حرفه ای تر بود :)

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
ممنون از اینکه من رو متوجه این سایت کردی. وای، وای، ما چقدر از لطف شما ممنونیم، الان چقدر شادیم. به به. به به. چقدر شما آدم خوبی هستی. چه چه . چه چه.

Arya Man

Registered User
لایک‌ها
3
هنوز که ندیدم ولی از گفته ایشون باید اموزشهای خوبی باشه...

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
یعنی کلیک کنید بازدید سایت بره بالا؟! :lol:

فعلا حس کلیک کردن ندارم :lol:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
خوش باش
biggrinsmiley.gif

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
این بنده خدا دیگه وبگردی رو میزاره کنار تا با سایتی برخورد نکنه که اینجا معرفیش کنه :D

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
داشتم یه گشت و گذاری میکردم تو سایتشون که به صورت عمدی صاحابشو پیدا کنم :
نام و نام خانوادگي : احسان ملکي
1.jpg

3.jpg

2.jpg

لینک این دوست اتفاقیمون : http://www.p30sazan.com/maleki/
ظاهر بسیار موقری دارن و براشون آرزوی موفقیت میکنم ولی به عنوان یک طراح html انتظار میره سایت قشنگ تری داشته باشن

Last edited:

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
کاش یه فرم تماس با هم داشت , من خیلی سعی کردم به گوشش برسونم اینجا داریم غیبتشو میکنیم گفتم شاید براش جالب باشه

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
این کارشناسه با این سایتش؟ :D

sasan_blue

Registered User
لایک‌ها
29
آقا مگه میخورنت بگی سایت خودم یا دوستمه. این لینکش... بعد اگه دوست داشتین تو همین تاپیک فیدبک بدین

کی میخوایم پیشرفت کنیم؟
کی میخوایم آواتارمون سایه ای از خودمون باشه اقلا؟

ehsanmaleki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عرض می کنم خدمت دوستان
نمی دونم چی باید بگم والا.. من امروز یه ایمیلی به دستم رسید که لینک اینجا توش بود. وقتی که پستهای شما دوستان رو خوندوم خیلی سعی کردم جواب ندم ولی نتونستم...
ببینید دوستان این لینک نه من گذاشتم نه دوست دیگرمون که مدیر سایت هستن. من واقعا خودم نمی دونم کی این مطلب رو توی فروم گذاشته.. برام هم اهمیتی نداره که کی بوده .. ولی متاسفانه ایرانه دیگه و هر شخصی یه کاری بکنه میفته گردن یکی دیگه... واسه همین هست که مدتهاست که به فروم های ایرانی سر نمی زنم. امروز هم فقط برای اینکه صادقانه بگم این لینک کاره خودم به عنوان مدیر سایت p30sazan.com نبوده اینجام.
حالا سایتم خوبه یا بده مهم نیست ولی هنوز اونقدر جلف نشدم که بخوام به این شیوه برای سایتم تبلیغ کنم.
روش های تبلیغ موثر تری دارم که همون جوری خودتون دیدین از طریق تلویزیون چند بار سایت من معرفی شده.پس مطمئن باشید که با این اسپم بازی ها موافق نیستم..حالا به فرض محال هم اصلا یکی از طرف من این کارو کرده چرا ایران ما اینقدر جو بد شده که یه سایتی آموزش های کامپیوتر رو به صورت رایگان ارائه می ده باید بیان هرچی دری وریه بهش بگن ؟
حالا نتیجه گیری نهایی با خودتون.
ممنون

