• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش ایجاد اکانت (Apple ID) در iTunes

aryansaman

Registered User
لایک‌ها
12
قبل از شروع باید بدونید که جهت خرید محصولات یا دانلود مجانی و پولی برنامه یا بازی از فروشگاه اپل (Apple Store) باید از برنامه iTunes استفاده کرد که این برنامه هم نیاز داره تا شما اکانت (Apple ID) مخصوص به خود را داشته باشید
(البته میشه از طریق خود دیوایس هم با استفاده از اپ های Apple Store و App Store اقدام به خرید و یا دانلود محصولات این فروشگاه کرد ).

در این آموزش، ساخت اکانت از طریق برنامه آیتیونز شرح داده خواهد شد:

توجه داشته باشید که فروشگاه iTunes برای هر کشور فرق میکنه و برای دسترسی به این فروشگاه باید اول کشور مورد نظر را انتخاب کرد که اکانت شما فقط برای آن کشور معتبر خواهد بود.
مثلا اگر شما در هنگام ایجاد اکانت کشور آلمان را انتخاب کنید، فقط دسترسی به اطلاعات iTunes در همین کشور را دارید.

در انتخاب کشور دقت کنید چون اگر قصد خرید دارید، نرخ برنامه در کشورهای مختلف با توجه به واحد نرخ و ارزشون فرق میکنه، مثلا قیمت یک برنامه در امریکا با انگلیس برابر نیست.
نکته ی دیگه ایی که در خصوص خرید برنامه یا بازی اهمیت داره این هستش که اگه قصد پرداخت هزینه برنامه یا بازی رو دارید باید کارت اعتباری شما یا کارت هدیه (گیفت کارت) iTunes شما از همون کشور صادر شده باشه.

شما نمی تونید با گیفت کارت صادره از امریکا، از فروشگاه iTunes در انگلیس خرید کنید.

برای شروع، پیشنهاد میکنم آخرین نسخه این برنامه رو نصب کنید.

بعد از نصب برنامه، اون رو اجرا کنید و مطمئن باشید که به شبکه اینترنت نیز متصلید:

2e48b8d85a1570ab9eeda539d5ae271fcached.jpg

(در هنگام اتصال باید از V...N هم استفاده کنید در غیر اینصورت با پیغام خطای زیر مواجه خواهید شد):

07309446c97a2b5180ddeba36e361715cached.jpg

در قسمت سمت چپ برنامه یک نوار آبی رنگ وجود داره که چندین منو در اون دیده میشه، از بخش STORE گزینه iTunes Store را انتخاب و منتظر بشید تا اطلاعات این صفحه Load بشه و در نهایت صفحه کامل شه.
f65db4d857ff268cc34d62bd5259d761cached.jpg

صفحه رو اسکرول کنید تا به انتهای صفحه برسید، در گوشه سمت راست، پرچم یک کشور (به صورت یک دایره) نمایش داده شده، بر روی اون کلیک کنید تا لیست تمامی کشورها نمایش داده بشه.

ad09e7af1246d997e043895ef9bf5fd7cached.jpg

از میان لیست کشورها، United States رو انتخاب کنید.

e41722b598b61be640ae0cf83c160fb4cached.jpg

حتما میگید چرا US ؟ جواب مشخصه چون فروشگاه اپل در آمریکا کاملترین و به روزترین اطلاعات رو داره البته بازم بستگی به انتخاب خودتون داره انتخاب من این کشور هستش.
بعد از انتخاب کشور مورد نظر، اطلاعات مربوط به فروشگاه iTunes در کشور مربوطه نمایش داده میشه.

025a3a46f82af4e5b072215aa718485bcached.jpg

از نوار خاکستری رنگ بالای صفحه، گزینه App Store رو انتخاب کنید تا به بخش نرم افزار برید.

17c6d01f4055fc1b5390bd0a5546dce1cached.jpg

بعد از Load شدن کامل اطلاعات صفحه، در سمت راست، بخشی به نام Free Apps میبینید که در حدود 10 نام رو نمایش میده، در واقع این لیست 10 برنامه مجانی برتر هستش.

