• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش داشتن 1000 بک لینک رایگان برای سایت شما !

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
سلام به همه دوستان

من همیشه سعی می کنم اگه قراره چیزی را اینجا بعنوان آموزش برای شما قرار بدم حتما خودم اول اون را تست کرده باشم و جواب گرفته باشم بعد بیام و تو این سایت سئو برای شما توضیح بدم.چند وقت پیش تو یه سایت خارجی تبلیغ یک سایت را دیدم که کارش فروش بک لینک به قیمت پایین هستش و نکته مهمتر اینکه همینکه عضو بشید بصورت رایگان به شما ۱۰۰۰ تا بک لینک هدیه میده.با خودم گفتم شاید یه تبلیغ بیخودی باشه.پس اول رفتم و تست کردم و دیدم نه تبلیغ گول زننده نیست و واقعا این کار را می کنه!

نحوه کار این سیستم به اینصورته که شما باید ابتدا بر روی لینک زیر کلیک کنید:

۱۰۰۰ بک لینک رایگان

پس از ورود به صفحه بر روی Sign Up در زیر لوگو سایت کلیک کنید تا وارد صفحه ثبت نام شوید:

سپس در صفحه جدید می بایست ایمیل خود را وارد کنید تا لینک تایید و پسورد برایتان ارسال شود.پس دقت کنید که ایمیل حتما معتبر باشد:

پس از وارد کردن ایمیل و زدن دکمه sign up پیامی ظاهر می شود که به شما اطلاع می دهد ایمیل خودتان را برای در یافت لینک تائید چک کنید.

وارد ایمیلتون بشید و ایمیل دریافتی از سایت ۲۴۷backlink را باز کنید و بر روی لینک موجود در ایمیل کلیک کنید تا به صفحه ای که پسورد شما قرار دارد هدایت شوید:

در صفحه حدید پسورد حسابتان را ذخیره کنید و بر روی Log in page کلیک کنید:

پس از ورود به صفحه جدید ایمیتان و رمز دریافتی در صفحه قبل را وارد کنید،سپس در صفحه بعد بر روی I accept the terms of service کلیک کنید تا وارد صفحه کاربری خودتان شوید.در این صفحه در قسمت Projects بر روی Click Here کلیک کنید تا صفحه ایجاد بک لینک برایتان ظاهر شود:

در صفحه باز شده شما باید اطلاعات لینک و یا لینکهایی که میخواهید بک لینک بگیرند را وارد کنید.البته از اونجا که ساختن ایمیل های متعدد کاری نداره من پیشنهاد می کنم که از پروژه ۱۰۰۰ تایی بک لینک فقط برای یک سایت استفاده کنید!و برای سایت های بعد یک اکانت دیگه بسازید.

در این صفحه اول باید برای پروژه یک اسم بزارید که مهم نیست چی باشه.

قسمت بعد که از مهمترین قسمت هاست مربوط به آدرس سایتتان می باشد که دقت کنید سایت شما بدون www است یا با www و آدرس را بصورت کامل وارد کنید.

در قسمت بعدی باید کلمات کلیدی که بک لینک هایتان با آنها ثبت میشود را وارد کنید.شما می توانید ۱۰ کلمه کلیدی و هر کدام با ۵۰ کاراکتر را وارد کنید.البته توجه کنید که هر کلمه کلیدی را در یک خط باید وارد کنید و نکته مهم اینکه انجمن هایی که قرار لینک شما در اونها قرار بگیره از زبان فارسی پشتیبانی نمی کنند،پس اصلا کلمه کلیدی فارسی نزنید!به هیچ عنوان!

سپس تعداد لینک را ۱۰۰۰ قرار بدید.

در مرحله بعد انتخاب بین ۳ نوع بک لینک به شما پیشنهاد میشه که بهتره همون حالت اول را انتخاب کنید.

برنامه زمانی را هم روزانه قرار بدید و در قسمت پایین هم تمام روزها را تیک بزنید.

و در نهایت هم بر روی Create Project کلیک کنید.

کار به اتمام رسید و طبق گفته سایت نهایتا ظرف ۳۰ روز بک لینک های شما ثبت خواهد شد.شما دیگه فعلا با این سایت کاری ندارید.برید تا ۱ ماه بعد!

پس از ۱ ماه به این سایت مراجعه کنید (البته ممکنه زودتر هم تموم شده باشه) و در قسمت Completed Projects میتونید در قسمت Download فایل txt را که حاوی آدرس ۱۰۰۰ صفحه ثبت لینک شما میباشد را مشاهده کنید.

فقط بزارید چند تا نکته را براتون روشن کنم:

پیج رنک این صفحات مشخص نیست و اکثر اونها شاید پیج رنک ۰ داشته باشن!

وقتی میگیم ۱۰۰۰ بک لینک نه اینکه تو ۱۰۰۰ تا سایت لینک شما قرار داده بشه، نخیر .یعنی اینکه تو ۱۰۰۰ صفحه.این را از اون جهت گفتم که خیلی از دوستان میپرسن که بک لینک های خارجی ارزونتره و مثلا با ۱۰ دلار ۱۰۰۰ تا بک لینک میدن،با توضیحی که دادم متوجه بشید که خریدن تبلیغ متنی تو یک سایت خوب با مطالب زیاد،چندین هزار بک لینک به شما میده!

