• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش تبدیل پولهای الکترونیک(بیت کوین،پرفکت مانی،لایت کوین،داگ کوین،اوکی پی و ....)

navid.exchanger

Registered User
لایک‌ها
27
تبدیل پول های الکترونیک به یکدیگر برای کسانی که با آن سرکار دارند بسیار مهم است به همین دلیل ما برای شما در این پست نحوه ی تبدیل آن را به شما آموزش میدهیم.
سایت چنجر یکی از سایت های ارز های الکترونیک به یکدیگر شامل پرفکت مانی (perfect money) بیت کوین (Bitcoin) لایت کوین (Lite coin) دوژ کوین (Dogecoin) مونرو ( Monero) اوکی پی (ok pay) پییر (payeer) ادو کش (Adv cash) و BTC-e و Ether می باشد این سایت ایکسچنج به دلیل سابقه شش ساله (2009)،فی مناسب،بدون نیاز به ثبت نام،پشتیبانی 24ساعته و دارای سیستم کاملا اتوماتیک، سایت انتخابی ما برای انجام امور ایکسچنج یا صرافی میباشد.
ابتدا جهت انجام تبدیل ارز روی بنر زیر کلیک کنید.

نحوه ی تبدیل هم بسیار آسان می باشد شما وقتی وارد سایت می شوید با دو ستون مجزا رو به رو خواهید شد که در ستون سمت چپ(SEVND) پولی که میخواهید ارسال کنید را انتخاب و در ستون سمت راست یعنی RECEIVE پولی که میخواهید تبدیل و دریافت را کنید را انتخاب کنید. بعد از آن یک کادر در وسط بین ستون ها ایجاد میشود شما باید اطلاعاتی که میخواهد را پر کرده و روی دکمه EXCHANGE کلیک و مراحل پرداخت را طی نمایید.

منبع: alpha360.mihanblog.com

merdak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام.تبدیله پیزا به پرفکت نداره؟
سایت معتبر در این زمینه اگه سراغ داری معرفی بفرما.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
سلام.تبدیله پیزا به پرفکت نداره؟
سایت معتبر در این زمینه اگه سراغ داری معرفی بفرما.
داداش سایت خیلی بهتری رو خیلی وقته معرفی کردم و خودم ازش استفاده می کنم
پست اول تاپیک پایین پست (تبدیل بیت کوین به دلار)
http://forum.persiantools.com/threads/سایتی-معتبر-با-درآمد-بیت-کوین-بالا.595026/

بالا