• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش تغییر چهره به شخصیت های فیلم َAVATAR

palet

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
در این آموزش میخوام طریقه عوض کردن چهره ها به شخصیته های فیلم آواتار ساخته جیمز کامرون رو نشون بدم. من از نسخه CS2 استفاده کردم . اما نسخه های جدید یا قدیمیتر هم به همین روش کار میکنند

گام 1
تصویری از یک شخصیت را وارد فتوشاپ کنید. توجه داشته باشید که عکس مورد نظر به خوبی روشن و واضح باشد. شاید با فلاش دوربین بتونید عکس خوبی بگیرید
عکس را وارد فتوشاپ کنید

52107798050670289932.jpg

گام 2
از میان براش ها، براش سخت را انتخاب کنید.من براش chalk را انتخاب کردم . و Mode رو روی حالت Color قرار دادم. Opacity رو روی 50 درصد قرار دادم.
از پالت رنگ آبی آواتاری رو انتخاب کنید و روی پوست به غیر از چشم ها و مو و لباس بکشید. و کاملا رنگ کنید مثل تصویر زیر.
اگر شک دارید که چه رنگی انتخاب کردم اینها هم کد رنگ ها.

#5d7a99 - #32576a - #3c6986 - #54809b

برای رنگ کردن لب ها از بنفش با کد رنگی# 472a50 و یک براش کوچک لب ها را رنگ کردم. (درست مانند رنگ کردن پوست)
76829511633687445297.jpg

گام 3

من ار تصویر تام کروز استفاده کردم. فیلم آواتار رو اگه دیده باشید . (اگه ندید سعی کنید ببینید بسیار زیبا) شخصیت ها صورت بی مو دارند. حالا من تام کروز رو میخوام ریش هاش رو بتراشم .
چه طوری؟؟
با ابزار Clone Stamp Too از جعبه بزار. آنرا انتخاب کنید. روی گونه ها که مو ندارند بروید و دکمه Alt را نگه دارید. و روی قسمتی که ریش هست بزنید. سعی کنید ریش ها را حذف کنید. البته با دقت و حوصله.

گام 4

شخصیت ها گوشهای بلندی دارند. برای اینکار باید از تصویری که به سایت پیوست کردم استفاده کنید یا از تصویر بازی یا فیلم عکس بگید و از گوشهای آنها استفاده کنید . اگه عکسهای شما موهای بلندی دارند گوش لازم نداره. ولی آواتاره و گوشهاش. به نظر من عکسی انتخاب کنید که گوش بخواد.
عکس گوشی که پیوست کردم را وارد فتوشاپ کنید. و روی گوشهای قبلی بزارید. برای فیت کردن روی چهره اضافات را ببرید . که میتونید از ابزار پاک کن هم استفاده کنید
.
57188424789835117825.jpg

گام 5

گوش سمت چپ را هم بزارید.

گام 6
مستر تام کروز چه مقدار باید ما راه بیاد. متاسفانه باید زشت بشه. ما باید چشم ها و ابروهای مستر تام کروز رو بزرگ کنیم
با ابزار کمند یا Polygonal Lasso Tool دور چشم راست و ابروی راست را همزمان بگیرید. و وقتی انتخاب شد . از منوی edite دکمه copy را بزنید و دباره از منوی edite دکمه paste . (این راه رو گفتم برای کسانی که مبتدی هستند. شما که حرفه ای خودت میدونی چه جوری میشه روش های دیگه کپی گرفت )
حالا که کپی گرفتید باید چشم و ابرویی که کپی گرفتید رو بزرگ کنید.از منوی edite دکمه free transform رو انتخاب کنید . حالا گوشهای کار را بگیرید و تصویر را کمی بزرگ کنید.

گام 7

برای اینکه تصویر چشم روی تصویر فیت بشه و دورش تابلو نباشه از ابزار Eraser Tool یا همون پاک کن استفاده کنید . و دور کار را پاک کنید.

