• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش بازاریابی حرفه ای

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
سلام رفقا خوبین؟

این تاپیکو ایجاد کردم تا هم حرفه ای های این کار و هم تازه واردها در این رابطه آموزشها مقالات و ترفندها و نکات و نظرات خودتون رو در سطح های مقدماتی تا پیشرفته قرار بدید در این تاپیک تا یک تاپیک جامع و کامل در زمینه بازاریابی باشه و هر کسی بتونه با مطالبش شروع به فعالیت کنه یا فعالیتشو گسترده تر کنه فقط باید طوری باشه که اولا کیفیت آموزشها باید خوب باشه یعنی کاربردی باشه و از شیوه های منسوخ شده و غیر کاربردی در اینجا استفاده نکنید!!!;)

لطفا از منحرف کردن تاپیک تا حد امکان بپرهیزید چون میخواهیم واقعا راه حلی برای فروش بیشتر پیدا کنیم و با بجث و تبادل نظر در این زمینه اطلاعات خودمون رو بیشتر کنیم :)

کاربران تازه وارد تا کاربران حرفه ای در بازاریابی در نت نظرات و آموزشها و نحوه فروششون رو بیان کنند تا بتونم یک نتیجه گیری بکنیم که چطوری میشه فروش بالایی در نت داشت حتما لازم نیست ایده ها و ترفندهای شاختون رو اینجا بیان کنید که همه مثل خودتون میلیاردر بشن!!!:D

کافیه در حدی آموزشهاتون رو در اختیارمون بگذارید که بتونیم فروش متوسطی داشته باشیم و درآمد قابل قبولی بشه کسب کرد.

در سه نوع نحوه فروش رو توضیح بدید یعنی:

1-کسانی که سایت پربازدید دارند

2-کسانی پول زیادی برای تبلیغات دارند ولی سایت ندارند (یعنی با پول تبلغات در سایتهای مختلف کسب درآمد میکنند)

3-کسانی که نه سایت دارند نه پول تبلیغات و میخواهند به جای پرداخت پول تبلیغات در سایتهای پربازدید در سایتهای رایگان پربازدید تبلیغ کنند (مثلا اونی که پول تبلیغات داره تبلیغاتش به صد هزار نفر نشون داده میشه و اونی که پول تبلیغات نداره میخواد تبلیغش رو به صد هزار نفر نشون بده ولی رایگان البته منظورم بنر رایگان نیست مثلا یه محفلهایی که وقتی توش یه مطلب تبلیغاتی میزاری به چشم صد هزار نفر کاربر اون سایت بره)

یعنی در واقع آموزشهاتون در سه نوع مختلف باشه و برای وبمستران و برای مایه داران :D (چند میلیون سرمایه تبلیغاتی :D) و برای فقیران یا تازه کارها که نه پول دارن نه سایت دارن و میخوان با دست خالی نون در بیارن!!:D

خوب تا اینجا آموزشهای تبلیغاتی میشه و بعدش میشه نحوه انتخاب کردن محصولات و بحث قیمتشون و محصولات پر فروش و همچنین سیستمهای همکاری و فروشگاههایی که معتبر هستند و پرداختیشون خوبه (توجه! از تبلیغات سیستم همکاری و فروشگاه خود در این تاپیک ممنوع است یعنی سیستم خودتون رو تبلیغ نکنید و انصافا سیستمهای خوب رو معرفی کنید و از تبیغات برای خود بپرهیزید(منظور سیستمهای تازه کار هست)!! البته اگه خودتون سیستم معتبر و معروفی دارید که همه میشناسن از تبلیغاتش نپرهیزید!!:D)

خلاصه کم نذارید دیگه جدا جای آموزش بازاریابی تو نت زیاد حس میشه منظورم آموزش و ترفند و نکته هاییه که واقعی باشن و فروش رو واقعا بیشتر کنه و سود دهی به معنای واقعی نصیب فرد بشه.:cool:

همه باید شرکت کنند توی این تاپیک حتی اگه چیزی بلد نیستید در حد معرفی یک سایت که بشه توش تبلیغ رایگان کرد یا یک ترفند کوچیک یا اصلا تبادل نظر یا هر چیزی که حتی کوچیک باشه ولی کاربرد داشته باشه برای این زمینه ضروری هست!!!

امیدوارم بشه حداقل 100 تا بازاریاب تازه وارد یا بیشتر تحویل نت داده بشن که بتونن سود عالی بدست بیارن و کسانی که توی بازاریابی نت درآمد چندرغاز و درآمد چند هزار تومانی دارند و نا امید شدند از نت با این تاپیک بشه امید رو به خونه هاشون برگردوند و بشه براشون کار پرسود جور کرد!!:D

حتی کسانی هم که خودشون فروشگاه دارن و سیستم همکاری دارن و سیستمشون نگرفته و یا کم سوده و کارشون کساده با این آموزشها خودشونو بالا ببرن و بتونن حداقل خودشون محصولاتشونو با تیراژ :D بالا به فروش برسونن!!:D

به حرفه ای ها این کار 100 در 100 لازمه و حضورشون ضروری هست و قدمشون روی چشم هممونه حتی حرفه ای های دیگه که کم میان یا نمیان سعی کنید خبرشون کنید و بیان یه چیزی یادمون بدن یا از دور مطلب بفرستن:D که بشه باهاش فروش خوبی کرد خلاصه قدم همتون از تازه وارد تا حرفه ای رو چشم من بگذارید و این تایپکو بالا ببرید و طوری باشه که همه بتونن استفاده کنن هر آدمی تو هر سنی تو هر مقطعی تو هر سنفی تو هر سطحی که هست بتونه استفاده واقعی و کاربردی کنه و خلاصه تاپیک میخوایم برای اولین بار یه تاپیک به معنای واقعی سود ده ازش بکشیم بیرون!!!:D

همه دوستان و کاربران نظرشون برام مهمه و دوست دارم که نظرشونو بیان کنند حتی اگر هر مقدار کوچک ولی باز هم برام مهمه.

حتی شما دوست عزیز :D

Last edited:

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
بهترین راه بازاریابی پست دادن محصولات با عناوین مختلفه من که تا حالا کلی حال کردم باهاش

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
بهترین راه بازاریابی پست دادن محصولات با عناوین مختلفه من که تا حالا کلی حال کردم باهاش

نگرفتم منظورت چیه؟ منظورت پست دادن توی فرومه؟ بیشتر توضیح بده دوزاریم نیفتاد!!:D

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
نه منظورم ساخت وبلاگ هستش یک محصول رو میشه به 100 روش تایتل کرد
وبلاگ فقط برای کسانی خوبه که بازدید بالایی دارند تازه اونم بستگی به خیلی چیزها داره که در ماه بتونه چند تا بفروشه به یک روشی احتیاج هست که بشه در روز 10 تا محصول فروخت و طوری تبلیغ کرد که بشه 10 تا در روز به فروش بره حالا میخوام بقیه دوستان نظرشونو بگن که برای فروش 10 محصول در هر روز به دو روش که اولی کاملا رایگان رو توضیح بدید و دومین روش هم پولی باشه یعنی تبلیغات پولی و رایگان رو برای هر کدوم توضیح بدید که بشه باهاش در هر روز 10 تا محصول فروخت.

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
کسانی که تونستن:

1-بدون پرداخت پول تبلیغات یعنی رایگان و بدون داشتن سایت از طریق سایتهای دیگر و روشهای دیگر محصولات به تعداد زیاد مثلا 10 تا در روز بفروشند روش خودشون رو بگن لطفا.

2-با پرداخت پول تبلیغات و بدون داشتن سایت و از طریق تبلیغات توی سایتهای مختلف تونستن در روز 10 تا محصول بفروشند روش خودشون رو بگن لطفا.

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
کسانی که تونستن:

1-بدون پرداخت پول تبلیغات یعنی رایگان و بدون داشتن سایت از طریق سایتهای دیگر و روشهای دیگر محصولات به تعداد زیاد مثلا 10 تا در روز بفروشند روش خودشون رو بگن لطفا.

2-با پرداخت پول تبلیغات و بدون داشتن سایت و از طریق تبلیغات توی سایتهای مختلف تونستن در روز 10 تا محصول بفروشند روش خودشون رو بگن لطفا.

سلام

راستش من فکر نمی کنم زیاد این تاپیک رونق بگیره،چون کسانی که توی این کار هستند دوست ندارند برای خودشون رغیب درست کنند که طبیعی هم هست.پس باید روی افراد کم تجربی چون بنده حساب باز کنید:D

