• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش كار با پيپال و رعايت نكات مهم در پيپال براي جلوگيري از ليميت شدن

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام دوستان
در اين تاپيك قصد دارم نكات مهمي كه بايد هنگام كار با پيپال در نظر داشته باشيد، بگم. دوستان توجه كنيد اين ها صرفا نكاتي هست كه يا شخصا تجربه كردم يا از وب سايت هاي ايراني و يا خارجي جمع آوري كردم. لطفا اگر شما هم اطلاعاتي در اين زمينه داريد در پست هاي آينده بگذاريد تا به تدريج تاپيك فعالي بشه اگر هم سوالي داريد لطفا در داخل همين تاپيك بپرسيد.

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
سلام دوستان
در اين تاپيك قصد دارم نكات مهمي كه بايد هنگام كار با پيپال در نظر داشته باشيد، بگم. دوستان توجه كنيد اين ها صرفا نكاتي هست كه يا شخصا تجربه كردم يا از وب سايت هاي ايراني و يا خارجي جمع آوري كردم. لطفا اگر شما هم اطلاعاتي در اين زمينه داريد در پست هاي آينده بگذاريد تا به تدريج تاپيك فعالي بشه اگر هم سوالي داريد لطفا در داخل همين تاپيك بپرسيد.

ادامه بدید

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
هر روز یک نکته میگم.دوستان اگر سوالی داشتید میتونید بپرسید جواب بدم..
۱. اتصال به حساب پیپال باید توسط یک آی پی ثابت و از همون کشوری باشه که حساب رو از اونجاباز کردید. آی پی باید انحصاری دست خودتون باشه تا کمتر شک بر انگیز باشه. بهترین راه استفاده از vps هست. از تغییر آی پی یا استفاده از *** برای اتصال به حسابتون جدا خود داری کنید.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
نکته شماره ۲) هیچوقت از روی یک کامپیوتر چند حساب پیپال باز نکنید(کاری که خیلی از افرادی که حساب پیپال می فروشند انجام میدن!) بلکه بهترین راه اینه که نحوه افتتاح حساب رو آمورش بدید یا اینکه توسطteamviewer به کامپیوتر دیگه ای متصل بشید و از روی اون حساب پیپال رو باز و وریفای کنید.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
نکته شماره ۳) راه های زیادی برای شناسایی شما توسط پیپال وجود داره. مواظب کوکی های مرورگر باشید. اگر با ip ایرانی به سایتش وصل میشید برای اطمینان بیشتر برای دفعه بعد که میخواین وصل بشین حتما کوکی ها رو پاک کنید.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
نکته شماره ۵) سعی کنید از سورس پولی که تهیه میکنید مطمین بشید. پیپال با برخی سورس ها مشکل داره حتما قبل از دریافت پول مطمین بشید که اولا سورس پول چیه و ثانیا اکانت معتبری بهتون پول ارسال کنه!! اغلب پیپال های افراد حرفه ای به علت رعایت نکردن این دو نکته لیمیت میشن!

imjava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
46
نکته شماره ۵) سعی کنید از سورس پولی که تهیه میکنید مطمین بشید. پیپال با برخی سورس ها مشکل داره حتما قبل از دریافت پول مطمین بشید که اولا سورس پول چیه و ثانیا اکانت معتبری بهتون پول ارسال کنه!! اغلب پیپال های افراد حرفه ای به علت رعایت نکردن این دو نکته لیمیت میشن!

سلام و تشکر بابت اطلاعات مفیدتون
منظور از سورس پول چیه؟ و از کجا باید منبع سورس رو متوجه بشیم؟

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
منظور اینه که فروشنده دلار پیپال پول رو مثلا از طریق بانک یا ویزا و مستر کارتشون به پیپالشون منتقل کردند یا عز طریق برخی وب سایت ها مثل فری لنسر و غیره پول به پیپالشون واریز شده...سورس بانکی معتبر ترین سورس هست....باید از خود فروشنده بپرسید. معمولا بهتون میگن

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
سلام و تشکر بابت اطلاعات مفیدتون
منظور از سورس پول چیه؟ و از کجا باید منبع سورس رو متوجه بشیم؟
با اجازه صاحب تاپیک شما اول باید از اعتبار حساب آن شخص آگاهی پیدا کنید برای این منظور باید به حساب پی پال خودتون وارد شده و ایمیل پی پال ایشون رو در لینک زیر جایگزین کنید:

https://www.paypal.com/us/verified/[email protected]