65044337772735787456.jpg

گام 8
اینجا یکم شاید براتون ساخت باشه. ولی خواستن توانستنه.
دماغ.
بله میخواهیم دماغ تام کروز جان رو دستکاری کنیم.
با ابزار Rectangular Marquee Tool متسطیل دور دواغ رو انتخاب کنید. از منوی های بالایی Filter و سپس Liquify... رو انتخاب کنید. کمی زوم کنید تا کاملا تسلط داشته باشید.
حالا از توجه داشته باشید که ابزار Forward Warp Too انتخاب است. brush size هم روی هم تنظیم کنید.. حالا سعی کنید تا با اون ابزار دواغ طرف رو مثل شکل دماغ تامی من بکنید.:D
وقتی دیدید که دلخواهتونه اوکی رو بزنید تا بریم ادامه مطلب رو بگم

46622693933592318467.jpg

گام 9

حالا با ابزارهای Burn و Dodge میخواهیم تغیراتی روی صورت بدیم. توجه داشته باشید Range باید روی Midtones باشد.
Exposure روی 5% بزارید.
و روی دماغ براق و صاف کنید
با ابزار Dodge و ست کردن روی "Midtones" و "Highlights" توی چشم ها رو برق انداختم.
و در آخر هم با براش و مد رنگی نوک دماغ رو قهوه ای کنید.

18769477345297139532.jpg

گام 10

با ابزار های Burn و حالت های Midtones و Shadows دور صورت رو آفتاب سوخته و براق کنید.
( به تصویر بالایی و پایینی توجه کنید متوجه میشید که پوست چه فرقی کرده )

گام 11

تصویر من یکمی تاریکه!! باید روشنش کنم. از منوی های بالایی image و adjustment و سپس Levels رو انتخاب کنید . حالا با 3 تا جک پایینی اینقدر ور برید تا به حالت ایده آل برسید.

38564002357007238837.jpg

گام 12

جالب ترین مرحله. ببری کردن شخصیت.
میخوام این قسمت روی پوستش رو رگه هایی از ببر بندازم .
ما با این ابزار Burn هنوز کار داریم.
Burn رو انتخاب کنید . و دوباره روی Midtones و Shadows باشه .هر کدوم رو به اندازه استفاده کنید. براش رو تنظیم کنید. و Hardness 50%, Opacity around 10%

گام 13

تمام شد
به همین راحتی به همین خوشمزگی
61672585759795440794.jpg

فرق بین تصویر اولی و کار شده...

این آموزش اختصاری و توسط سایت PersianMark.Com تهیه شده است.
منبع www.forum.PersianMark.com

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
ممنون. خیلی جالب بود

bazykon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوه چه باحال

دمت گرم کلی حال کردم

Rex_Kamnia

Registered User
لایک‌ها
81
ممنون از توضیحاتت خیلی جالب ومفید بود
فقط یه سوال نرم افزاری نیست که بشه عکس رو به شخصیت های فیلم های دیگه هم تغییر داد؟

palet

Registered User
لایک‌ها
9
خیلی عالی بود. ممنون

ممنون. خیلی جالب بود

اوه چه باحال

دمت گرم کلی حال کردم
خواهش میکنم قابلی نداشت :rolleyes:
ممنون از توضیحاتت خیلی جالب ومفید بود
فقط یه سوال نرم افزاری نیست که بشه عکس رو به شخصیت های فیلم های دیگه هم تغییر داد؟

نه. یعنی 99% نه و فکر نکنم ....
معمولا کسانی که بخوان کنترل دست خودشون با فتوشاپ کار میکنند. برنامه هایی حتما دیدن که کله آدرم رو جای بدن شخصیت های دیگه میزارن . ولی به این صورت نه.

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
جالب بود، ممنون، منم یه کارایی کردم روی عکس خودم شد اینی که پایینه، البته از دست ها و بازو و پاها چندان راضی نیستم :

http://www.owrang.com/Mohammad.jpg

palet

Registered User
لایک‌ها
9
جالب بود، ممنون، منم یه کارایی کردم روی عکس خودم شد اینی که پایینه، البته از دست ها و بازو و پاها چندان راضی نیستم :

http://www.owrang.com/Mohammad.jpg

کارت درسته . دمت گرم
فقط اگه موهای دستت رو ادیت میکردی و پاک میکردی هیلی جالب بود. چون توی آموزش گفتم که موی صورت رو پاک کنید.