در مورد 1 که بنده تجربه ندارم.
اما در مورد دوم تجربه قدیمی بنده میگه که با پول کم هم میشه این کار را انجام داد.البته تجربه من یکم قدیمی هست زمانی که سایت کلیکی سوران هنوز این اسکریپت بدرد نخورش را نصب نکرده بود.اون موقع ها یه چند تا تبلیغ توش داشتم که خوب می تونم بگم به صرفه بود هرچقدر که پول تبلیغ میدادی تقریبا همون قدر هم سود می ماند.راستی من با همکاری در فروش ایران مارکت کار میکردم.یعنی توی اون پنل داشتم و تبلیغاتم را توی سوران میزاشتم و از این طریق درآمد داشتم.البته این هم بگم که زیاد فروش نداشتم با این که از هر محصول 4 تا اگر اشتباه نکنم تبلیغ گذاشته بودم.
خلاصه یادش بخیر:rolleyes:

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
سلام

راستش من فکر نمی کنم زیاد این تاپیک رونق بگیره،چون کسانی که توی این کار هستند دوست ندارند برای خودشون رغیب درست کنند که طبیعی هم هست.پس باید روی افراد کم تجربی چون بنده حساب باز کنید:D

در مورد 1 که بنده تجربه ندارم.
اما در مورد دوم تجربه قدیمی بنده میگه که با پول کم هم میشه این کار را انجام داد.البته تجربه من یکم قدیمی هست زمانی که سایت کلیکی سوران هنوز این اسکریپت بدرد نخورش را نصب نکرده بود.اون موقع ها یه چند تا تبلیغ توش داشتم که خوب می تونم بگم به صرفه بود هرچقدر که پول تبلیغ میدادی تقریبا همون قدر هم سود می ماند.راستی من با همکاری در فروش ایران مارکت کار میکردم.یعنی توی اون پنل داشتم و تبلیغاتم را توی سوران میزاشتم و از این طریق درآمد داشتم.البته این هم بگم که زیاد فروش نداشتم با این که از هر محصول 4 تا اگر اشتباه نکنم تبلیغ گذاشته بودم.
خلاصه یادش بخیر:rolleyes:

سلام داداش خوبی؟

اونایی که توی این کار هستند و توی این تاپیک شرکت نمیکنند و فکر میکنند رقیب پیدا میکنند اولا اونا یه شمت آدم مغرور هستند که نمیخوان اطلاعاتشونو حتی یه ذره شو به بقیه انتقال بدن!!!!:hmm:

باز دم شماها گرم که حداقل نظرتون و روشتونو میگین:cap:

شما چقدر پول تبلیغات توی سیستم کلیکی دادید اون موقع؟ و چقدر برگشتی داشت؟

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
کلا اگه پول تبلیغات باشه میشه:

1-تبلیغات توی سایتهای تبلیغات کلیکی

2-تبلیغات توی سایتهای تبلیغات به ازای نمایش

3-تبلیغات توی سایتهای نیازمندیها

4-تبیلیغات بنر توی سایتهای پر بازدید

5-ایمیل مارکتینگ

و هزار جور روش دیگه!!!:D

ولی به روشی احتیاج هست که با کمترین قیمت بیشترین سود برده بشه یعنی پول تبلیغات کم ولی سود زیاد توی این مورد هم باید تحقیقات کنیم.

با مشارکت همدیگه و بقیه دوستان ایشالا در زمینه بازاریابی همه روشها و ترفندها و نکات و آموزشها رو تکمیل و تکملی تر کنیم تا یک تاپیک جامعتر بشه.:)

در ضمن به آدمای مغرور هم احتیاج نیست ما خودمون راه حل رو پیدا میکنیم :cool:

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
سلام داداش خوبی؟

اونایی که توی این کار هستند و توی این تاپیک شرکت نمیکنند و فکر میکنند رقیب پیدا میکنند اولا اونا یه شمت آدم مغرور هستند که نمیخوان اطلاعاتشونو حتی یه ذره شو به بقیه انتقال بدن!!!!:hmm:

باز دم شماها گرم که حداقل نظرتون و روشتونو میگین:cap:

شما چقدر پول تبلیغات توی سیستم کلیکی دادید اون موقع؟ و چقدر برگشتی داشت؟

ممنون.

همونطور که گفتم هرچقدر هزینه تبلیغ می شد همان قدر هم برگشت داشت حدوده 40 تا 50 درصد یعنی سود داشت.

من با درآمدم توی یک از وبلاگ هام توی سوران تبلیغ میدادم.مقدار زیادی نبود.فکر میکنم تعداد آگهی ها در سوران خیلی بود اون موقع یا تبلیغ کننده زیادی نداشته چون تعداد کلیک روی تبلیغاتی که گذاشتم زیاد نبوده .و روزی یک یا دو فروش بیشتر نداشتم.با این که نزدیک 20 تا تبلیغ توش گذاشته بودم.

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
ممنون.

