• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزشی / پنگوئن گوگل و رفتارهای جالب آن

haghft

Registered User
لایک‌ها
328
thumb.php
براساس آنچه تاکنون در مقالات منتشر شده است، پنگوئن گوگل تمام سایت هایی که از طریق مزرعه لینکی کار خود را انجام می داده اند را کاملا تا مرز نابودی کشانده است. بر اساس آماری که گوگل ارئه کرده است تقریبا سه در صد سایت ها تحت تاثیر این الگوریتم جدید که پنگوئن گوگل نامیده شده است قرار گرفته است. که به نظر می رسد این سه در صد شامل سایت های پر بازدیدی هستند که از طریق لینک گذاری کار می کرده اند.

در اینجا انچه که قابل توجه است این است که تقریبا روش های لینک گذاری قبل به جای نتایج مثبت اثری منفی نیز داشته و باعث سقوط سایت نیز خواهد شد. بنابراین سایت هایی که فقط و فقط از این روش برای بالا بردن رنک سایت خود اقدام نموده اند به شدت دچار مشکل شده اند.

این طور به نظر می رسد که تغییرات پنگوئن گوگل به نفع گوگل باشد. زیرا سایت هایی که در بالای نتایج گوگل قرار داشتند وضعیت قبلی خود را از دست داده اند و برای اینکه بتوانند به وضعیت قبلی خود بازگرددند باید از تبلیغات گوگل استفاده کنند. این مسئله را در مورد شرکت های طراحی سایت می توان دید. صفحه اول گوگل که در مورد طراحی سایت بود بطور کلی تغییر کرده است و شرکت های نوپا جای آنها را گرفته اند. که این موضوع باعث می شود که شرکت های طراحی سایت قبلی برای تبلیغ در گوگل اقدام کنند. در ضمن اینکه شرکت های نوپا سئو را جدی بگیرند.

البته این تغییرات بیشتر بر روی کلمات تجاری اعمال شده است و کلماتی که تجاری نیستند تغییرات محسوسی نداشتند. و شرکت های طراحی وب سایت از این دسته شرکتها محسوب می شود.
نویسنده : oropol​

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
thumb.php
براساس آنچه تاکنون در مقالات منتشر شده است، پنگوئن گوگل تمام سایت هایی که از طریق مزرعه لینکی کار خود را انجام می داده اند را کاملا تا مرز نابودی کشانده است. بر اساس آماری که گوگل ارئه کرده است تقریبا سه در صد سایت ها تحت تاثیر این الگوریتم جدید که پنگوئن گوگل نامیده شده است قرار گرفته است. که به نظر می رسد این سه در صد شامل سایت های پر بازدیدی هستند که از طریق لینک گذاری کار می کرده اند.

در اینجا انچه که قابل توجه است این است که تقریبا روش های لینک گذاری قبل به جای نتایج مثبت اثری منفی نیز داشته و باعث سقوط سایت نیز خواهد شد. بنابراین سایت هایی که فقط و فقط از این روش برای بالا بردن رنک سایت خود اقدام نموده اند به شدت دچار مشکل شده اند.

این طور به نظر می رسد که تغییرات پنگوئن گوگل به نفع گوگل باشد. زیرا سایت هایی که در بالای نتایج گوگل قرار داشتند وضعیت قبلی خود را از دست داده اند و برای اینکه بتوانند به وضعیت قبلی خود بازگرددند باید از تبلیغات گوگل استفاده کنند. این مسئله را در مورد شرکت های طراحی سایت می توان دید. صفحه اول گوگل که در مورد طراحی سایت بود بطور کلی تغییر کرده است و شرکت های نوپا جای آنها را گرفته اند. که این موضوع باعث می شود که شرکت های طراحی سایت قبلی برای تبلیغ در گوگل اقدام کنند. در ضمن اینکه شرکت های نوپا سئو را جدی بگیرند.

البته این تغییرات بیشتر بر روی کلمات تجاری اعمال شده است و کلماتی که تجاری نیستند تغییرات محسوسی نداشتند. و شرکت های طراحی وب سایت از این دسته شرکتها محسوب می شود.
نویسنده : oropol​

تشکر از مطلب

بک لینک غیر اصولی دقیقا معکوس عمل می کنه اما بک لینک صحیح همچنان موقعیت خودش رو داره چون یکی از روش های شناسایی سایت شما توسط ربات ها هست

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
تشکر از مطلب

بک لینک غیر اصولی دقیقا معکوس عمل می کنه اما بک لینک صحیح همچنان موقعیت خودش رو داره چون یکی از روش های شناسایی سایت شما توسط ربات ها هست

آقا مازیار من به تجربه فهمیدم که نمیشه یک کلمه کلیدی خیلی معمولی، (نه خیلی سخت و نه خیلی آسون) رو از طریق بک لینک در صفحاتی با محتوای یکسان و همچنین بک لینک گرفتن از طریق پست مهمان و شبکه های اجتماعی تصاحب شد.واقعا سخته.تا صفحه 2 و 3 گوگل رسوندنش کار ساده ایه ولی از اون به بعد هر چی فعالیت کنی بجای اینکه بیای بالاتر ، ممکنه پایین تر هم بشه رتبه.چه راهکاری رو پیشنهاد میکنید؟ چجوری میشه یک کلمه کلیدی رو صاحب شد؟

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
مثل قانونی شده که برای همه یکسان نیست! من تبادل لینک رو در 1 ماه اخیر روی سایت ها و وبلاگهای زیادی تست کردم و نه تنها هیچ مشکلی پیش نیومد بلکه ورودی گوگل هم بیشتر شد....
فکر می کنم اگه به این مسائل زیاد توجه نشه و همون روال عادی کار رو انجام داد بهتر باشه.

