• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش تبدیل سایت به اپلیکیشن اندروید

i_plus_plus

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان
حتما شما هم دوست دارید برای سایتتون یک اپلیکیشن داشته باشید و خدمات تبدیل سایت به اپلیکیشن رو دیدید که با هزینه های نسبتا زیاد این کار رو انجام میدن !
خب دیگه نیاز نیس برای اینکار به کسی پول بدید و خودتون میتونید اپ مورد نیاز رو بسازید و حتی کسب درآمد کنید
هیچ محدودیتی در تعداد اپلیکیشن های ساخته شده نخواهید داشت
من برای شما یک فایل فشرده آماده کردم که حاوی نرم افزار + آموزش نصب + یک فیلم آموزشی میباشد
پس از پرداخت بصورت آنلاین فایل به ایمیل شما ارسال میشه
قیمت آموزش : فقط 29000 تومان
برای پرداخت آنلاین اینجا کلیک کنید (ایمیل را بصورت صحیح وارد کنید . فایل برای شما ایمیل میشود)
درصوتیکه نمیتونید آنلاین پرداخت کنید پ.خ بدید شماره کارت بدم

قبل از پرداخت به این نکته ها توجه کنید

1. سایت های شما باید ریسپانسیو باشه (یعنی در مرورگرهای موبایل بدون بهم ریختگی نمایش داده بشه)
2. آموزش نصب بصورت کامل داده میشه ولی اگه شما در نصب ناتوان باشید یا مراحل رو درست انجام ندید من مسئولیتی نمیپذیرم (نصب بسیار آسان است)
3. پیش نیازهای نصب روی سیستم : قابل نصب بر روی ویندوزهای : Windows Vista, 7, 8, 8.1, 10 - نیاز به Java SE Runtime و Microsoft .NET Framework (نگران نباشید لینک های دانلود در فایل قرار داده شده)
4. کار با نرم افزار ساده است و آموزش کلی داده شده اما اگر باز هم سوالی داشتید بنده پاسخگو خواهم بود

دوستان لطفا سوال های بی معنی مانند اسم نرم افزار چیه و... نپرسید
این آموزش مخصوص دوستانی هست که بلد نیستن و برای این کار به دیگران وابسته هستند
با سپاس

بالا