mohammad 79
Registered User
- نوشتهها
- 246
- لایکها
- 32
سلام
برای ثپت نام در حساب پیزا ابتدا باید ای پی تون رو تغییر بدین.
به آدرس http://www.whatismyip.com رفته تا از تغییر ای پی تون مطمین شوید.
توجه:
بانک اینترنتی پیزا(آلرت پی سابق) در حال حاضر از مشهورترین بانک های جهانه که کمتر سایتی رو پیدا میکنید که درگاه این بانک رو نداشته باشه .
پیزا سه نوع حساب به کاربران ارائه میدهد :
1- حساب personal : این نوع حساب برای عموم کاربران مناسب میباشد و برای کار کردن نیاز به وریفای دارد (بدون وریفای کردن امکان برداشت از حساب وجود ندارد)
2-حساب Business : مناسب برای شرکت ها و تجار
3- حساب Starter : مناسب برای تازه کار ها و همینطور کسانی که در سایت های کسب درامد قصد سرمایه گذاری سبک دارند و یا فقط می خواهند پول درامدشون رو برداشت کنند
این نوع حساب برای برداشت نیاز به وریفای ندارد و تا سقف روزانه 400 دلار و کلا 2000 دلار امکان واریز و برداشت دارد
من به شما پیشنهاد میکنم که در پیزا استارتر عضو شوید.چون نیازی به وریفرای نداره.
اگه قصد دریافت پول از سایت های ptc و کسب درآمد خارجی رو دارید در درجه اول به حساب پرفکت مانی، اگوپی و .... واریز کنید و اگر اون سایت به این بانک ها پرداخت نمیکرد در درجه دوم به حساب پیزا بریزید.
اموزش افتتاح حساب پیزا استارتر:
دوستان حساب پیزا استارتر نیاز به وریفای ندارد و برای برداشت از سایت های خارجی و همچنین انجام مینی جاب نئوباکس گزینه بسیار خوبیه
آموزش تصویری افتتاح حساب :
اینم تست خودم با حساب استارتر که 10 دلار از اکسچنج باکس برداشت کردم و به گلدن کلیکس واریز کردم هر دو موفقیت آمیز و بدون مشکل :
فری گیت رو اجرا کنید و بعد از طریق بنر زیر وارد سایت شوید:
در مرجله اول ثبت نام باید نام کشور را United Arab Emirates وارد کنید و نوع عضویتتان را انتخاب نمایید از پایین صفحه try a starter account را انتخاب کنید
خوب حالا باید مشخصات را وارد کنید دقت کنید.
در فرم باز شده نام و نام خانوادگی و آدرس ایمیل و پسوردتون رو وارد کنید.
سپس get started بفشارید.
یک ایمیل حاوی لینک فعال سازی به ایمیلتان ارسال میود که باید روی آن لینک کلیک کنید.
سپس وارد حساب خود میشوید.
به دلیل خواهش دوستان قیمت پولی حذف شد و به طور رایگان در اختیار شما قرار گرفت.
چند نکته مهم :
در صورت وجود هرگونه سوالدر قسمت نظرات بنویسید.
تشکر فراموش نشه
منابع: www.ptcmonitor.ir
برای ثپت نام در حساب پیزا ابتدا باید ای پی تون رو تغییر بدین.
به آدرس http://www.whatismyip.com رفته تا از تغییر ای پی تون مطمین شوید.
توجه:

بانک اینترنتی پیزا(آلرت پی سابق) در حال حاضر از مشهورترین بانک های جهانه که کمتر سایتی رو پیدا میکنید که درگاه این بانک رو نداشته باشه .
پیزا سه نوع حساب به کاربران ارائه میدهد :
1- حساب personal : این نوع حساب برای عموم کاربران مناسب میباشد و برای کار کردن نیاز به وریفای دارد (بدون وریفای کردن امکان برداشت از حساب وجود ندارد)
2-حساب Business : مناسب برای شرکت ها و تجار
3- حساب Starter : مناسب برای تازه کار ها و همینطور کسانی که در سایت های کسب درامد قصد سرمایه گذاری سبک دارند و یا فقط می خواهند پول درامدشون رو برداشت کنند
این نوع حساب برای برداشت نیاز به وریفای ندارد و تا سقف روزانه 400 دلار و کلا 2000 دلار امکان واریز و برداشت دارد
من به شما پیشنهاد میکنم که در پیزا استارتر عضو شوید.چون نیازی به وریفرای نداره.
اگه قصد دریافت پول از سایت های ptc و کسب درآمد خارجی رو دارید در درجه اول به حساب پرفکت مانی، اگوپی و .... واریز کنید و اگر اون سایت به این بانک ها پرداخت نمیکرد در درجه دوم به حساب پیزا بریزید.
اموزش افتتاح حساب پیزا استارتر:
دوستان حساب پیزا استارتر نیاز به وریفای ندارد و برای برداشت از سایت های خارجی و همچنین انجام مینی جاب نئوباکس گزینه بسیار خوبیه
آموزش تصویری افتتاح حساب :
اینم تست خودم با حساب استارتر که 10 دلار از اکسچنج باکس برداشت کردم و به گلدن کلیکس واریز کردم هر دو موفقیت آمیز و بدون مشکل :

فری گیت رو اجرا کنید و بعد از طریق بنر زیر وارد سایت شوید:

در مرجله اول ثبت نام باید نام کشور را United Arab Emirates وارد کنید و نوع عضویتتان را انتخاب نمایید از پایین صفحه try a starter account را انتخاب کنید

خوب حالا باید مشخصات را وارد کنید دقت کنید.
در فرم باز شده نام و نام خانوادگی و آدرس ایمیل و پسوردتون رو وارد کنید.
سپس get started بفشارید.
یک ایمیل حاوی لینک فعال سازی به ایمیلتان ارسال میود که باید روی آن لینک کلیک کنید.
سپس وارد حساب خود میشوید.
به دلیل خواهش دوستان قیمت پولی حذف شد و به طور رایگان در اختیار شما قرار گرفت.
چند نکته مهم :
- همیشه قبل از ورود به حساب فری گیت رو اجرا کنید.
- همیشه برای ورود به حساب از آی پی یک کشور استفاده کنید
- این نوع حساب محدودیت 400 دلار در ماه و 2000 دلار در کل را دارد یعنی زمانی که تراکمش حساب شما به 2000 دلار برسد اتوماتیک حساب به پرسونال تبدیل میشود حالا بعد از تبدیل شدن به پرسونال وریفای هم میشود خود به خود یا نه مطمئن نیستم
- برای واریز یا برداشت از حسابتان نیازی به وریفای حساب نیست
- با این حساب از همه سایت های جهان میتونید برداشت بزنید حتی نئوباکس اما برای واریز فقط نئوباکس قبول نمیکند و بقیه سایت ها مشگلی ندارند حتی پروباکس
- برای ثبت نام از مشخصات جعلی یک فرد خارجی مقیم کشوری که ثبت نام میکنید استفاده کنید به طور مثال اگر کانادا رو انتخاب کردین برین تو سایت یک شرکت در کانادا از بخش تماس با ما از تلفنش با یک عدد پس و پیش استفاده نمایدد
- زیپ کد شهری که میزنید رو از گوگل به دست بیارید
- پیزا ایران رو تحریم کرده و داشتن این حساب خالی از ریسک نیست
- این نوع حساب برای تراکنش های کوچک و برداشت از سایت های پی تی سی بسیار مناسب است
در صورت وجود هرگونه سوالدر قسمت نظرات بنویسید.
تشکر فراموش نشه
منابع: www.ptcmonitor.ir
Last edited: