• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش برنامه نویسی وب-بچه های کرج ببینید لطفا

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
سلام دوستان.
حقیقتش قرار بود با یه دوستی این کلاس رو بریم که من به دلیلی نتونستم برم،نوشته زیر متن تاپیک ایشون بود که برای این کلاس ایجاد کرده بودن...

"از بچه های کرج کسی هست که بیاد با هم بریم طراحی وب یاد بگیریم
هرچی تعدادمون هم بیشتر باشه هزینش کمتره مثلا من خودم تنها برم هزینش ساعتی 16000 هستش که جلسه ای 2 ساعت میشه
اگه با هم بریم این هزینه تقسیم بر 2 میشه اگه 3 نفر بریم تقسیم بر 3 میشه خلاصه هرچی تعداد بیشتر باشه بهتره
اموزشگاه هم روبروی خیابان فاطمی هستش"

اگر پایه بودید بهم بگید.

امیر.ع

Registered User
لایک‌ها
244
تخصصی یا عمومی؟؟

mjebrahimi

Registered User
لایک‌ها
155
سی شارپ و... ؟ اون آموزشگاه مشاوره داده به شما که اصن کجای برنامه نویسی میخواد شمارو قرار بده ؟ به .Net علاقه دارین؟ دوره ی C#.Net چند ساعته و چقدره شهریه؟

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
سی شارپ و... ؟ اون آموزشگاه مشاوره داده به شما که اصن کجای برنامه نویسی میخواد شمارو قرار بده ؟ به .Net علاقه دارین؟ دوره ی C#.Net چند ساعته و چقدره شهریه؟
س لام به شما دوست گلم.
من چند وقت پیش با یه آموزشگاه صحبت کردم و به من گفتن که اول دوره سی.شارپ رو بگذرونم و بعد تصمیم بگیرم که میخوام وارد برنامه نویسی تحت وب بشم یا ویندوز. که من به صورت مستقیم به وب علاقه دارم و ایشون گفتند که دوره های ASP و HTML5-CSS3- JQuery رو میتونم بگذرونم.
البته اینم بگم که من صفر کیلومتر هستم.
این آموزشگاهی هم که میگم خصوصی هست از همون جایی که دانشجو نیاز داشته باشه شروع میکنه.البته گفتم من صفر کسلومتر هستم در این زمینه ها. یه 25 جلسه داره + 20 جلسه.
سلامت باشید

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
اگه امکان رفتن به اموزشگاه رو دارید حتما برای یادگیری بهتر به کلاس حظوری برید ولی اگه به هر دلیل نتونستید به کلاس حظوری برید پکیج های آموزشی رو تهیه کنید که برای استارت کار و آشنایی بد نیستند.

shervinsouri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam pishnahad mikonam az in adress didan konid edu.pha.co.ir
agar ba telephone 02632562090 ham tamas begirid mitonid moshavere konid

بالا