سلام یکو میخوام بصورت حرفه ای برام آموزش ساخت فیک پیج برای سایت های مختلف رو بده هزینه شم میدم
S sevdamanman کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 1 سپتامبر 2013 نوشتهها 64 لایکها 15 18 فوریه 2014 #1 سلام یکو میخوام بصورت حرفه ای برام آموزش ساخت فیک پیج برای سایت های مختلف رو بده هزینه شم میدم
xirancell کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 29 دسامبر 2013 نوشتهها 29 لایکها 10 18 فوریه 2014 #2 هزینه نمیخواد.یه سرچ بزنی کلی آموزش براش هست. صفحه رو اول باید ذخیره کنی یه سری تغیرات کوچیک بدی توی کدهاش آپلود کنی روی هاست و تمام
هزینه نمیخواد.یه سرچ بزنی کلی آموزش براش هست. صفحه رو اول باید ذخیره کنی یه سری تغیرات کوچیک بدی توی کدهاش آپلود کنی روی هاست و تمام
S sevdamanman کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 1 سپتامبر 2013 نوشتهها 64 لایکها 15 18 فوریه 2014 #3 میدونم ولی من آموزش حرفه ای میخوام واسه یاهو و جیمل بلدم میخوام واسه هر سایتی که دوست داشتم خودم بتونم بسازم
میدونم ولی من آموزش حرفه ای میخوام واسه یاهو و جیمل بلدم میخوام واسه هر سایتی که دوست داشتم خودم بتونم بسازم
xirancell کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 29 دسامبر 2013 نوشتهها 29 لایکها 10 18 فوریه 2014 #4 واسه سایت های دیگم مشابه همون هستش دیگه.فقط برخیشون یکم ادا درمیارن. من که این مشکلات رو با بکترک ندارم هر سایتی بخوام 1 ثانیه فیک پیجش اتومات آمادست دی:
واسه سایت های دیگم مشابه همون هستش دیگه.فقط برخیشون یکم ادا درمیارن. من که این مشکلات رو با بکترک ندارم هر سایتی بخوام 1 ثانیه فیک پیجش اتومات آمادست دی: