• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش استفاده از سایت دوبرابر کننده بیت کوین بعد 4 روز -روش جدید 100% سود قطعی

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
سلام
از اونجایی که یه سری از دوستان می گفتن سایت کوین دابل بار 7 یا 10 که سرمایه گذاری کردن پولشونو خورده یه روش خوب پیدا کردم که 100% دریافتی خواهید داشت.
این سایت به کسایی که بار اولشونه که سرمایه گذاری می کنن پرداختی داره یعنی اگه بار اولی باشه که سرمایه گذاری کردید بعد 4 روز بهتون 2 برابر پولتون رو میده.
برای اینکه با خیال راحت سرمایه گذاری کنید و بعد 4 روز پولتون 2 برابر بشه باید چند تا حساب مختلف تو بلاکچین blockchain باز کنید اولین بار با یکی از حساب ها سرمایه گذاری کنید بعد اینکه پولتون رو واریز کرد پولا رو به ی حساب دیگه انتقال بدید و با اون سرمایه گذاری کنید.
فقط ی سری نکته می مونه :اول اینکه خودتون زیر مجموعه خودتون نشید چون بلاک میکنه 6000 تومن من اینطوری شد
دوم اینکه هر روز حداقل 1 بار به قسمت سرمایه گذاری خودتون تو سایت سر بزنید
سوم از مرور گر اینترنت اکسپلورر استفاده نکنید
اینم آدرس سایت

ورود به سایت و سرمایه گذاری

لطفا هر موقع خواستید سرمایه گذاری کنید با بنر من برید که ی سودی هم به من برسه.
اونایی هم که قبلا سرمایه گذاری کردن لازم نیست تو این تاپیک بگید اسکمه خودمون میدونیم پولو می خوره ولی با این روش پولتون خورده نمیشه دیگه.من جواب گرفتم.

coin

Registered User
لایک‌ها
20
این روش قطعی نیست و ریسکش در حال حاضر زیاد هست. چون با توجه به این که عمر این سایت طولانی تر از سایت های مشابه شده هر لحظه امکان این که سایت جمع کنه و بره و پول هیچکس و دیگه نده زیاد هست.

بالا