• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش طرز تهیه جوجه کباب در فر برقی و گازی با سیخ چوبی

FAFA7575

Registered User
تاریخ عضویت
17 آپریل 2019
نوشته‌ها
219
لایک‌ها
5
سن
34
طرز تهیه جوجه کباب در فر


امروزه اکثر افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند، از اینرو برای آن‌ها امکان برپاکردن آتش در منقل و درست کردن کباب وجود ندارد. اما به راحتی می‌توان کباب را در فر نیز تهیه کرد. جوجه کباب در فر بسیار لذیذ بوده و طعم آن تقریبا همانند طعم جوجه کباب طبخ شده روی آتش است. تهیه جوجه کباب در فر هم آسان است و هم طعم آن به خوبی جوجه کباب‌هایی است که روی منقل تهیه می‌شوند.

مواد لازم برای طرز تهیه جوجه کباب در فر
جوجه مرغ : ۷۵۰ گرم

آب لیموترش : ۲٫۵ فنجان

زعفران :قدری

پاپریکا :قدری

روغن زیتون : ۰٫۵ فنجان

جعفری شاخه ای : قدری

فلفل :قدری

نمک : قدری

طرز تهیه جوجه کباب در فر
جوجه های تکه شده را در روغن زیتون ، نمک، فلفل ، زعفران ، پودر پاپریکا و آبلیمو بخوابانید و بعد از یک ساعت به سیخ بکشید.فر را با حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت یا ۲۳۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و سیخ های کباب را در سینی فر بچینید و در فر به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت قرار دهید.بعد از اینکه کباب ها کمی برشته شدند حرارت فر را کم کنید و به ۳۵۰ درجه برسانید تا مغز کباب ها کاملا پخته شوند.کباب پخته شده را در کنار گوجه و چند شاخه جعفری تزیین کنید.- دقت کنید کباب ها خشک نشوند و سیخ بال و ران را زودتر از سیخ سینه ها در فر قرار دهید.

 
بالا