• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش برنامه نویسی وی بی vb به شرط چاقو

oranusnovin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام خدمت دوستان

شرکت اورانوس برای آموزش و انتقال تجربیات چندین ساله خود به سایر علاقمندان اقدام به تولید مجموعه های آموزشی وی بی نموده است .

شاید در بازار امروزه تعداد زیادی از این مجموعه ها موجود باشد و همه ادعای بهترین را داشته باشند .

ما برای اثبات حرف خود اقدام به قرار دادن فصل اول به صورت رایگان نموده ایم تا شما اطمینان خاطر داشته باشید که حتما این مجموعه ها نظر شما را جلب می کنند.
برای دانلود این مجموعه ها به سایت زیر بروید.
دانلود فیلم های آموزش برنامه نویسی اورانوس

دوستان اگر نظری دارند می توانند در این بخش ما را یاری نمایند.

با تشکر

oranusnovin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام مجدد

لازم بیادآوری است که این آموزشی ها در 4 سطح مقدماتی ، پیشرفته ، حرفه ای 1 و حرفه ای 2 ، حرفه ای 3 ، حرفه ای 4 ، حرفه ای 5 آماده می باشد.

با تشکر

oranusnovin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
نظرات یکی از استفاده کنندگان از برنامه های آموزشی

راستش من خودم مدرس آموزشگاه های فنی حرفه ای و خصوصی در کرج هستم و نرم افزارهای تخصصی رشته مکانیک رو تدریس می کنم ، مثل کتیا و سالید ورک و اتوکد و مکانیکال و ....
فقط همین رو بگم که بعد از آشنایی با مجموعه های استاد فراهانی با اینکه چند سال سابقه تدریس داشتم کلا روش تدریسم رو عوض کردم و تصمیم گرفتم به جای اینکه با نکته های گیج کننده شاگردارو فراری بدم و به نکات غیر ضروری بپردازم ، روش استاد فراهانی رو پیش بگیرم و بیشتر روی نکات کلیدی و کاربردی تکیه کنم که بی نهایت هم مورد استقبال شاگردای این دوره آموزشگاه هام قرار گرفت و کاملا برخلاف دوره های قبل علاقه برای یاد گرفتن رو تو وجودشون میبینم
این خودش یه درس بود که از استاد فراهانی گرفتم و بابت این مسئله مدیونشونم و براشون آرزوی موفقیت بیشتر و همچنین سلامتی دارم .

oranusnovin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
شما اول از سایت زیر یه فصلش را دانلود کن و نگاه کن .

http://oranustalk.ir
بعد اگه مایل بودی هم می تونی خرید کنی هم دانلود کنی .
http://kala111.ir

قیمت مقدماتی نه هزار تومان

مطمئنا اگه خریداری کنیدتا آخرش رامیخرید.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من کل VB و C# رو عرض کردم که با تخفیف چند ؟ شما بفرمائید که اگر هه این ها رو بخرم (مقدماتی - متوسط - پیشرفته - سطح 1-2-3-4-و ....کلا هرچی دیگه ) چند درمیاد . چون دونه دونه بخرم گرون درمیاد . همشو یکجا بخرم باید ارزون دربیاد .

من حساب کردم کل محصولات سایت میشه چیزی در حدود 150 هزار تومن . شایدم یکم بالاتر و پائین تر . شما یک تخفیف خوب بده . من پولم جمع شد بردارم .

Last edited:

M.K

Registered User
لایک‌ها
9
سلام وست عزیز
کار بسیار خوب و پسندیده ای هست.
اگه برای خرید کلی تخفیفی قائل میشین من هم به صورت کلی می خوام هم چنین برا خرید دیتا به صوت کلی وی هارد یا دانلود.
اگه نه تکی تکی باید بخریم.
با تشکر

oranusnovin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من یک مهندس عمران هستم و چند سال دنبال یادگیری برنامه نویسی بودم که کتابهای زیادی هم خریداری کردم ولی کار کتابها فقط ترساندن بود ولی با مجموعه استاد فراهانی حالا دیگه تقریبا دارم برنامه نویس میشم

خلاصه کلام استاد فراهانی یک استاد به تمام معنا و دلسوز هستند که از سرمایه های ایران هستند خلاصه بچه ها قدر استاد فراهانی رو بدونید.

oranusnovin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام

می تونم بپرسم برای استفاده خودتون می خواهید یا برای فروش ؟
ممنون

oranusnovin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
نظرات یکی دیگر استفاده کنندگان از مجموعه آموزشی

