• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش تصویری دریافت سود روزانه به صورت رایگان

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان یه سایت میخوام بهتون معرفی کنم که بهتون یه هدیه میده و شما با اون هدیه یه بسته میخرید و ساعتی سود$0.0035دریافت میکنید. این سایته اکنون 9 روزه که برقراره . یک ثبت نام ساده هستش که 5 دقیقه بیشتر وقتتون رو نمیگیره . حداقل پرداخت هم 3 دلار هستش که تا کنون هم تو فرومهای معروف عکس از پرداختیاشون گذاشتن.

فیش دریافتی خودم با استفاده از 5 دلار جایزه ثبت نام.
68tbqhxmcclryjy5ktrt.jpg

اول در سایت ثبت نام کنید:
ثبت نام در سایت

سپس در صفحه اصلیتون روی دکمه سبز بزرگه کلیک کنید
zh00wbiv9ikdcm8h3vgd.png

سپس بهتون 5 دلار تعلق میگیره که شما در تصویر زیر به جای trustpay میتوانید perfectmoney رو انتخاب کنید که هرجا trustpayدیدین به جاش perfectmoney رو انتخاب کنید
e95v1vvymh1z0snrwzuf.png

ob36q296x1mus0o3bpum.png

سپس با اینکار که 5 دلار رو به حساب پرفکتتون منتقل کردید وقتشه که باهاش بسته تبلیغاتی بخرید لازم به ذکر هستش که این پول هدیه قابل خارج شدن نیست .و ساعتی بابت این بسته به شما $0.0035 تعلق میگیره
از منوی سمت چپ گزینه buy share رو انتخاب کنید و روش سرمایه گذاری اولی یعنی testplan رو انتخاب کنید مطابق تصویر زیر
ax9p3ztfv8dx9ziqk5g0.png

روش خرید بسته مطابق شکل زیر:
cv7g8bjja1wtngh8h737.png

البته در مورد آخر گفتم که هرجا trustpay رو دیدین به جاش perfectmoney رو انتخاب کنید. خب حالا 5 روز صبر کنید و سه دلارتون رو بکشید بیرون.
نکات آخر
برای مشاهده بالانس خودتون میتونید به این قسمت مراجعه کنید: دE-Currencies Balance در قسمت داشبور یا صفحه اصلی اکانتتون

برای مشاهده سود ساعتی خودتون میتونید به قسمت History مراجعه کنید.

موفق باشید

ثبت نام در سایت

دوستان این سایت همچنان پرداختی داره و تا حالا مجموعه مورد اطمینانی برگزار کردن دوتا سایت کلیکی معتبر هم راه اندازی کرده:

سایت کلیکی و سرمایه گذاری: inaclixمشاهده سایت
سایت جدید کلیکی، سرمایه گذاری ،بازی : indbux مشاهده سایت. این سایت جدید میباشد و به ده هزار اکانت اول حساب پیشرفته میدهد.

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
حداکثر تست پلن 20 تا هستش طبیعتن با 5 دلار که نمیشه همشو خرید پس به نظرم میشه خارجش کرد.

Miladdarren

Registered User
لایک‌ها
434
حداکثر تست پلن 20 تا هستش طبیعتن با 5 دلار که نمیشه همشو خرید پس به نظرم میشه خارجش کرد.
تو فروم MMG هم پرسیدم گفتن می شه برداشت کرد بریزید ثبت نام کنید:D

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
تو تصویر اخر بجای گزینه اخری من گزینه processor merchade site رو زدم تفاوتی داره؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سایت بهتون 5 دلار هدیه میده که باهاش میتونید بسته تبلیغاتی بخرید و سود بابتش به صورت ساعتی دریافت کنید.
تو تصویر اخر بجای گزینه اخری من گزینه processor merchade site رو زدم تفاوتی داره؟
حقیقتش نمیدونم زیاد تو نخ سایت نرفتم ولی مشکلی نداره اگر بخوای با یه ایمیل دیگه یه اکانت دیگه بساز

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
درامد رو هر ساعت نشون میده؟
من اون گزینه رو زدم فعلا چیزی نیاورده
:D

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

فایل های ضمیمه

• 889.JPG
    889.JPG
    33.8 KB · نمایش ها: 40

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
.و ساعتی بابت این بسته به شما 3 سنت تعلق میگیره
داداش ببخشیدا ولی اشتباه نمیکنی؟
هر سه ساعت یه سنت میده
روز 36 ام به برداشت میرسه یعنی 3 دلار بعد از 36 روز

iSoheil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
چطوري برداشت ميشه؟ باتوجه به اينكه تو ايران هستيم!

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
چطوري برداشت ميشه؟ باتوجه به اينكه تو ايران هستيم!
در سایت پرفکت مانی یک اکانت میسازید و سپس پولتون رو موقع برداشت به اکانتتون میفرستند و صراف های اینترنتی دلار شمارو به ریال تبدیل میکنند. یعنی میتونید دلار خودتون رو به اونها بفروشید و ریال دریافت کنید.

iSoheil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
صرف اينهمه زمان و انرژي براي ماهيانه فقط ٣دلار :| #مكافات (!).

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
صرف اينهمه زمان و انرژي براي ماهيانه فقط ٣دلار :| #مكافات (!).
فقط یه ثبت نام سادست . که 5 دقیقه هم طول نمیکشه و سوای اون که هیچ کار خاص دیگه ای هم لازم نیست بکنید. اگر هم خواستید میتونید ببسته های تبلیغاتی بیشتری تهیه کنید و سود بیشتری دریافت کنید.

بالا