• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش تصویری سایت Digadz

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام دوستان

همانطور که اطلاع دارید سایت Digadz رسما کار خودش رو شروع کرده و تعداد افرادی که عضو این سایت شدند تا این لحظه
39755 نفر میباشد و از محاسنی که این سایت داره هر روز بر تعداد کاربران عضو این سایت نیز افزوده میشه.

لذا بخاطر جذابیتی که این سایت داشت برام تصمیم گرفتم آموزش تصویری کاملی در مورد نحوه سرمایه گذاری و خرید بسته تبلیغاتی و همچنین روش مشاهد تبلیغات با توجه به اینکه دوستان جدیدی به تازگی در این دنیای بیکران اینترنت برای کسب درآمد پا گذاشتند آماده کردم تا بهتر با محیط و نحوه فعالیت در این سایت بیشتر آشنا شده و دچار مشکل نشوند.

چون حجم و تعداد تصاویر زیاد میباشد بعنوان نمونه فقط به چند نمونه در اینجا اکتفا میکنم و لذا از شما دعوت میکنم برای دیدن همه تصاویر به لینک زیر مراجعه کنید.

http://www.best_ptc.rozblog.com/post/89

برای عضویت اینجا یا روی بنر زیر کلیک کنید

نکته: دوستان پیشنهاد میکنم اکانت خودشون رو آپگرید نکنند شما فقط سعی کنید فعلا دنبال جمع کردن و افزایش امتیاز باشید با خرید بسته تبلیغاتی و یا امتیاز رایگان روزانه.

نکته: طمع نکنید و سرمایه زیاد وارد سایت نکنید.

نکته: در نهایت از سایت برداشت کنید تا اینکه بیشتر واریز کنید.

نمایی از محیط کاربری داخل سایت

tcdjwe09wlvvhotkou9v.jpg

55x3j0wk6h4vyrx2squu.jpg

نمایی از تبلیغاتی که 2بار دیروز برای من فرستاد

3m9vkfy5cswgwu8k51lk.jpg

Last edited:

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
یه خوبی و امتیاز دیگه که این سایت نسبت به بقیه داره و تا الان کسی از دوستان بهش اشاره نکرده اینه که یه قسمت وجو داره اگر امتیاز بالا داشتی و چند روز برنامه ریزی کردی و یا کار فوری پیش آمد برات جایی بری و دسترسی به اینترنت و این سایت نداشتی میتوانی با رفتن به این قسمت Vacation و فعال کردن آن با مبلغ 2.99$ و یا Points 5,000 از امتیاز های جمع شده خودت حفاظت کرده تا کم نشود تا اینکه برگردی و دوباره شروع به کسب درآمد کنید.
اگر دوستان دوست داشتند این قسمت را هم با تصویر برای شما قرار بدهم اعلام کنند.

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام دوستان عزیز
یه نکته در مورد قسمت
Dig Bonuses
diggers.png

همانطور که میدانید در این قسمت روزانه 10 تبلیغ برای هر یکی از شما دوستان که عضو و فعالیت دارید به نمایش گذاشته میشه که با کلیک و مشاهده آنها شانس دریافت جایزه در روز بعد را دارید که نکته ای که گفتم این هست اگر جایزه پولی باشه با توجه به اینکه جایزه هست ولی از امتیاز شما کسر شده و به بالانس شما افزوده میشود همچنین شاید بجای پول به شما امتیاز بدهد که بیشتر به نفع شماست.به تصاویر زیر دقت کنید جوایزی که طی دو روز به من تعلق گرفته هم از نظر پول و هم امتیاز

تصویر زیر آگهی هایی هست که با مشاهده آنها در روز بعد شانس دریافت جایزه را دارید

0yr3gfq9kvmtn4mjvzx2.jpg

تصویر زیر جوایزی هست که از مشاهده آگهی در روز قبل دریافت کردید ( این جوایز بطور شانسی تعلق میگیرد )

mwo4h7buknytua0h50jk.jpg

تصویر زیر دوستانیکه جوایز را دریافت کردند را نشان میدهد

ne4355qw85rhhecj5985.jpg

تصویر زیر لیست جوایزی هست که دو روز گذشته من دریافت کردم

5ggad1wvke1avot6bzgf.jpg

تصویر زیر گویای این هست که از جوایز پولی که دریافت کردم نسبت به همان اندازه از امتیاز کسر شده و لی بنظر من جوایز امتیازی بهتر هست تا پولی

mx926skakzyjjl20vq1n.jpg

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
برداشت دوم از این سایت

abdi640

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
برداشت سوم از این سایت

abdi640