به عنوان دوستت اگه قابل بدونی یه سری پیشنهاد هم دارم
عکس خودت رو در بیار بزار توی یه محیط جنگلی و رویایی انگار یه جایی نشتی .
به نظرم خیلی باحال میشه
سایه های پلنگی صورت رو تقارن داشته باشه ولی سعی کن اون سایه های روی صورت آخرش یکم تیز مانند بشه . و نا هم شکل
منظورم رو نمدونم فهمیدی!
میتونی با ابزار براش یه dodge tool هم یه سری نقاط نورانی روی گردن و دماغت بزاری
نوک دماغت رو هم کمی تیز کنی

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من خیلی علاقه دارم آموزش های دیگه ی فتوشاپ هم یاد بگیرم. سایتی هست که آموزش های اینچنینی که با توضیحات خوب و عکس همراه باشه رو بشه توش پیدا کرد؟

palet

Registered User
لایک‌ها
9
من خیلی علاقه دارم آموزش های دیگه ی فتوشاپ هم یاد بگیرم. سایتی هست که آموزش های اینچنینی که با توضیحات خوب و عکس همراه باشه رو بشه توش پیدا کرد؟
این آموزش ترجمه کار خودم بوده
میتونید به سایت جدید من برید. اونجا آموزش های فتوشاپ رو جمع آوری کردم
اگه سوالی هم بود در زمینه فتوشاپ امید وارم بتونم کمکتون بکنم
http://forum.persianmark.com/

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
این آموزش ترجمه کار خودم بوده
میتونید به سایت جدید من برید. اونجا آموزش های فتوشاپ رو جمع آوری کردم
اگه سوالی هم بود در زمینه فتوشاپ امید وارم بتونم کمکتون بکنم
http://forum.persianmark.com/
ممنون دوست عزیز. آدرس رو ذخیره کردم تا سر فرصت برم مطالبش رو ببینم

mister

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما ایرانی ها هر کار بکنیم بازهم دوست داریم روی طرح های دیگران اسم خودمون را ثبت کنیم ... چرا ... نمی دونم ...
من فقط می خواستم طراح اصلی این کار آقای solarshine هست معرفی کنم. بد نسیت ما هم دستی بالا بزنیم ... و برای آنها طراحی کنیم ... کار های این آدم یکی از بهترینهاس ... خودتون قضاوت کنید ...:blush:

mister

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من می خوام خودتون مقایسه کنید ... به نظر من خیلی عالی کار شده ...

image000.jpg
نظرتون چیه ... این نمونه کار PinkLace هستش که بد نیست رزومه کارش را هم ببیند.
من آموزش فارسی این طراحی را توی یه سایت انگلیسی پیدا کردم ... البته تا بحال فکر می کردم انگلیسی هستش اما امروز متوجه شدم این سایت به تازگی آموزش فارسی هم داره ... هرچند فکر می کنم تازه شروع کردن اما کارشون توی انگلیسی خیلی عالیه ...
برای آموزش فارسی این طراحی اینجا را کلیک کنید

-----
بله درسته لینکی نگذاشتم ... دوستان ناراحت شدن و فکر کردن ما می خوایم تبلیغات سایت کنیم ... ناراحت نباشید ... بله نارحت نباشید ... ... من هم لینک را حذف کردم ... امیدوارم مرجع انگلیسی را پیدا کنید... چون می دونم پیدا می کنید ... مدیران همیشه بسلامت باشند:D

Last edited:

palet

Registered User
لایک‌ها
9
خوب شاید برای شما مهم نباشه ... اما برای من اهمیت داره مرجع کار مشخص باشه ...:blush:
سلام دوست عزیز
شما فکر میکردید این سایت که معرفی کردید انگلیسی و آموزش فارسی میزاره؟
مرسی دوست عزیز سایت قشنگی دارید.

من هم نگفتم آموزش ماله من. توی پست قبلیم هم گفتم ترجمه کار منه.
یا علی

mister

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
شما فکر میکردید این سایت که معرفی کردید انگلیسی و آموزش فارسی میزاره؟
مرسی دوست عزیز سایت قشنگی دارید.

من هم نگفتم آموزش ماله من. توی پست قبلیم هم گفتم ترجمه کار منه.
یا علی

... ببخشید ... من اصلا متوجه نبودم که شما این مطلب را گذاشتین ... ببخشید ... بله شما درست می گید چه اهمیتی داره ... خوشحالم که می تونم لینک را حذف کنم ...
روز های خوبی داشته باشید ...
خدا نگهدار ...

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
ممنون از دوستانی که ترجمه میکنن

بله ترجمه شدش خیلی بیشتر به درد ما میخوره

بالا