sahar.rad
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 16 جولای 2014
- نوشتهها
- 5
- لایکها
- 0
- سن
- 35

آموزش درست کردن پاستای ذرت
مواد لازم:
پاستا 200 گرم
كوكتل 3 عدد
فلفل دلمه اي 1 عدد
قارچ شش عدد
ذرت 3 قاشق غذاخوري
پنير پيتزا به ميزان دلخواه
استاك بره نصف بسته
كره 30 گرم
آرد 1 قاشق غذاخوري
طرز تهیه:
اول كره رو در تابه ذوب كرده و يك قاشق غذاخوري آرد بهش اضافه كنيد. استاك بره رو در يك ليوان آب حل كرده و وقتي بوي خامي آرد گرفته شد به آرد اضافه كنيد. خوب هم بزنيد تا گلوله نشود. وقتي به غلظت رسيد شعله ي زيرش رو خاموش كنيد.
اين سس نه بايد رقيق باشد و نه سفت. اگر سفت بشه شكل و ظاهر پاستا رو بسيار زشت ميكنه.
كوكتلها رو نگيني خورد كرده و وقتي سرخ شدند فلفل دلمه اي و قارچ رو بهش اضافه كنيد و شعله رو زياد كنيد تا آب نندازه. وقتي خوب تفت خورد كمي نمك آويشن و ادويه رو به اون مواد اضافه كنيد. در پايان كار ذرت رو اضافه كنيد و كمي تفت بدهيد و شعله رو خاموش كنيد.
پاستا رو در آب بجوشانيد و آبكش كنيد. در يك ظرف پيركس يك لايه پاستا بريزيد. روي اون رو مخلوط موادتون بريزيد. بعد پنير پيتزا دوباره باقيمانده ي پاستا رو بريزيد و باقيمانده ي مواد. پنير پيتزا مجدد بريزيد و تمام سس سفيدي كه درست كرديد رو روي مواد بريزيد. ميتونيد يكي دو قاشق ذرت روي مواد بريزيد.
ظرف رو به مدت نيم ساعت درون فر يا 15 دقيقه درون مايكروفر قرار دهيد و بزاريد هم پاستا كمي بپزد هم پنير آب شود.
منبع :فروشگاه اینترنتی 5040