2bd5f2a4873e3635266c12d3da3bb78ecached.jpg

اگه با موس بر روی هر کدام از این برنامه ها برید، عبارت Free نمایش داده میشه، بر روی Free کلیک کنید.

58d2036c5ff0d1111f7504497739ea17cached.jpg

یک صفحه جدید باز میشه و از شما میخواد که کد کاربری و رمز رو وارد کنید، یک قسمت هم به نام "Create New Account" به شما میده، این قسمت رو انتخاب کنید.

c7a0d1d7aab158287761a61a8adbeb58cached.jpg

در صفحه بعدی (Welcome to iTunes Store) گزینه Countinue رو انتخاب کنید.

1ab870d2b81dfac4b78fce598ade3d50cached.jpg

در صفحه بعدی با انتخاب "I have read and agree" و گزینه Countinue به صفحه بعدی برید.

c03eb361e40db23d920d6c5150479d77cached.jpg

در صفحه "Create iTunes Store Account" این اطلاعات رو وارد کنید:

882f6e549eadf39bd0ae5a2fed37dd51cached.jpg

- ایمیل آدرس (حتما معتبر باشه) این مورد به عنوان کدکاربری شما در نظر گرفته میشه.
- رمز عبور و تکرار آن (باید ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک و عدد به طول حداقل 8 کارکتر باشه، مثال: IPHONE20a)
- یک سئوال و جواب جهت یادآوری رمز عبور
- تاریخ تولد

و گزینه Countinue رو انتخاب کنید تا به صفحه بعدی برید.
در صفحه "Provide a Payment Method" این اطلاعات رو وارد کنید:
- برای Credit Card گزینه None رو انتخاب کنید.

3d27fa776698afabe1f040442520391dcached.jpg

- در بخش "iTunes Gift Card" اگر کارت اعتباری یا کارت هدیه iTunes دارید، کد کارت رو وارد نمایید، در غیر این صورت چیزی در این قسمت وارد نکنید.

65e05089379054d349e2d0ad0b1879cdcached.jpg

- در بخش Address مشخصات خود رو وارد کنید.

f937c1bd1c89456687f833d82dd5398bcached.jpg

در این بخش نیاز به یک آدرس معتبر (البته تا حدودی معتبر) در همون کشوری که انتخاب کردید دارید.
برای پیدا کردن آدرس معتبر در امریکا میتونید از روشی که در ادامه توضیح داده خواهد شد کمک بگیرید، برای دیگر کشورها هم میتونید از همین روش تا حدودی استفاده نمایید.

به سایت US Yellow Pages برید و در صفحه اصلی سایت از بخش Browse by State یک ایالت رو انتخاب و در صفحه بعدی یک شهر رو انتخاب کنید.
لیست تمامی شهرهای ایالت انتخاب شده بر حسب حروف الفبا نمایش داده میشه، با انتخاب شهر مورد نظر، لیستی از مشاغل در اون شهر نمایش داده میشه، یکی رو انتخاب کنید تا آدرس و مشخصات اون را ببینید.

1bcd508908189f7e075c5e84d566e342cached.jpg

Address
1803Gillionville RD 63.1mi

City
Albany

State
GA

Zip
31707

Phone
883-7964 (229)

با این روش ما یک آدرس معتبر در امریکا بدست آوردیم، حالا باید این اطلاعات رو در برنامه iTunes وارد کنیم که مراحل ثبت نام با وارد کردن این اطلاعات در صورت صحیح بودن آدرس به پایان میرسه.

یک ایمیل برای شما به همون آدرس ایمیلی که وارد کردید ارسال خواهد شد، در اون ایمیل یک لینک وجود داره که با کلیک بر روی لینک میتونید اکانتتون رو برای استفاده، فعال کنید.
برای فعال شدن اکانت، کد کاربری و رمز عبور از شما سئوال میشه، کد کاربری همون آدرس ایمیل شما و رمز عبور هم همون رمزی هستش که هنگام ثبت نام وارد کردید.

