• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش ارسال تعهدنامه جدید به نیک

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53
سلام دوستان
فایل پیوستی که براتون آماده کردم متن جدیدی هست که نیک از شما درخواست میکنه واسه تعهد.
ویرایش شده با فرمتهای doc , docx و پی دی اف.
واسه ارسال تعهدنامه هم پس از لاگین شدن در ایرنیک با انتخاب گزینه "ارسال مدارک" (قسمت بالای افقی آخرین گزینه) و سپس در قسمت "مدارک مربوط به امور دامنه" (گزینه دوم) با انتخاب دکمه "تکمیل فرم و ارسال مدرک" موارد درخواست شده رو تکمیل میکنید و خیلی زود دامنتون تمدید یکساله میشه.
سؤال دیگه ای داشتید بفرمایید.

فایل های ضمیمه

• nic.rar
    164.9 KB · نمایش ها: 411

bl4ck3urn

Registered User
لایک‌ها
664
سلام دوستان
فایل پیوستی که براتون آماده کردم متن جدیدی هست که نیک از شما درخواست میکنه واسه تعهد.
ویرایش شده با فرمتهای doc , docx و پی دی اف.
واسه ارسال تعهدنامه هم پس از لاگین شدن در ایرنیک با انتخاب گزینه "ارسال مدارک" (قسمت بالای افقی آخرین گزینه) و سپس در قسمت "مدارک مربوط به امور دامنه" (گزینه دوم) با انتخاب دکمه "تکمیل فرم و ارسال مدرک" موارد درخواست شده رو تکمیل میکنید و خیلی زود دامنتون تمدید یکساله میشه.
سؤال دیگه ای داشتید بفرمایید.
مهدی جان من اخیراً دامنه ای ثبت کردم ازم مدارک میخواد به نظرت این متن شما کفایت میکنه؟

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53
مهدی جان من اخیراً دامنه ای ثبت کردم ازم مدارک میخواد به نظرت این متن شما کفایت میکنه؟

آره دیگه نیک دلش هم بخواد همچین تعهدی براش بفرستین..
ضمناً ارسال تعهد فقط یکبار هست پس سعی کنید اطلاعات رو درست تکمیل کنید.

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53
دوستان دقت کنید که پس از آزادکردن انتقال دامنه و دریافت رمز انتقال باید مدام پنل ایرنیکتون رو چک کنید چرا که اگه دیر به درخواستهای ایرنیک پاسخ بدید درخواستتون منقضی میشه و باید از ابتدا هفت خان رو شروع کنید!
1o2.ir/irnic
این هم ویرایش جدید حالشو ببرید!

Real Genius

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببخشین میشه لینک اصلی این تعهد نامه در نیک رو اینجا بزارین من هرچه گشتم نتونستم پیداش کنم
و یه سوال دیگه باید این فرم رو اسکن کنیم و بعد پرش کنیم و سپس اسکن کنیم و بعد بفرستیم !؟ یعنی نمیشه از امضای کامپیوتری استفاده کنیم !؟

بالا