• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش دریافت گیفت کارت رایگان با روزی چند کلیک

freeeuser

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تو جست و جو های زیادی که انجام دادم به این پی بردم که سایتی که بهتون معرفی میکنم معتبرترین سایت بدست آوردن گیفت کارت رایگان itune است. که به راحتی میتونید از این سایت گیفت کارت رایگان itune با موجودی های مختلف بدست بیارید.

من خودم اول فکر میکردم این سایت هم الکی هست و سایت های زیادی رو تجربه کردم. ولی با این سایت به آسونی و بدون هیچ گونه هزینه ای گیفت کارت بدست آوردم و به راحتی از itunes و App store و Googel play خرید کردم.

برای بدست آوردن گیفت کارت رایگان itune مراحل زیر رو به دقت انجام بدین.

ابتدا روی عکس زیر کلیک کنید و وارد سایت بشین.

سپس
بر روی این گزینه کلیک کنید: Create A Free Account

در این مرحله گزینه ها را پر کنید.

1.UserName: نام کاربری

2.Password: کلمه عبور (حتما باید بین 7-15حرف باشد)

3. Email: ایمیل شما

4. Gender: زن یا مرد بودن (Female: زن / Male: مرد)

5. Date of Birth: تاریخ تولد به میلادی (راست ترین قسمت را به کمتر از 1980 تغییر دهید)

6. حروف را داخل کادر وارد کنید.

7. بر روی Create Free Account کلیک کنید و صفحه جدیدی نمایان می شود، و این تازه شروع کار است،

اطلاعات اکانت شما نمایش داده میشود :

مقدار پول شما صفر می باشد،

و کمی پایین تر قسمتی قرار دارد با نام : Surveys

وارد یکی از گزینه ها شوید. صفحه جدیدی نمایان می شود . یک مکان برای نوشتن ظاهر می شود، هر چیزی که می خواهید وارد کنید و بعد بر روی گزینه زیر کلیک کنید(جمله های شما معنا دار باشد و درحد امکان طولانی باشند) : submit reviews

وقتی صفحه دیگری بازشد بر روی گزینه زیر کلیک کنید: Home

صفحه دیگری باز می شود، مشاهده میکنید که پول شما مقداری افزایش داشته (برای مثال 0.30 دلار شده است) دوباره سراغ همان جایی که گفتم بروید (Surveys) و دوباره روی یکی از گزینه کلیک کنید و اینکار را آنقدر ادامه دهید تا پول شما به 15 دلار برسد. (اگر گزینه ها تمام شد نگران نباشید باید یک مدت صبر کنید تا گزینه های جدید نمایان شود)

وقتی پولتان به 15 دلار رسید شما میتوانید با کلیک روی گزینهCash Out گیفت کارت 15 دلاری دریافت کنید.

امیدوارم با این آموزش بتونید گیفت کارت های زیادی دریافت کنید.

لطفا این آموزش رو به دوستاتون هم بدین تا اونا هم بتونن از این روش استفاده کنن.

با تشکر

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
بالا