• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش قرار دادن صفحه اخبار سايتهاي ديگر تو سايت خودتون بوسيله Inline frame

tahasherwani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
با اينكه خودم چيز زيادي از Html نميدونم اما خوب چيزي رو هم كه ميدونم
براي تازه كارا شرح ميكنم به هر حال اگه كم و كسري هم داشته باشه استاداي بزرگ ببخشند

بيشتر سايتهايي كه ما روزانه رو صفحه مونيتورمون ميبينيم از موضوعات مختلفي تشكيل شده اند
مثلا موضوعات آموزشى ، تجارىو بازرگاني ، موسيقي ،سياسي و اخباري و ... الي آخر

بيشتر ماها به يكي از موضوعات بالا علاقه منديم ، كه من خودم بيشتر از سايتهاي خبري خوشم مياد
چون امروزه براي همه الزاميست كه بدونه دور و برش چي ميگذره

و به نظر من تمامي سايتها بايد از يه منبع خبري برخوردار باشند ، اما چون اين كار وقت زيادي ميبره
و اگه تو سايتت از دنياي اخبار خبري نيست من پيشنهاد يه راه حل آسان ميكنم پس خوب دقت كنيد

ابتدا به يكي از سايتهاي خبري مورد علاقتون بريد و از طريق E-mail اجازه اين كارو بگيريد ( ميتونيد اينكار رو نكنيد اما بهر حال جلب رضايت اونا حسن اخلاق شما رو نشون ميده ;) )

با باز كردن سايت اخباري مورد نظر به منوي File بريد و گزينه save رو انتخاب كنيد بايد دقت كنيد امتداد فايل save شده رو فراموش نكنيد
حالا برميگرديم به صفحه اي كه داريم با Front page ميسازيم و قراره سايت خبري رو توش بذاريم
تو Front page به منوي Insert رفته و گزينه Inline frame رو انتخاب ميكنيم

با ظاهر شدن Inline frame تو صفحه كه دو تا گزينه هم داره ( New Page ) و ( Set Initial Page )
ما گزينه Set Initial Page رو انتخاب ميكنيم با كليك كردن Set Initial Page پنجره Insert hyperlink باز ميشه
و ما همون سايت خبري رو كه save ش كرده بوديم البيه صفحه ( Html ) ش رو انتخاب ميكنيم و سايز Inline frame رو
كمي بزرگتر ميكنيم تا صفحه خبري تو سايتمون كمي بزرگتر بشه
نميدونم واضحه يا نه ؟؟؟
براي اونايي كه با برنامه هاي ديگه Html به غير از Front page كار ميكنند ميتونن برا قرار دادن Inline frame از اين كد استفاده كنند

<iframe name="I1">
Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames.
</iframe>

من كوچك همتونم و موفق باشيد :)

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
Wolverine عزيز - آموزش خيلي خوب و مفيدي بود.
در ادامه صحبتهاي شما، صفحات بعضي سايتها موقع بار شدن خودشونو چك ميكنن و اگر توي فريم باشن كار نميكنن.

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
و در ادامه بهترین راه برای قرار دادن اخبار سایتها استفاده از خروجی خودشونه البته اگر امکانش رو داشته باشند که الان اکثر CMS های موجود امکان خروجی XML و ... دارند ;)

بالا