• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش نصب vbulletin

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
نمی دونم اینجا قبلن آموزشش رو گذاشتین یا نه؟
ولی من یک نوشته بودم گفتم چیزی نمیشه بزارم اینجا:victory:
توجه:همونطور که می دونین ممکنه تو آموزش نکته ای جا افتاده باشه!!!یا اشتباه گفته شده باشه!شما بزارین به حساب بی سوادی من:shameb:

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
آموزش

VBULLETIN
vbulletin یکی از برنامه های مدیریتمحتوای سایت می باشد،کار اصلی آن ایجاد یک انجمن است که مانند برنامه هایی مثلPhpbb-mybb-----minibb-IPVو....می باشد.این برنامه یکی از محبوب ترین و در عین حال قدرتمندترین این برنامه ها است که طولی نکشید آوازه آن میان وب مستر ها و کاربران اینترنت پیچید.

این برنامه با زبان برنامه نویسی php و مبتنی بر بانک های اطلاعاتی MY SQLمی باشد.این برنامه همانند برنامه های دیگر رایگان نمی باشد , برای استفاده از آن می بایست به اصطلاح لایسنس آنرا از سایت اصلی آن vbulletin.com بخرید.هزینه لیسانس آن ......می باشد.

عده ای بدون خریدن لیسانس وی بی(vbulletin)،نسخه نال شده یا کرکشده آن را بر روی وب سایت خود نصب می کنند،که این کار،کار درستی نمی باشد زیرا ممکن است شما برای انجمن خود زحمت زیادی بکشید و یک دفعه تمام زحمات شما به باد برود! ممکن است بپرسید چگونه ممکن است؟برنامه نویسان یا توسعه دهندگان وی بی در گوگل به جستجوی سایت هایی که از این برنامه برای انجمن های خود استفاده می کنند می پردازندو مطابق اسم سایت که ببینند در سایت اصلی آنها ثبت شده یا نه می فهمند که کدام سایت لیسانس داردیا نه

راه دوم به اصطلاح لو دادن است.برای مثال شخصی می داند که دوستش بر روی سایت خود وی بی بدون لیسانس نصب کرده است و با او دعوا کرده است می خئاهد از او انتقام بگیرد.این فرد می آید سایتی که می داند لیسانس ندارد را در این صفحه آدرس سایت مورد نظررا وارد کنید و ایمیل خود را هم بنویسید.سپس این اگروی بی تشخیص دهد سایت لیسانس ندارد آنرا می بندد یعنی به شرکتی که سایت بر روی آن هاست شده است ایمیلی ارسای می کند که خواستار suspendedشدن آن اکانت می شود و مدیر سرور هم موظف است که اینکار را انجام دهد.توصیه می کنم که این کار را با کسی انجام ندهید چون اند نامردیه!.

عده ای می پرسند که آیا می شود فهمید که X لیسانش دارد یا نه؟در پاسخ با این سوال باید بگویم که نمی شود فهمید فقط تنها راه آن لو دادن است.

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
برای نصب وی بی رو لوکال شما باید آنرا از اینجا دریافت کنید.

پس از دانلود باید آنرا به کمک برنامه WIN rarآنرا آنزیپ کنید.

سپس به درون پوشه UPLOADرفته و هرچه فایل درون آن است را روی لوکال هاست خود یا سرورکه فرقی نمی کند بریزید.برای نصب بر روی سرور وارد کنترل پنل آن شوید روی file manager کلیک کنید و سپس وارد پوشه public html شوید و در درون فولدرموردنظر آپلود کنید.

بعد از آپلود آن می بایست فایل config.php.new را در درون فولدر includes را rename کنید یعنی آنرا به config.phpتغیر دهید.

سپس با یک ادیتور (یا note pad یا dream viewer,..) آنرا باز کنید سپس

$config['Database']['dbname'] = 'forum';

سپس نام دیتا بیس خود را به جای forum بنویسید.

$config['SlaveServer']['username'] = '';
$config['SlaveServer']['password'] = '';

سپس به جای در بین ' ' نام username دیت بیس و در قسمت پایینی password دیتی بیس را بنویسید.