اکانت شما ساخته شد و آماده ی استفاده هستش

!!!توجه!!!

اگر در هنگام دانلود و خرید برنامه یا بازی مجانی یا پولی خطای 1009 نمایش داده شد، میتونید برای رفع این مشکل از اکانت V...N استفاده کنید، با این روش برنامه متوجه نمیشه که شما از ایران وصلید (بدلیل تغییر iP).
دلیل دانلود با استفاده از V...N اینه که فروشگاه iTunes برای ایران فعال نیست (تحریم).

البته میتونید موقع دانلود برنامه یا بازی در صورتی که 1mb دانلود شده باشه، V...N رو خاموش کنید که با اینکار میتونید با سرعت بیشتری دانلود کنید (تنها در صورتی که سرعت اینترنت شما بهنگام اتصال V...N پایین باشه).
(در صورتی که برنامه یا بازی از حالت Loading به Pause رفت، با کلیک بر روی ایکون برنامه یا بازی در حال دانلود، مجددا میتونید ادامه ی دانلود رو پیش ببرید).

Done

Registered User
لایک‌ها
168
آموزش خوبی هست مخصوصا واسه کسایی که نمیدونن عالی هستش

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
یک نکته که بعدا همه جا به کار میاد...
خیلی جا ها آدم نیاز به شماره کارت اعتباری یا کد پستی یا یه همچین چیزهایی داره..
در این مواقع از سایت زیر خیلی میشه کمک گرفت :‌
Generate a Random Name - Fake Name Generator

sormob

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان دقت کنید که چند تا از ایالت ها مالیات نداره و اپلیکیشن ها ارزون تر در میاد.در انتخاب ادرس دقت کنید.

taghi.karimi

Registered User
لایک‌ها
246

fazl11

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان عزیز
یکی میتونه به من لطفی کنه چون هرکاری می کنم با وی پی ان یا وایمکس میرم تا آخر آدرس هم میدم ولی یه پیغام میده اطلاعاتت رو کامل کن در حالی که همه اطلاعات کامله ، علت چیه اگه ممکنه یه آی دی برام بسازه
ممنون میشم
[email protected]

bonbast

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان عزیز
یکی میتونه به من لطفی کنه چون هرکاری می کنم با وی پی ان یا وایمکس میرم تا آخر آدرس هم میدم ولی یه پیغام میده اطلاعاتت رو کامل کن در حالی که همه اطلاعات کامله ، علت چیه اگه ممکنه یه آی دی برام بسازه
ممنون میشم
[email protected]

اون قسمتی که اطلاعاتت رو اشتباه میزنی کادرش قرمز میشه کدوم قسمت رو ببین اشتباه میزنی

nefarious

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان
من یک ویزا کارت مجازی دارم ولی موقع ثبت نام پیغام می ده و ایراد می گیره که آدرس و ویزا هم خوانی ندارن ( ویزا کارت ماله اروپا هست)
حالا سوال من اینه ( تا الان مقدمه بود :D ) که مشکلی پیش نمی آد اگر با ویزا کارت های فیک حساب باز کنیم ؟(مثلا از همین سایت Fake Name Generator ) و دوما اینکه من چند تا از این سایت امتحان کردم هیچ کدوم رو قبول نکرد ! می شه راهنماییم کنید؟

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام، گزینه None دیگه برداشته شده، چه کار باید کرد، برای ساخت apple id چه راهی وجود داره؟

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
سلام، گزینه None دیگه برداشته شده، چه کار باید کرد، برای ساخت apple id چه راهی وجود داره؟
شما باید یه برنامه رایگان از appstore انتخاب کنید توجه کنید که همه برنامه ها بهتون گزینه None رو ممکنه نده چند تا برنامه رو که Free هست امتحان کنید یکیش بهتون None رو میده

بالا