• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش تصويري حذف جوش و روتوش حرفه اي مخصوص آتليه

salar8080

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ROTOSH-12-620x478.jpg

خب امروز قصد دارم تا حذف و رتوش مقدماتي جوش و ساير چيز هاي عجيب قريب صورت رو باهم پاك كنيم خب متاسفانه هرچي عكس هست انگار خود گوگل و سيستم من اتوماتيك رتوش كرده بگذريم من اين تصوير رو انتخاب ميكنمسطح آموزش ما از پايه شروع ميشه و بسيار بسيار كاربرديه ميگي نه برو تو آتليه ها بپرس
icon_biggrin26.gif
البته اينم بگم اونا نميان خودشون رو الكي خسته كنن پلاگين هاي تپلي دارن كه خيلي كار راه اندازه

مشخصات آموزش

سطح طراحي: مبتدي تا پيشرفته سري اول
مدت زمان انجام: ۳۰ دقيقه

مرحله ي نخست
در ابتدا عكس اين بانو رو دريافت كنيد و سپس اون رو در فتوشاپ خودتون باز كنيد

ROTOSH-1.jpg

يكبار روي تصوير كليك كنيد وقتي تصوير به حالت عادي نمايش داده شد سپس بعد ذخيره سازي كنيد

خب فرض كنيد اين عكس خودتونه و هيچ كمو كاستي درش ايجاد نكنيد چون چوب خدا صدا نداره ها
icon_biggrin26.gif
خب در گام اول بايد ما جوش و كك هاي صورت رو مشخص كنيم من براتون توي تصوير زير مشخص كردم

ROTOSH-2.jpg

خب اين نقاطي هستش كه من تشخيص دادم داراي مشكل فني هستش و بايد بر طرف بشه

گام دوم
ابزار زير رو انتخاب كنيد

ROTOSH-3.jpg

كليد دسترسي به اين ابزار حرف (J)از كيبورد است خب حالا شما تولبار اين ابزار رو با تولبار خودتون تطبيق بديد….

ROTOSH-4.gif
و سپس روي تصوير بريد و كليك راست كنيد سايز رو دستي بسته به ميزان بزرگي يا كوچكي جوش تغيير بديد و هاردنس رو روي صد درصد تنظيم كنيد وبه بقيه ي چيزا كار نداشته باشيد يه توضيح كوچيكي راجب اين ابزار بدم كه به صورت اتوماتيك محل انتخاب شده رو با استفاده از جاهاي ديگه ي سالم صورت ترميم ميكنه و همين ديگه مهندس بازي در نمياريم اين تصوير من بعد انجام عمليات ماله شما چيطورس؟

ROTOSH-5.jpg

خب الان يه فاتحه براي توماس نول بنيان گذار طرح اصلي فتوشاپ بديم كه هممون رو هنرمند كرده اگه جوش تو تصوير بالا ديدي من ديگه آموزش نميدم
icon_biggrin26.gif

گام سوم
بريم صورت رو حسابي صاف كنيم و بلورش كنيم كه حال كنيد خب براي اينكار شما بايستي ابزار زير رو انتخاب كنيد

ROTOSH-6.gif

خب عرضم به حضورتون كه شما الان بايد تولبار اين ابزار با ماله من تنظيم كنيد

ROTOSH-7.gif

سپس هاردنسش رو روي ۷۰ بذاريد توجه داشته باشيد كه ميزان هاردنس بايد نزديك به گردي صورت و لب مزر مو ها بايد كمتر بشه
icon_biggrin26.gif
و هرجاي صورت كه لازم بلور بشه بكشيد فقط دقت كنيد چشمارو كور نكنيد و روي لب و جاهاي ديگه فعلا نكشيد اينم تصوير رتوش شده ي من

ROTOSH-8.jpg

اگه دقت كنيد خواهيد ديد كه قبل از مشهور شدن مسواك نميزده و دندان هايش زرد است ما بايد با براش سفيد و هاردنس كم و اوپاستي كم اين مشكل رو بطرف كنيم من با همين روشدندان هايش را سنباده زدم
icon_razz1.gif

ROTOSH-9.jpg

الان شد دختر باباش

گام سوم
اين كار خيلي حال ميده با زدن كليد هاي زير يك كپي از تصوير بگيريد

Ctrl+j

سپس لايه ي كپي شده رو انتخاب كنيد و به مسير زير مراجعه كنيد

Filter>>Filtergallery>>Distrot>>Diffuse Glow

ROTOSH-10.gif

حالا كافيه كه اوكي بزنيد سپس اوپاسيتي اين لايه رو بزاريد روي حداقل ۶۹ درصد و نتيجه كار رو مشاهده كنيد توجه داشته باشيد مي تونيد كمترش رو هم در نظر بگيريد اگه مد لايه

رو تغيير بديد به افكت هاي زيبا تري ميرسيد كه اين در پروسه ي آموزش فتوشاپ ما نيست و دل ب خواهي مي باشد

ROTOSH-11.jpg

اولا الان پا نشيد عكس هاي دومگاپيكسلي خودتون رو اين كار كنيد چون جواب خوبي نمي گيريد يعني ميگيردا ولي ن به اين شدت چون تصوير بايد يه كيفيت قابل قبولي داشته باشه

ROTOSH-12.jpg

خودتون قضاوت كنيد ديگه من حرفي ندارم اميدوارم كه از آموزش امروز ما لذت برده باشيد اينم بگم كه آيدي ويچتم رو در انتهاي پروفايل قرار دادم اميدوارم قابل بدونيد و مارو ادد كنيد و اگه سوال هاي جزئي داشتيد در اون قسمت از بنده ي حقير بپرسيد ايام بكام مراقب خوبي هاتون باشيد
آموزش فتوشاپ
عروسك سازي | گل سازي
آموزش خياطي
سرمه دوزي | ربان دوزي
آموزش چرم دوزی

Last edited:

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
آموزش مفید بود. / ممنون

eghbali_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دادا واقعا عالی بود، مخصوصا اون فیلتری که گفتی!:general601:

eghbali_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
عزیز اگه مقدوره واست آموزش حذف اشیاء اضافه که توی عکس هست رو هم میداری؟
مثلا رفتی تو پارک عکس گرفتی، بعد میبینی یه شخصی اون پشت تو عکس افتاده، میشه کاریش کرد؟....

بالا