همونطور که گفتم هرچقدر هزینه تبلیغ می شد همان قدر هم برگشت داشت حدوده 40 تا 50 درصد یعنی سود داشت.

من با درآمدم توی یک از وبلاگ هام توی سوران تبلیغ میدادم.مقدار زیادی نبود.فکر میکنم تعداد آگهی ها در سوران خیلی بود اون موقع یا تبلیغ کننده زیادی نداشته چون تعداد کلیک روی تبلیغاتی که گذاشتم زیاد نبوده .و روزی یک یا دو فروش بیشتر نداشتم.با این که نزدیک 20 تا تبلیغ توش گذاشته بودم.

یعنی اگر توی سیستم بهتری تبلیغ بشه ممکنه درآمد هم بیشتر بشه دیگه طبیعتا

شما خودت چه مبلغی اون موقع توی سوران گذاشتی چند تومنی میشد؟

الان سیستم کلیکی خوبی سراغ داری که کلیکها رو درست بشماره و کلاه بردار نباشه و بشه زیاد ازش کلیک کسب کرد و سود خوبی داشت؟

کلا به نظر شما یه فرد بازاریاب باید چقدر پول برای شروع کار برای تبلیغات بپردازه یعنی با چقدر شروع کنه برای تبلیغات؟

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
یعنی اگر توی سیستم بهتری تبلیغ بشه ممکنه درآمد هم بیشتر بشه دیگه طبیعتا

شما خودت چه مبلغی اون موقع توی سوران گذاشتی چند تومنی میشد؟

الان سیستم کلیکی خوبی سراغ داری که کلیکها رو درست بشماره و کلاه بردار نباشه و بشه زیاد ازش کلیک کسب کرد و سود خوبی داشت؟

کلا به نظر شما یه فرد بازاریاب باید چقدر پول برای شروع کار برای تبلیغات بپردازه یعنی با چقدر شروع کنه برای تبلیغات؟

بله خوب امکان داره.

حدودا 30 تومان یکم بالا یا پایینتر.
کلا نیاز به سرمایه بالا نیست اگر تنها قست فروش مستقیم کالا را داشته باشی.اما اگر قست داشته باشید که برای سایتتون تبلیغ کنید تا در آینده بر اثر افزایش بازدید فروش خوبی داشته باشید باید هزینه بسیار زیاد تری بکنید که البته تنها هزینه برای تبلیغ کافی نیست و باید سایت خوبی هم داشته باشید.
سیستم کلیلکی خیر سراغ ندارم در حال حاضر اما معمولا این سیستم ها برای فروشگاه خودشون تنها تبلیغ میکنند.
در مورد هزینه هم که در خط دوم گفتم.

موفق باشید.

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
لطفا سایر دوستان هم شرکت کنند و نظر خودشونو بیان کنند.:rolleyes:

لطفا اگر کسی میشناسه معرفی کنه:

سیستم کلیکی معتبر و خوب و با بازده خوب

همچنین اگر نظری دارید در مورد تبلیغات توی سایتهای مختلف دیگه که میتونه بیشترین سود رو داشته باشه این مورد از سایتها را هم که باهاشون کار کردید معرفی کنید.

با تشکر از نظرتون

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان از میون سیستمهای کلیکی موجود کدوم یکیش از همه بهتر و معتبرتره؟ شما کدومو پیشنهاد میکنید؟

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
ببینید اگه می خواید زیاد پیشرفت کنید باید ایده جدید داشته باشید ، ایده جدید هم می تونه خیلی ساده باشه...

می تونید برای شروع با سیستم هایی مثل ادگاه کار کنید ، من خودم با ادگاه دارم کار می کنم و تقریباً میشه گفت خوبه...با 10 تومن می تونید شروع کنید و اینم بگم به نوع محصول هم بستگی داره ، اگه محصول جدید و تاپ باشه سود خوبی داره.

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
ببینید اگه می خواید زیاد پیشرفت کنید باید ایده جدید داشته باشید ، ایده جدید هم می تونه خیلی ساده باشه...

می تونید برای شروع با سیستم هایی مثل ادگاه کار کنید ، من خودم با ادگاه دارم کار می کنم و تقریباً میشه گفت خوبه...با 10 تومن می تونید شروع کنید و اینم بگم به نوع محصول هم بستگی داره ، اگه محصول جدید و تاپ باشه سود خوبی داره.

