• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

>> آموزش طراحی گام به گام یک سایت کامل ؟؟؟

dvd film

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
کسی منبعی (ای بوک یا وبسایت) برای طراحی یک سایت کامل رو میتونه بهم معرفی کنه.
من php , html , css , js , ajax رو در سطح متوسط بلدم و مدتی هم به کار اسکریپت نویسی و کارهای کوچیک مشغول بودم.
الان می خوام یک سایت کامل رو طراحی کنم.
مشکل اینجاست که نمیدونم باید از کجا شروع کنم ! :blink:
آیا منبعی (ای بوک یا وبسایت) برای طراحی گام به گام یک سایت کامل رو میتونین بهم معرفی کنین؟

ممنون میشم​

om!d-D

Registered User
لایک‌ها
8
شما بدون شک باید از یک سیستم مدیریت سایت استفاده کنید،علی رقم نظر برخی استفاده از سی ام اس های مشهور نظیر جوملا ، دروپال ، وردپرس و ... به صرفه تر و اصولی تره.مطالعه کنید و متناسب با نیاز خودتون یک سیستم رو انتخاب و شروع کنید....سایتهای پشتیبانی فارسی این سیستم های مدیریت محتوا بهترین مرجع یادگیری هستد...همچنین کتابهای زیادی هم در این موارد هست،...

موفق باشید

temper

Registered User
لایک‌ها
1
لطفا بیشتر توضیح دهید چه سایت کاملی مد نظرتان هست و آیا می خواهید سایتتان داینامیک باشه یا استاتیک و آیا قصد استفاده از CMS را دارید یا اینکه میخواهید خودتان برنامه نویسی کنید؟در این صورت بهتر میتونم در طی مراحل طراحی یک سایت کامل راهنماییتان کنم .
موفق باشید .

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

شرمنده دیدم دوستان نظرات خوبی دادن گفتم من هم راهنمایی کنید .....

والا من کلاس مجتمع فنی رفتم . یکی network+ یکی هم CIW foundation1 ...

راستش دیگه حوصله کلاس رفتن ندارم ... میخام خودم تو خونه بخونم کار کنم ..... نظر دوستان در مورد بهترین کتاب یا آموزش مالتی مدیا برای کدوم شرکت هست که فارسی هم باشه ؟

ممنون

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

شرمنده دیدم دوستان نظرات خوبی دادن گفتم من هم راهنمایی کنید .....

والا من کلاس مجتمع فنی رفتم . یکی network+ یکی هم CIW foundation1 ...

راستش دیگه حوصله کلاس رفتن ندارم ... میخام خودم تو خونه بخونم کار کنم ..... نظر دوستان در مورد بهترین کتاب یا آموزش مالتی مدیا برای کدوم شرکت هست که فارسی هم باشه ؟

ممنون

از اساتید کسی نیست راهنمایی کنه ؟

بالا