• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش اجرای بازیهای اندرویدی با دسته کامپیوتر و ایکس باکس و پلی استیشن

edrisrezai

Registered User
لایک‌ها
91
به نام خدا​
اجرای بازیهای اندرویدی با دسته کامپیوتر و ایکس باکس و پلی استیشن 3

با سلام خدمت همه دوستان

یه سوپرایز ویژه ویژه

بلاخره بعد از ساعت ها تلاش و کوشش روزانه تونستم اجرای بازیهای اندروید با دسته کامپیوتر و ایکس باکس و پلی 3 عملی کنم
اول از همه به نکات زیر توجه کتید:
  • فرقی نمیکنه چه تبلتی با چه مارکی باشه
  • رام تبلت شما حتما حتما باید ساینوژن 10.1 یا اندروید 4.2.2 باشه
  • روت باشه
  • برنامه لوکی پچر نباید روی تبلت نصب باشه
  • به اینترنت وصل نباشد
  • اگر از دسته کامپیوتر استفاده میکنید حتما باید دسته تکی باشه و کنترل آنالوگ داشته باشه مارکش مهم نیست
  • البته هر دسته کامپیوتری کار نمیکنه باید تست کنید مثلا من خودم با یه دسته 14000 تومانی مارک ونوس کار کردم
  • برای اتصال دسته پلی 3 و ایکس باکس حتما باید با کابل یو اس بی به تبلت وصل بشه

آموزش:
ابتدا فایل رو دانلود کنید

دانلود USB Joystick Center zip

از داخل فایل فشرده اول برنامه USB BT Joystick Center نصب کنید
به هیچ وجه وارد برنامه نشید
بعد برنامه joy2touch نصب کنید
حالا وارد برنامه USB BT Joystick Center بشید

wol_error.gif
این عکس کوچک شده است . برای مشاهده عکس کامل اینجا کلیک کنید. سایز اصلی عکس 1024x600 میباشد .
56586462298109251600.png

دسته خود را با استفاده از کابل otg به تبلت وصل کنید و گزینه search بزنید
بعد از شما یه سوال میپرسه شما باید گزینه use by default for this usb device تیک بزنید و ok کنید

حالا مارک یا مدل دسته شمارو شناسایی کرده مثل تصویر زیر

wol_error.gif
این عکس کوچک شده است . برای مشاهده عکس کامل اینجا کلیک کنید. سایز اصلی عکس 1024x600 میباشد .
45730930147926239623.png

بر روی دسته شناسایی شده بزنید اگر گزینه create driver داشت

بیخیال اون دسته بشید چون درایور دسته رو نداره و دکمه ها براش تعریف نشدن و باید دستی این کارو انجام بدید که خیلی سخته البته من خودم این کارو کردم ولی برای شما توصیه نمیشه
ولی اگه دکمه هارو شناسایی کرده بود همه چی درسته

حالا شما باید روی گزینه IME زده و از قسمت choose input method گزینه USBJoyIME انتخاب کنید تا به رنگ زرد در بیاد
برای بار اول باید دو بار این کارو انجام بدید

wol_error.gif
31101229931425626374.png

دسته شناسایی شدرو انتخاب کنید
گزینه TOUCH Edit پیدا کنید و لمس کنید تا قرمز شود و بعد باید یکی از دکمه های START یا SELECT دسته رو بزنید

دکمه را امتحان کنید ببینید با زدن دکمه START یا SELECT گزینه TOUCH Edit خاموش و روشن میشه

wol_error.gif
43099274194318771198.png

حالا گزینه J>T لمس کنید

از شما اجازه دسترسی میخواد بعد از اجازه دسترسی گزینه به رنگ زرد در میاد

wol_error.gif
61487546079632589123.png

حالا با دکمه برگشت به صفحه اصلی تبلت برید و بازی مورد نظر اجرا کنید
در اینجا به عنوان مثال بازی modrn combat 4 اجرا میکنم

از قصمت تنظیمات بازی حالت کنترل بازی را روی virtual sticks قرار بدید مانند تصویر

wol_error.gif
87221937758784583233.png

بعد وارد بازی بشید و دکمه start یا select دسته رو بزنید

اگر همه کار هارو درست انجام داده باشید یک لایه تصویر بر روی صفحه ظاهر میشه
حالا شما باید دسته خودتونو روی مد یا حالت انالوگ قرار بدید تا بتونیین از اهرم های کنترلی استفاده کنید
شما با گرفتن یکی از دکمه های دسته و انتخاب یک دکمه از روی صفحه تبلت اون دکمه را برای اون کار تعیین میکنید
و برای حرکت دوربین و راه رفتن باید از اهرم های انالوگی دسته استفاده کنید

wol_error.gif
این عکس کوچک شده است . برای مشاهده عکس کامل اینجا کلیک کنید. سایز اصلی عکس 1632x1224 میباشد .
57049571802659698640.jpg

مثلا:

من دکمه r1 برای شلیک گذاشتم

r2 برای نشونه گیری

و........

همه چی بستگی به راحتی شما داره شما میتونین دکمه هارو خودتون انتخاب کنید

و برای پاک کردن حالت انتخاب شده میتونید دکمه مورد نظر دسته رو گرفته و دو بار روی قسمتی که براش رو صفحه تعیین کردید لمس کنید تا دکمه انتخاب شده پاک بشود

وقتی کارتون تموم شده دکمه start یا select دسته رو بزنید تا لایه تنظیمات ذخیره شود و بتونید بازی کنید

همه چی راحته خودتون کار کنید متوجه میشید
نمونه تنظیمات اعمال شده از تبلت خودم برای بازی modern combat 4

wol_error.gif
71000820010744139095.png

حالا وارد برنامه بشید و برای ذخیره تنظیمات اقدام کنید
گزینه EXP زده و export کنید

بعد از اتمام بازی حتما باید از برنامه خارج بشید به این صورت:

شما باید روی گزینه IME زده و از قسمت choose input method گزینه USBJoyIME تیکش رو بردارید تا به رنگ قرمز در بیاد

گزینه J>T خاموش کنید

بعد از برنامه خارج بشید

اگر در اجرای مجدد برنامه با خطای چک کردن لاینسس مواجه شدید از برنامه خارج بشید و برنامرو clear data , force stop کنید تا دوباره درست شود

به هیچ وجه از لوکی پچر استفاده نکنید چون از کار می افته

برای بازی های مختلف باید حالت هارو مشخص کنید و در هر بازی به صورت اتوماتیک ذخیره میشود

برای اجرای دوباره برنامه باید از اول مراحل رو انجام بدید و فایل export شدرو import کنید

تبلت ها و گوشی های تست شده

galaxy s2,galaxy s3,google nexus 7,htc,xperia play,ainol crystal,aurora 2,elf2,fire,flame,

بازیهای تست شده توسط خودم

fifa
real racing
pes
modern combat
nova
dead triger
gta
wild blood
gangstar
BattleField Bad Company
Death_Tour
Max payne
Mass Effect Infiltrator
NFS_Most_Wanted
Shadow Gun HD
DucatiChallenge
Painkiller-Purgatory
Riptide_GP2
Prince_of_Persia_Shadow&Flame
و بازیهای مشابه

و تمام بازیهای که کنترل virtual sticks را دارند مثل بازی modern combat میتوان با دسته بازی کرد

تبریک میگم شما موفق شدید یکی از کار های نشدی در اندروید را شدنی کنید

GOOD LUCK

بالا