سلام

ادگاه بیننده زیادی داره ولی آیا از طریق نمایش باز هم سود ده هست؟ آخه بنرش کلیکی نمیشه درسته؟

مثلا اگه 10 تومن توی ادگاه تبلیغ گذاشته بشه و یک محصول خوب و تاپ هم انتخاب بشه براش فکر میکنید حداقل یعنی کم کم کم چقدر میفروشه؟ چند تا؟ به 5 تا خرید میرسه؟

مثلا اگه توی ادگاه بنر برای 10 هزار بار نمایش گذاشته بشه از این 10 نفر چند نفر میخرن واقعا؟ اگه سود ده باشه حتما مشتریش میشم.:)

به غیر از تبلیغات توی سیستمهای کلیکی و به ازای نمایش دیگه چه سیستمهایی رو پیشنهاد میکنید؟

ممنون از نظرتون

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
توی ادگاه می تونید فقط آگهی کلیکی بدید ، خودم توی ادگاه بعضی روزا 7 فروش هم داشتم اونم فقط عینک دید در شب که قیمتش 26 تومن بود ، بستگی به نوع محصول داره ، ولی خب تا حالا ضرر نکردم...البته هیچ وقت به ازای بازدید آگهی ندادم...
حالا این روش صرفاً جهت اطلاع بود و گرنه راههای خیلی بهتری هم هست ، بالاخره باید پیگیر باشید تا به نتیجه برسید.
مثلاً بعضی ها حداقل 50 تا سفارش در روز دارن ولی نمیان اینجا به دیگران بگن که چکار می کنن...

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
توی ادگاه می تونید فقط آگهی کلیکی بدید ، خودم توی ادگاه بعضی روزا 7 فروش هم داشتم اونم فقط عینک دید در شب که قیمتش 26 تومن بود ، بستگی به نوع محصول داره ، ولی خب تا حالا ضرر نکردم...البته هیچ وقت به ازای بازدید آگهی ندادم...
حالا این روش صرفاً جهت اطلاع بود و گرنه راههای خیلی بهتری هم هست ، بالاخره باید پیگیر باشید تا به نتیجه برسید.
مثلاً بعضی ها حداقل 50 تا سفارش در روز دارن ولی نمیان اینجا به دیگران بگن که چکار می کنن...

الان توی ادگاه یه تبلیغ متنی هست و یه بنری؟ متنی رو میدونم که کلیکی هست ولی بنری به زازای نمایش هست درسته؟ یا میشه بنری رو هم کلیکی کرد؟ شما متنی میدادی که کلیکی بود؟

قیمت هر کلیک رو چقدر داده بودی و چند تا کلیک شارژ کردی که اینقدر فروختی؟ من هم میخوام تبلیفغ بدم به نشر شما چه نوع محصولاتی رو تبلیغ کنم فروشش بالاتره؟ قیمت مهمه یعنی فاکتور مهمیه و اگه محصولات قیمتشون پایینتر باشه فروششون بالاتر میره و اکثر ببینده های اینترنتی چه چیزی رو میپسندن به نظر شما؟

ممنون

لطفا بقیه دوستان هم نظر خودشونو بگن درباره روشهای فروش یا حداقل درباره محصولات تاپ و سیستمهایی که محصولات تاپ تری داره؟ این تاپیک برای شماست پس لطفا دربارش نظر بدید تا اطلاعات خودمون رو بیشتر کنیم
:)

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان به نظرتون چه محصولاتی بیشتر به فروش میره توی نت؟

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
الان توی ادگاه یه تبلیغ متنی هست و یه بنری؟ متنی رو میدونم که کلیکی هست ولی بنری به زازای نمایش هست درسته؟ یا میشه بنری رو هم کلیکی کرد؟ شما متنی میدادی که کلیکی بود؟

قیمت هر کلیک رو چقدر داده بودی و چند تا کلیک شارژ کردی که اینقدر فروختی؟ من هم میخوام تبلیفغ بدم به نشر شما چه نوع محصولاتی رو تبلیغ کنم فروشش بالاتره؟ قیمت مهمه یعنی فاکتور مهمیه و اگه محصولات قیمتشون پایینتر باشه فروششون بالاتر میره و اکثر ببینده های اینترنتی چه چیزی رو میپسندن به نظر شما؟

متنی فکر می کنم به صرفه تر باشه ، بنری زیاد کار نکردم ، قیمت کلیک هم حدوداً 25 تومن...
با همکاری در فروش کار می کنید؟
تو پایگان خودش محصولات برتر رو نشون میده که معمولاً رو همونا کارکنی بیشتر جواب میده...الان کوچک کننده بینی خوب فروش داره...بازم بستگی به فروشگاه داره...

بالا