با سلام
واقعاً عالیه
کمال تشکر از آقای فراهانی به خاطر تدریس واقعاً عالیشون
و تشکر از شرکت بابت ارایه آموزشهای کاربردی
بنده حدود چهار سال پیش برنامه نویسی کار می کردم ولی به دلایلی رها کردم اما اززمانی که با مجموعه های آموزشی آقای فراهانی آشنا شدم واقعاً به برنامه نویسی مشتاق شدم تا حدی که اگه یک روز همراه با سی دی های آقای فراهانی, وی بی کار نکنم روزم بسیار با مشقت می گذره.
با تشکر بسیار فراوان باز هم با تشکر بسیار فراوان

M.K

Registered User
لایک‌ها
9
برای استفاده میخوام
توی سایت کالا که میری هیچی واسه خرید وجود نداره

oranusnovin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام

اگه واسه خرید میخوای و همه رو میخواهی یه تخفیف 20 درصدی بهت می دم .
توی سایت سفارش که دادی توی توضیحات بنویس که از اعضای پرشین تولز هستی .
اگه هم مایل بودی نقدی بخری شماره حساب برات پ.خ می کنم که سریعتر دستت برسه.

با تشکر

oranusnovin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با کوچکترین برنامه نویس اورانوس آشنا شوید

سلام
امروز به صورت کاملا اتفاقی بعد از تماس تلفنی پسر نوجوانی با شرکت اورانوس متوجه شدیم که
ایشان برنامه نویس هستند و سطح حرفه ای 5 را از فروشگاه های اینترنتی خرید کرده اند
صدای امیرحسین هنوز بسیار کودکانه هست.
آقای امیرحسین امینی با 14 سال سن کوچکترین عضو برنامه نویس اورانوس هستند
او ساکن استان خراسان شمالی، شهر بجنورد می باشد.
شغل پدر امیرحسین معلمیست ...
امیرحسین به خاطر علاقه زیاد به کامپیوتر و سرچ در اینترنت، به برنامه نویسی هم علاقه مند شده است.
اوایل با سی شارپ کار کرده تعدادی مجموعه آموزشی هم گرفته اما نتوانسته چیزی یاد بگیرد
تا اینکه به صورت تصادفی با مجموعه های آموزشی اورانوس آشنا شده و اقدام به خرید این مجموعه از سطح مقدماتی
تا حرفه ای 5 کرده است.
طی صحبت تلفنی فهمیدیم که چند پروژه هم نوشته و قصد داره در این راه خیلی پیشرفت کنه
هنوز عضو تالار نشده و قرار هست که عضو بشه
اما از تالار گفتمان و همچنین سورس کدهای ارسالی آقای شهریاری و هادی زاده دیدن کرده
امیرحسین بی صبرانه منتظر آموزش اس کیو ال توسط آقای فراهانی هست
و گفته که دوست دارم به زودی اس کیو ال هم یاد بگیرم
به امیرحسین گفتیم که قرار هست عکسش در تالار قرار بگیره و از این بابت خیلی خوشحال است

oranusnovin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام
سایت دانلود آموزش برنامه نویسی اورانوس تاک با 251000 دقیقه فیلم آموزشی راه اندازی شد. به جرات می توان گفت این سایت یکی از کامل ترین سایت های ایران در زمینه برنامه نویسی می باشد که مطالب حرفه ای را با زبان ساده و گویا بیان می کند. کافی است یکبار مطالب این سایت را ببینید و یکی از فیلم ها را به دلخواه دانلود کنید.
آدرس سایت: http://oranustalk.com

آموزش های این سایت شامل:
آموزش وی بی دات نت vb.net
آموزش سی شارپ c#.net
آموزش ای اس پی دات نت asp.net و طراحی سایت
آموزش اس کیو ال سرور sql و پایگاه داده اطلاعاتی
آموزش ویژال استادیو Visual Studio
آموزش ساخت برنامه نصب یا ستاپ با InstallShield
آموزش ساخت اتوران با MMB
آموزش ویندوز مجازی Virtual Box
آموزش ویندوز 8.1 به همراه نکات حرفه ای
آموزش ساخت بازی , یونیتی unity
اگر بدنیال این هستید که برنامه نویس شوید ولی تا کنون موفق نشده اید با مجموعه های آموزشی اورانوس تاک می توانید به راحتی و با کمی تلاش در کمترین زمان برنامه نویسی را بطور حرفه ای یاد بگیرید.
سابقه درخشان ما در این زمینه و افراد موفقی که توانسته اند با آموزش های برنامه نویسی اورانوس تاک برنامه نویس شوند مهر تاییدی است بر متفاوت بودن آموزش های ما .

talk_1-gif.843905

بالا