با احترام :heart:

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
با اجازه صاحب تاپیک شما اول باید از اعتبار حساب آن شخص آگاهی پیدا کنید برای این منظور باید به حساب پی پال خودتون وارد شده و ایمیل پی پال ایشون رو در لینک زیر جایگزین کنید:

https://www.paypal.com/us/verified/[email protected]

با احترام :heart:

ممنونم دوست عزیز. بله به کاربرهای وریفای شده پیپال یک کد html میده که اون رو میتونید تو سایتتون بذارید و هر مشتری که به سایتتون وصل میشه روی اون که کلیک کنه در وب سایت پیپال میاد که حساب شما معتبر هست یا خیر...ممنونم که در این بحث شرکت میکنید. ما همگی ممنون میشیم اگر نکته ای جایی خوندید به سایر دوستان هم بگید.
مثلا همین ssn رو که دیدم یک جای دیگه انجمن گفته بودید...ssn برای افتتاح پیپال امریکا لازمه و قابل پیگیری و شناسایی هست بنابراین باید ssn صحیح و معتبر وارد بشه.

shmp30

Registered User
لایک‌ها
96
اگر با *** هلند توی پیپال ثبت نام کرده باشم حالا VPS هلند گرفتم ازش استفاده کنم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟

ممنون

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
اگر با *** هلند توی پیپال ثبت نام کرده باشم حالا VPS هلند گرفتم ازش استفاده کنم ممکنه مشکلی پیش بیاد؟

ممنون
بله
اگر اي پي *** شما در بلك ليست پيپال باشه ممكنه براتون مشكل ايجاد بشه.

Dragon-Rider

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.
دوستان پس تکلیف چی هست؟ از طریق چه راهی میشه خرید انجام داد؟
پس این دوستانی که خرید انجام میدن به ادرس ایران و بدون مشکل از چه ترفندی استفاده میکنن؟
مثلا من خودم از یک سایت چیزی میخواستم. به کسی سفارش دادم برام ثبت کرد و ارسال شد. اما وقتی خودم در سایت سفارشی رو ثبت کردم اعلام کرد که به دلیل مغایرت ادرس من در پیپال و سایت نمیشه جنس ارسال بشه!
چیکار کنیم با این ادرس پس؟؟؟

sk8amazing

Registered User
لایک‌ها
16
من کارت فیزیکی امارات دارم میخوام اکانت پی پال باز کنم واسه اینکه فری لنسر پولم رو بریزه توش . اگه لیمیت بشه هیچ راهی واسه بازکردنش نیست ؟

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
من کارت فیزیکی امارات دارم میخوام اکانت پی پال باز کنم واسه اینکه فری لنسر پولم رو بریزه توش . اگه لیمیت بشه هیچ راهی واسه بازکردنش نیست ؟
هست عزیز باید مدارک هویتی از امارات داشته باشید.کلا توصیه میکنم زیاد تو پیپالتون پول ذخیره نکنید.درضمن سعی کنید با حساب بانکی پیپالتون رو وریفای کنید نه یک کارت چون امکان لیمیت شدن پیپالی که با حساب بانکی وریفای شده خیلی کمتره تا پیپالی که با کارت وریفای شده

مدیر وب سایت easytrading.ir

sk8amazing

Registered User
لایک‌ها
16
مشکل همون مدارکه اگه کسی بتونه این کارارو انجام بده برای رفع لیمیت خیلی خوب میشه ....

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
مشکل همون مدارکه اگه کسی بتونه این کارارو انجام بده برای رفع لیمیت خیلی خوب میشه ....
من مدارک دارم اما نه از امارات از جایی که خودم پیپال و ویزا و حساب بانکی میدم.قبض اب برق هست. فتوشاپ کردنش زحمت و هزینه داره اگر نه مدرک موجوده. شمایی که میخوای حرفه ای کار کنی میتونی اگر خدای ناکرده لیمیت شدی این مدرکو بدی برات فتوشاپ کنن.

مدیر وب سایت easytrading.ir

sk8amazing

Registered User
لایک‌ها
16
خب من میتونم ادرسم رو در سایت بانکیم تغییر بدم فقط بهم بگید از چه کشوری هست که من اکانت رو هم به همون کشور بسازم . شما بفرمایید مدارک رو چطور میتونم از شما بگیرم فتوشاپش با خودم .

بالا