منبع

farhadansary

Registered User
لایک‌ها
2
ممنونم خیلی جالب بودش
هنوز نرفتم استفاده کنم چون زبانم خوب نیست . ولی من خودم یه بار پول دادم اسکرب باکس خریدم 100 تومن تموم شد اما الان هرچی دلم بخواد بک لینک میگیرم اگر کسی خواست بگه بهش یادبدم خوبیش اینه که ه هر سایتی با پیج رنک مورد تایید شما فقط میشه بک لینک فاو دار دادش

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
ممنونم خیلی جالب بودش
هنوز نرفتم استفاده کنم چون زبانم خوب نیست . ولی من خودم یه بار پول دادم اسکرب باکس خریدم 100 تومن تموم شد اما الان هرچی دلم بخواد بک لینک میگیرم اگر کسی خواست بگه بهش یادبدم خوبیش اینه که ه هر سایتی با پیج رنک مورد تایید شما فقط میشه بک لینک فاو دار دادش

روشش کاملا تست شده ؛ تازه آخرش هم گزارش دقیق میده و لینک backlink ها رو کامل میده بهتون:

mbky26qesq2lg0lmbjl2.png

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
الان من برای تفریحی
ثبت نام کردم
امروز زد پروژه تکمیل شده
لینک ها را داد
ولی چیزی بک لینکی ندیدم

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
شما اگر اون لیست رو بگیرید، می بینید که با توجه به کلمات کلیدی که تعریف کردید اون ها رو به سایتتون لینک کرده.

Sent from my iPad using Tapatalk

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
سایت بعدی هم اومد پروژه تکمیل شد
از هیچی بهتره
چون از این 1000تا میزنه 900تا اوکی شد ولی بعضی اینها بالا نمیان یا هاستشون منقضی شد
ولی درکل خوبه
مخصوصا برای کسانی که دومینشون مطالبش خارجیه

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
سایت خوبیه تشکر از معرفی

فقط چند نکته چون اکثرا این سایت ها از اسکریپت مخصوص جهت بک لینک استفاده می کنند در سیستم جدید ارزش گزاری گوگل کمی باید مراقب باشید تا اسپم شناخته نشید یا نمره منفی نگیرید

بعد از اینکه فایل تکس رو گرفتید حتما از بک لینکاتون پینگ بگیرید تا اینباکس بشه و نتیجه بهتری بگیرید

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
البته فکر نکنم احتیاج باشه چون اکثر این فروم ها باید sitemap داشته باشند.

Mahiar0

لایک‌ها
1,210

msclassic

Registered User
لایک‌ها
1
برای بدست آورن بک لینک رایگان می توانید در سایت زیر که یک سایت معتبر خارجی است عضو شوید و روزانه 25 بک لینک رایگان برای خود درست کنید.همچنین حساب پریمیوم هم دارد که با دریافت 47 دلار میتوانید بیش از 9000 بک لینک در ماه بدست آورید.

برای ورود به سایت اینجا را کلیک کنید و عضو شوید

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
یعنی همه رو تک تک پینگ کنیم؟ یا روش دیگری

اگه نرم افزارش رو دارید که می تونید خودتون مس پینگ کنید نرم افزارش هم رو لوکال نصب می شه هم رو سرور اما دردسرش زیاده تازه ریسک بن شدن و اسپم شدن ای پی تون از طرف گوگل زیاده
میتونی یه سرچ تو گوگل بزنی مس پینگ پیدا کنی همه رو یه جاپینگ بگیری انلاین یا اینکه
شما اول تمامی لینک های که گرفتی رو ببر اینجا linkrr.com کپی پست کن تا لینکات کلیک ابل بشن بعدش یه بلاگ درس کن تو هر وبلاگدهی که خواستی یه پست بزن یه عنوان دلبخواهی بهش بده بعد این لینک ها رو بزارتو پستت

بعد برو اینجا pingomatic.com ار اس اس بلاگت رو بده پینگ بگیر تموم شد
فقط روزی 500 تا 1000 لینک پست کن تو بلاگ اگرنه هم سایتت و هم بلاگت اسپم میشن

اگه می خوای از بولک لینک برای پیچ رنک سایتت استفاده کنی حتما تو یکی دو تا سایت وب دو ثبت نام کن بهترینشون همین وبلاگدهی ان یه مختصر در مورد سایت بنویس بعدش ادرس سایتت رو بده حتما لینک سایتت کلیل ابل باشه بعدش برو همین سایت بالا پینگ بگیر از ادرس بلاگ ات

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
عالي بود
دمت گرم داداش

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
خواهش می کنم دوست عزیز.

saeid6064

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من جدیدا یه سایت نیازمندی زدم اما هرچی بهش بک لینک میدم گوگل قبول نمیکنه ، کسی میدونه چرا اینجوریه و من کجای کارم اشتباهست ؟
در ضمن میخواستم بدونم اصلا چه مدت طول میکشه که گوگل یه بک لینک رو قبول کنه؟
ممنونم

بالا