• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش اتصال به اینترنت یک مودم از راه دور؟!

amir1365

همکار بازنشسته
لایک‌ها
215
با سلام.
من وقتی تهرانم از اینترنت 10mb آسیاتک استفاده میکنم و سرعت خیلی خوبی دارم ، ولی بخاطر شغلم باید دائما بین تهران و جنوب در سفر باشم.
وقتی جنوب هستم از اینترنت پارس آنلاین استفاده میکنم که واقعا سرعت پایینی داره و استفاده از سرعت های بالاش هم اصلا از نظر اقتصادی بصرفه نیست.
میخواستم ببینم آیا راهی هست به مودمم در تهران وصل بشم و از اینترنت آسیاتک استفاده کنم ؟
البته نمی خوام از نرم افزارهایی مثل team viewer یا remote desktop استفاده کنم و یه ارتباط کاملا مستقیم میخوام.
تشکر.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
فک میکنم بتونید به سرور تهرانتون وی پی ان بزنید و از اینترنتش استفاده کنید !

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
فک میکنم بتونید به سرور تهرانتون وی پی ان بزنید و از اینترنتش استفاده کنید !
وی پی ان مگه سرعت رو افزایش میده عایا؟
ایشون ب نحوی میخواد سرعت رو افزایش بده
وی*پی*ان باعث افزایش سرعت نمیشه، در واقع هر شبکه اینترنت (چ adsl و چ 3g یا 4g) محدودیت سرعت پورت داره

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
اگه سیستم تهران ایشون فرض کنیم 24 ساعته روشن باشه و سیستم عاملش مثلا 2008R2 باشه و یک رول RRAS رو هم نصب کنه و تبدیل به v*p*n server ش کنه و یک IP Public هم واسش بگیره اگه با لپتاپ از جنوب v*p**n بزنه به v*p*n server سرعتو از اینترنت تهران میگیره دیگه ؟ درسته؟

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
عجب! خط جنوب شون با یه پهنای باند مشخص بسته شده و سخت افزار مخابرات شون و خط تلفنشون پهنای باند مشخص داره. اگر اینطوریه منم با وی پی ان به vpsشخصیم وصل میشم باید سرعت یه گیگابیت بر ثانیه اونو می داشتم خخخخ

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
اگه سیستم تهران ایشون فرض کنیم 24 ساعته روشن باشه و سیستم عاملش مثلا 2008R2 باشه و یک رول RRAS رو هم نصب کنه و تبدیل به v*p*n server ش کنه و یک IP Public هم واسش بگیره اگه با لپتاپ از جنوب v*p**n بزنه به v*p*n server سرعتو از اینترنت تهران میگیره دیگه ؟ درسته؟
اینترنت رو از تهران میگیرن، اما سرعتشون افزایش پیدا نمیکنه
خط جنوب پورتش رو سرعت پایین تر بسته شده، پس v*p*n تاثیری نداره!

@rhdan دقیقا اشاره کردن ب موضوع

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
إااا ، تا بحال اینا رو تست نکرده بودم ! فکر میکردم میشه!با این اوصاف team viwer یا ریموت چی ؟ میشه؟

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
إااا ، تا بحال اینا رو تست نکرده بودم ! فکر میکردم میشه!با این اوصاف team viwer یا ریموت چی ؟ میشه؟

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
تیم ویور یا ریموت دسکتاپ در واقع اتصال از راه دور ب کامپیوتر هست!
در نتیجه اگه چیزی هم دانلود کنی رو کامپیوتری ک ریموت زدید بهش ذخیره میشه!

amir1365

همکار بازنشسته
لایک‌ها
215
ممنون از دوستانی که در این بحث شرکت کردند ، پس با این اوصاف کار آسونی نیست و شاید هم نشدنی...
یکی از دوستان میگن که میشه از طریق مخابرات خط رو با خط تهران شبکه کرد و اینترنتو از این طریق شیر کرد که باز هم دوندگی خاص خودشو داره.
البته نمی دونم این حرفشون تا چه حد صحت داره...

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
بالا