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
مثل قانونی شده که برای همه یکسان نیست! من تبادل لینک رو در 1 ماه اخیر روی سایت ها و وبلاگهای زیادی تست کردم و نه تنها هیچ مشکلی پیش نیومد بلکه ورودی گوگل هم بیشتر شد....
فکر می کنم اگه به این مسائل زیاد توجه نشه و همون روال عادی کار رو انجام داد بهتر باشه.
این که گوگل بفهمه یا نه یک مساله است
مساله ی دیگه این هست که کار بلک هت هست در هر صورت

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
آقا مازیار من به تجربه فهمیدم که نمیشه یک کلمه کلیدی خیلی معمولی، (نه خیلی سخت و نه خیلی آسون) رو از طریق بک لینک در صفحاتی با محتوای یکسان و همچنین بک لینک گرفتن از طریق پست مهمان و شبکه های اجتماعی تصاحب شد.واقعا سخته.تا صفحه 2 و 3 گوگل رسوندنش کار ساده ایه ولی از اون به بعد هر چی فعالیت کنی بجای اینکه بیای بالاتر ، ممکنه پایین تر هم بشه رتبه.چه راهکاری رو پیشنهاد میکنید؟ چجوری میشه یک کلمه کلیدی رو صاحب شد؟
این دقیقا چیزی که گوگل بزور داره به همه تحمیل می کنه! هیچکسی خیالش راحت نخواهد بود چرا ؟ چون می خواد چیزی به نام حاشیه امن دیگه ایجاد نکنه کار ماشین جدید گوگله چون ماشین تصمیم می گیره پس ما رو محبور می کنه عین ماشین کار کنیم یعنی مداو م به دنبال کسب اطلا عات جدید باشیم از امروز تا فردا الگوریتم در سظح نه در عمق تعغییر میده و سیگنال های لازم رو می فرسته شما مجبوری این سیگنال ها رو بگیری رو سایتت پیاده کنی تا تو رقابت باقی بمونی از کجا بگیری از چرخش اطلا عات در وب تو کانون های گفتگو چرخ بزنی و تجربه دیگران رو مطالعه کنی

اما تو وب فارسی بحثش کمی پیچیده تره اینجا ماشین میبینه مثلا تو کلمه بازی یا فیلم برچسب دانلود محتوا بالاترین هوادار رو داره پس شما بهترین سایت انتشار محتوای یکتا درباره فیلم یا بازی منتشر کنی با بک فوق سنگین اصولی بازهم سایتت تو صفحه دوم یا سوم گیر می کنه حتی از یه صفحه معمولی بلاگ با بر چسب دانلود هم پایینتر میفته! با اینکه دانلود فیلم کاملا غیر قانونی است اما ماشین اینو نمی فهمه و سایت های دانلود رو در هر حال بالاتر از شما قرار می ده البته جدیدا داره یه کارای می کنه تا کلا بساط این داستان رو تموم کنه اما من بعید می دونم به این سادگیا باشه

برای همین واقعا مشکله شما بخوایی بیای اول یا موقعیتت رو حفظ کنی بهترینش اینه که بزنی تو کار دانلود !؟؟

اما بهر حال با اجازه اساتید گرام من اینا رو پیشنهاد میدم :
web 2.0
نظر دادن در بلاگ های با پیچ رنک مناسب (البته تایید دستی توسط ادمین)
شبکه های اجتماعی
انتشار محتوا بصورت عکس
انتشار محتوا بصورت ویدیو
انتشار محتوا بصورت داده شنیداری
انتشار مطلب در انجمن های گفتگو

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
بهترین روش برای رسیدن به نتایج برتر گوگل، داشتن محتوای خوب و بروز و رو لینک داخلی سایت و بک لینک مناسب هست.
مثلاً سایت من در زمینه ی فروش بک لینک است. بدون هیچ گونه بک لینکی الان با کلمه "بک لینک" رتبه 24 رو داره و با کلمات مشابه رتبه ی 12 و 11 رو داره.،
بنده، تخصصم در زمینه ی بک لینک هست.

بک لینکهایی که ما برای مشتریامون ثبت میکنیم در سایتهای زیر هستند.
1. پروفایل سایتهای وب 2
2. پروفایل فروم ها
3. شبکه های اجتماعی (لینک طبیعی و محبوب گوگل)
4. سایتهای بوکمارک (لینک طبیعی و محبوب گوگل)
5. سایتهای مقاله (لینک طبیعی و محبوب گوگل)
6. سایتهای ویکی و ...

بک لینک یک تخصص و یک روش خاصی هست که استانداردهای اون توسط گوگل مشخص میشه و بعضی وقتها هم تغییر میکنه.
من خودم سعی میکنم همیشه مقالات جدید در این مورد رو در سایتهای مرجع آموزشی و خبری سئو منتشر میشه رو مطالعه کنم.

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
بالا