حالا تمام تغیرات خود را save کنید.

برای install کردن وی بی به این آدرس بروید

www.sitename.com/install/install.php

در اینجا برای ادامه نصب برنامه می بایست یک کد که customer number را بنویسید این شماره در فایلی است به نام customer number.txt در فولدرvbulletin_3.5.4 می باشد.
install1.jpg
اگر customer number صحیح بود می توانید به مراحل نصب ادامه دهید.

حال پنجره ای این چنین برای شما باز خواهد شد
install2.jpg
همین طور next step را بزنید.
سپس در Step 9 باید یک سری تنظیمات را انجام دهید.مانند اسم سایت و آدرس سایت و چگونگی نمایش اسم فولدر ها در ادرس بار و ...
install3.jpg
پس از انجام تنظیمات بر روی proceedکلیک و به مر حله بعدی بروید.
در Step 11 میبایست یک نام کاربری برای خود انتخاب کنید و یک پسورد.
install4.jpg
در مرحله step13 این نوشته را می بینید که خواستار پاک کردن فوادر Install می باشد.(اگر اینفولدر را پاک نکنید نمی توانید به کنترل پنل سایت خود وارد شوید و این یک خطر برای هک شدن است.

توضیحات آخر:شما بعد از نصب کامل وی بی و پاک کردن فولدر install از روی سرور میتوانیدبه کنترل پنل سایت خود وارد شوید.

آدرس کنترل پنل»» sitename.com/admincp/index.php]

پایان نصب

توضیحات کنترل پنل»»»

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
آموزش کنترل پنلVbulletin
:red_heart:
ابتدا قبل از هرکاری برای راحتی کار یک فارسی ساز بر روی آن نصب کنیم تا بهتر بتوانیم به کار در کنترل آن بپردازیم.در انجا چندتا فارسی سازخوب به شما معرفی می کنم.

برای فارسی کردن کنترل پنل و فروم سایت باید از منوی سمت چپ Languages & Phrasesرا بازکرده و از زیر شاخه آن Download / Upload Languages راانتخاب کنید.
CP_LANG.jpg
در بالا ازقسمت Download می توانید زبان انگلیسی موجود ونصب بر روی وی بی را دانلود کنید.
CP_LANG2.jpg
حال شما می توانید باانجام تنظیمات فارسی ساز،وی بی خود رافارسی کنید.
پس از انجام تنظیمات بر روی IMPORTکیک کنید.برای انتخاب آن باید بهLanguage managerبروید و مطابق شکل زبان فارسی را انتخاب کنید.
cp_lang_manager.jpg
بعد از انتخاب زبان فارسی صفحه خود راrefresh کنیدتا کنترل پنل را فارسی ببینید.

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
دارم سعی می کنم یه مقاله در مورد کل vbulletin بنویسم .
اگه مشکلی بود،به وسیله پیغام خصوصی به من اطلاع بدید.

Persian Forum

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
کار خوبی میشه مخصوصا گزینه های ادمین و کارهای اون.
یک نکته فقط در نصب نباید کل پوشه install حذف بشه فقط فایل های install.php و در صورتی که بعد نصب خود برنامه خواست init.php هم حذف بشه باقی فایلهای پوشه اینستال باید باقی بماند.

یک آموزش با تمام عکس ها اینجا تهیه شده
http://www.persianforum.org/showthread.php?t=5149
به صورت PDF هم هست که میشه دانلود کرد
باقی آموزشها هم اینجا هست که اون هم تکمیل میشه به مرور
http://www.persianforum.org/forumdisplay.php?f=66

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
یادش بخیر منم قبلا آموزش نصب Vbulletin رو توی سایتم گذاشته بودم ولی با عوض کردن سیستمش اونو یادم رفت بردارم :(

موفق باشید.

ColdWorld

Registered User
لایک‌ها
6
ممنون
ولی تا اونجای که من می دونم باید فولدرش حذف بشه چون اینطوری امنیتش بالاتر میره

بالا