• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش ثبت رايگان سايت در موتورهاي جستجوي مهم و معرفي سايت ايران وب سئو

crow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام دوستان
من سيامك ابراهيمي هستم و آدرس سايت من هم ايران وب سئو هستش ، تخصص من در مورد موتورهاي جستجو ، راه اندازي ، بهينه سازي سايت ، افزايش رتبه سايت و ..... هست
امروز مي خوام آموزش ثبت سايت در 3 موتور جستجوي مهم رو بهتون ياد بدم اگر احيانا سوالي پيش اومد با من در تماس باشيد يا كامنت بزاريد.

با ثبت سايت يا وبلاگ خود در موتورهاي جستجو ( كه معروفترين اونها MSN ،Yahoo ، Google هستن آمار بازديد چندين برابر بيشتر ميشه اما اين نكته رو فراموش نكنيد كه بدون بهينه سازي سايتتون ثبت كردن سايت هيچ فايده اي ندارد دليلشو در قسمت بعدي توضيح مي دهم.

من امروز قصد دارم شما رو با ثبت وبلاگ يا سايت در سه موتور جستجوگر معروفِ Yahoo ، Google و MSN آشنا كنم و طريقه ي ثبت وبلاگ خود در اين موتورهاي جستجوي معروف رو آموزش بدم .

خوب براي ثبت آدرس خود در موتورهاي جستجوگر كه باعث افزايش آمار بازديده شما ميشه به موارد زير دقت كنيد :

نكته : اين قسمت را كليك كنيد و فرم را پر كنيد ، تا سايتتان را در20 موتور جستجو مهم ايراني و خارجي به صورت دوره اي ، هر دوره 3 ماه ثبت كنيم. توجه : آدرس ميل، سايت يا بلاگ حتما ضميمه باشد. كليك كنيد

--------------------------------------------------------------------------------

ثبت آدرس در موتور جستجوي گوگل :

براي ثبت آدرس وبلاگ خود در موتور جستجوي گوگل ابتدا به آدرس زير برويد :

http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl

google_sm.gif

سپس در قسمت Url آدرس سايت يا وبلاگ خود و در قسمت Comment يه توضيح مختصر از سايتتون رو بنويسيد . كدعكس رو هم وارد كنيد و Add Url رو كليك كنيد . آدرس شما هم اكنون ثبت شد ولي يكي دو ماهي طول ميكشه تا وارد موتور بشه .

--------------------------------------------------------------------------------

ثبت آدرس در موتور جستجوي ياهو :

schma_1.gif

براي ثبت آدرس وبلاگ خود در موتور جستجوي ياهو ابتدا به آدرس زير برويد :

http://submit.search.yahoo.com/free/request

سپس با آيدي ياهوي خود وارد شويد . در صفحه ي بعد در قسمت Enter the Url for your Page آدرس وبلاگ يا سايت خود را وارد كرده و اينتر بزنيد .

ثبت آدرس در موتور جستجوي MSN :

logomsn.gif

براي ثبت آدرس وبلاگ خود در موتور جستجوي MSN ابتدا به آدرس زير برويد :

http://beta.search.msn.com/docs/submit.aspx

در مكان مشخص كدعكس رو وارد كنيد و در قسمت Type the URL of your homepage آدرس وبلاگ يا سايت خود را وارد كرده و Submit Url را كليك كنيد اگر نتونستيد اين كارو انجام بدين به من نامه بدين براتون انجام مي دهم

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
خیلی خوب بود
با سایت شما هم سر زدم
میتونین سایت منو تو 20 موتور جستجو ثبت کنین یا روششو بگین؟
آدرس سایتمم تو امضام هستش

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
خیلی ممنون سایتت خیلی جالبه

ghoolsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه اسش چرته تا سایتت خوب نباشه اینا فایده نداره ؟
-------------------------------------------------------------------
www.persianpop.net

بالا