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
سلام عرض می کنم خدمت دوستان
نمی دونم چی باید بگم والا.. من امروز یه ایمیلی به دستم رسید که لینک اینجا توش بود. وقتی که پستهای شما دوستان رو خوندوم خیلی سعی کردم جواب ندم ولی نتونستم...
ببینید دوستان این لینک نه من گذاشتم نه دوست دیگرمون که مدیر سایت هستن. من واقعا خودم نمی دونم کی این مطلب رو توی فروم گذاشته.. برام هم اهمیتی نداره که کی بوده .. ولی متاسفانه ایرانه دیگه و هر شخصی یه کاری بکنه میفته گردن یکی دیگه... واسه همین هست که مدتهاست که به فروم های ایرانی سر نمی زنم. امروز هم فقط برای اینکه صادقانه بگم این لینک کاره خودم به عنوان مدیر سایت p30sazan.com نبوده اینجام.
حالا سایتم خوبه یا بده مهم نیست ولی هنوز اونقدر جلف نشدم که بخوام به این شیوه برای سایتم تبلیغ کنم.
روش های تبلیغ موثر تری دارم که همون جوری خودتون دیدین از طریق تلویزیون چند بار سایت من معرفی شده.پس مطمئن باشید که با این اسپم بازی ها موافق نیستم..حالا به فرض محال هم اصلا یکی از طرف من این کارو کرده چرا ایران ما اینقدر جو بد شده که یه سایتی آموزش های کامپیوتر رو به صورت رایگان ارائه می ده باید بیان هرچی دری وریه بهش بگن ؟
حالا نتیجه گیری نهایی با خودتون.
ممنون

اول اینکه هیچ کدوم از بچه ها توهین و بی احترامی نکردن نظرشونو گفتن:)
دوم هیچ ادم عاقلی برای معرفی یه سایت که برای خودشم نیست تو فروم عضو نمیشه ;)
سوم اینکه اون ادم عاقل نمیره تو انجمن ها تبلیغ سایت شما رو بکنه :دی
http://barnamenevis.org/showthread.php?283095-آموزشهای-جالب-طراحی-وب-سایت&p=1248573

چهارم اینکه اگه دوباره کسی ایمیل زد راجع به صحبت های من اظهار نظر بفرمایید شاید من اشتباه میکنم

Last edited:

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
کسی بی احترامی نکرد احسان جان فقط انتقاد بود که شما که متخصص html و css هستی بیای یه سایت بزنی باقلوا آدم وقتی میبینه آب از لب و لوچش راه بیفته نه که wordpress نصب کنی یه قالب الکی بندازی تنگش
حالا که خودت اینجا هستی یک انتقاد هم در کمال احترام به شخص خودت دارم که اگه نبودی نمی گفتم چون دوست داشتم خودت هم ببینی و اون هم اینکه شما که php کار هم هستی خوب یه فرم تماس با ما براش بذار که اینقدر من جون نکنم کامنت بذارم رو بلاگت
در ضمن از یه وبسایت با هاست شخصی دور از انتظاره که counter persiastat که iframe داره بذاره پایینش تا هم قالبش به هم بریزه هم SEO سایتش , google analytics رو گذاشتن برا همین موقها خوب

Last edited:

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
در ضمن جهت بررسی صحت و سقمش از مدیران تقاضا میشه ip صاحاب تاپیک و ایشونو مقایسه کنن

ehsanmaleki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد
دوست عزیز اینکه من وردپرس نصب کردم یا اینکه یه قالب الکی انداختم به نظرم زیاد اهمیتی نداره چون احساس می کنم که موضوع بحث یه چیزه دیگه بود.
اولا که من این سایت رو زدم فقط به خاطر اینکه آموزش های کامپیوتر رو به صورت رایگان در اختیار مردم بذارم نه اینکه بخوام کاره دیگه ای بکنم پس در نتیجه همین وردپرس با همین قالب الکی کاره منو راه می ندازه لزومی نمی بینم که سایتی طراحی کنم که فقط برای آب از لب و لوچه آویزون شدن بیان توش.
در ضمن شما اگه wappalyzer رو نصب داری می تونی ببینی که google analytics کاملا رو سایت فعاله پس نمی دونم شما دقیقا چیو می فرمایید...
در ضمن در تایید حرف شما خواهشا ip ها رو مقایسه کنید تا متوجه اصل قضیه بشید.

بالا