• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش نصب سویچ درب برای سگا ساترن ژاپنی مدل یک

mohsen_csharp

Registered User
لایک‌ها
132
با سلام
این یک مقاله آموزشی کوچک برای نصب سویچ درب برای سگا ساترن های ژاپنی مدل یک می باشد.
1.png

برای این منظور نیاز به پیچ گوشتی چهار سوی متوسط و یک مولتی متر جهت تست و دو رشته سیم نازک هر کدام به طول بیست و پنج سانتی متر و هویه و سیم لحیم و چسب حرارتی و یک کلید الکتریکی کوچک، داریم. دقت کنید که کلید الکتریکی که انتخاب می کنید به صورت روشن و خاموش باشد که حالت روشن به معنی اتصال کوتاه سویچ درب می باشد که در این حالت درب برای دستگاه حکم بسته بودن را دارد و حالت خاموش کلید به معنی مدار باز بودن سویچ می باشد که کارکرد عادی درب دستگاه را خواهیم داشت.

1 – در ابتدا سگا ساترن خود را به پشت برگردانید و پنج پیچ پشت آن را باز کنید. مواظب باشید تا پیچ هایتان گم نشود.

2.png

2 - اکنون دستگاه را به رو برگردانید و درب آنرا باز کرده و سپس قاب روی آن را به آرامی برگردانید. دقت نمایید که چند سیم بین برد دستگاه و قسمت قاب روی آن در قسمت جلوی دستگاه، متصل می باشد. می توانید برای راحتی کار سیم های اتصال منبع تغذیه که با یک سوکت بزرگ سفید رنگ متصل می باشد را جدا نمایید.
3.png

3 – در تصویر بالا و پایین محل اتصال سویچ درب روی قسمت برد مربوط به موتور و لنز سی دی، مشخص می باشد. همان قسمتی که ما روی آن کار خواهیم کرد.
4.png

4 – حال کل مدار مربوط به موتور و لنز سی دی را بلند کرده و به آرامی برگردانید. مواظب باشید لنز آسیب نبیند. اگر تعدادی سیم شما را اذیت کرد می توانید آن ها را از قسمت سوکت جدا کنید تا راحت تر کار کنید. حال همان قسمتی که در شکل بالا مشخص شده است را از پشت برد، مطابق تصویر پایین پیدا کنید. با مولتی متر می توانید اتصال را در حالت درب باز و بسته بررسی نمایید. حال دو رشته سیم را با دقت به محل های یافت شده لحیم نمایید و برای تمیزی کار نیز این دو رشته را مطابق شکل با چسب حرارتی روی برد بچسبانید.
5.png

5 – دقت کنید که به آن سر دو رشته سیم که لحیم کرده اید را مطابق شکل باید از محل مناسب خارج نمایید و کلید الکتریکی را نیز به آن متصل نمایید. مدار موتور و لنز را سر جای خود قرار دهید و تمامی سوکت هایی که جدا نموده اید را دوباره متصل کنید و دستگاه را کامل ببندید که کار تمام شده و موقع تست کردن می باشد.
6.png

6 – اکنون ساترن خود را به تلویزیون متصل کنید و بدون سی دی آن را روشن نمایید و زبان آن را روی انگلیسی تنظیم کنید و با روشن و خاموش کردن کلید نتیجه کار خود را مشاهده نمایید. در شکل پایین دو دستگاه که روی آنها سویچ نصب شده است را مشاهده می کنید.
7.png

نکته : دقت نمایید که این مطلب در مورد ساترن های ژاپنی مدل یک بود و اما در مورد ساترن های ژاپنی مدل دو که همان سفید رنگ می باشد باید عرض کنم که کار کمی مشکل تر می باشد. چونکه در ساترن های مدل دو قسمتی که باید لحیم کاری شود که زیر برد اصلی می باشد که نیازمند باز کردن تمام قسمت های ساترن از جمله مدار تغذیه و مدار موتور و لنز سی دی و قسمت در پوش فلزی و برد اصلی دستگاه می باشد. اگر عمری بود آموزش آن را هم تهیه می کنم.

سوال : اصلا ما چرا باید برای دستگاه خود سویچ درب نصب کنیم؟

پاسخ : با توجه به کمیاب و گران بودن مودچیپ ساترن، بنده راه حلی برای اجرای تمام بازی های رایتی بودم که با دو سال تلاش بالاخره به نتیجه رسیدم. پس از نصب این سویچ و یک روش خاص که در مقاله بعدی بررسی خواهیم کرد توضیح خواهم داد که چگونه می توانیم تمام بازی های رایتی را به راحتی اجرا کنیم. در حال حاضر بنده حدود دویست و هشتاد عنوان بازی ساترن دارم که همه آن ها با این روش جدید قابل اجرا شدن هستند.

منتظر مقاله بعدی باشید. با تشکر محسن شاهد 09367347651

8.png

http://forum.persiantools.com/threads/آموزش-تغییر-زبان-بایوس-سگا-ساترن-sega-saturn-از-ژاپنی-به-انگلیسی.696267/

http://forum.persiantools.com/threads/آموزش-اجرای-بازی-های-رایتی-روی-سگا-ساترن-بدون-مودچیپ.698161/

Last edited:

daltononline

Registered User
لایک‌ها
80
salam ravesh swap disk estefade mekonid dige ?? hamon ke ye disk orginal mezarid vaghti ke load shod ba disk write avaz mekonid dororste ?

mohsen_csharp

Registered User
لایک‌ها
132
salam ravesh swap disk estefade mekonid dige ?? hamon ke ye disk orginal mezarid vaghti ke load shod ba disk write avaz mekonid dororste ?
سلام
نه نه نه نه نه از روش swap trick استفاده نمی کنم چون برای موتور دستگاه مضر هست.
از یه روش اصولی استفاده می کنم و یک سری اطلاعات رو وارد رم دستگاه می کنم و تا موقعی که دستگاه روشن هست کار می کنه و هر چند تا بازی رایتی هم بزاری مشکل نداره حتی با ریست کردن دستگاه بازهم اطلاعات تو رم باقی می مونه و کار می کنه ولی اگه دستگاه رو خاموش کنی دوباره از روش بنده باید استفاده کنی تو اطلاعات تو رم دستگاه لود بشه
یعنی شما یک بار اطلاعات رو تو رم دستگاه لود می کنید و می تونید هر چند تا سی دی رایتی که خواستی بزاری و بازی کنی و هرچقدر که خواستی دستگاه رو ریست کنی و بازهم سی دی عوض کنی تا زمانی که دستگاه رو خاموش کنی.
این اطلاعاتی هم که تو رم دستگاه وارد میشه در حقیقت سیستم چک کردن اورجینال بودن یا رایتی بودن سی دی رو از کار می اندازه و همه سی دی ها رو اورجینال تصور میکنه.

wavedk

Registered User
لایک‌ها
78
سپاس دوست عزیز
دسته ساترن واس فروش نداری سفید رنگ

بالا