• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش موبایل Sony Eriksson T230 [Req]

adame_haji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين باباي ما رفته يدونه از اين سوني اريکسون T230 گرفته حالا چرا نميدونم
ولي از من خواسته براش آهنگ ماهنگ و عکس اينا بريزم ميخواستم ببينم کسسي چيزي از اين گوشي ميدونه ؟ اينفرارد داره يا نه
من تا حالا با اين موبايل ها ور نرفتم ببنم چجورياست . فقط اسم اينفرارد و بلوتوس رو شنيدم ولي فکر نکنم اين گوشي داشته باشه خلاصه يه کمکي بکنيد
يا علي

adame_haji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ترو خدا یکی جواب بده

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
دوست عزیز خوش اومدین.
گوشی پدر شما اینفرارد و بلوتوث نداره و تنها راه انتقال فایل به اون، به جز WAP که در ایران امکانش نیست، استفاده از کابل دیتا ست که نوع USB اون حدود 15 تومن قیمت داره که اگه می بینی به برات نمی صرفه بهتره گوشی ببری یکی از فروشگاه ها و ازشون بخوای برات تصویر و آهنگ روش بریزن که فکر کنم خیلی به صرفه تر باشه.

adame_haji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از xPlod :
دوست عزیز خوش اومدین.
گوشی پدر شما اینفرارد و بلوتوث نداره و تنها راه انتقال فایل به اون، به جز WAP که در ایران امکانش نیست، استفاده از کابل دیتا ست که نوع USB اون حدود 15 تومن قیمت داره که اگه می بینی به برات نمی صرفه بهتره گوشی ببری یکی از فروشگاه ها و ازشون بخوای برات تصویر و آهنگ روش بریزن که فکر کنم خیلی به صرفه تر باشه.

xPlod جان جدا متشکرم پس من باید برم یه کابل دیتا بخرم راستی این کابل سیدی هم داره برای نصب درایورش یا نه
سیدی نرم افزار چی باید از همون جا تهیه کنم یا نه تو اینترنت هم هست ؟
من کلی نرم افزار برای گوسی های نوکیا دانلود کردم اینا هم روی گوشی بابام کار میکنه
ممنونم
یا علی

بالا