E.I.G
Registered User
آموزش پرورش بلدرچین
آموزش پرورش بلدرچین – نحوه اغاز یک پروژه پرورش بلدرچین بهتر آن است که پیش از شروع عملی یک پروژه صنعتی کلیه مسائل مربوطه از پیش بررسی شده و با در نظر گرفتن تمام جوانب کار اقدام به تاسیس یک واحد پرورشی گردد که در زیر به برخی از مسائلی که در این خصوص می توانند مورد بررسی و توجه قرار گیرند اشاره شده است. اولویت استان ها از آنجا که پرورش بلدرچین در سیستم بسته و محیطی کنترل شده از لحاظ دما، رطوبت و غیره انجام میگیرد لذا میتوان گفت که از لحاظ فنی تقریبا در تمام مناطق کشور پرورش این پرنده بلامانع می باشد ولی در صورت لحاظ کردن ابعاد اقتصادی باید اینطور عنوان کرد که مناطقی که دارای آب و هوایی معتدل تر می باشند از لحاظ هزینه های کمتر تهویه و سرمایش در تابستان و همچنین گرمایش و تهیه سوخت در زمستان میتوانند جهت اجرای یک پروژه مناسب تر باشند ضمن اینکه نزدیکی هر چه بیشتر به بازارهای مصرف موجب کاهش در هزینه های توزیع و در نتیجه افزایش قدرت رقابت در مقایسه با سایر رقبا خواهد شد. پس در یک نتیجه گیری نهایی می توان گفت هیچگونه منعی در هیچ یک از نقاط کشور جهت پرورش بلدرچین وجود ندارد و تنها عوامل نظیر نزدیکی به بازار مصرف، مساعد بودن شرایط آب و هوایی و غیره که از لحاظ اقتصادی موثر بر نتیجه هستند می توانند در تقسیم بندی مناطق مد نظر قرار گیرند. اصول عمومی در طراحی مزرعه طراحی محوطه مزرعه: در محوطه مزرعه معمولاً ساختمان های زیر احداث می گردند. قابل ذکر است که در صورت بزرگ بودن واحد، ساختمان های اداری و مسکونی نیز طراحی می شود ولی برای واحدهای کوچک نیازی به طراحی آن وجود ندارد.
الف) ساختمان های اداری ساختمان های اداری در صورت بزرگ بودن مزرعه و نیاز به این ساختمان ها، مرکز کنترل و اداره مزرعه می باشد. در صورت کوچک بودن مزرعه از یک اطاق نیز می توان برای مدیرت گله استفاه نمود. این محل باید دور از واحدهای تولیدی و در محل مناسب ساخته شوند که از نظر کشت و زرع مناسب نباشد تا فضایی که اشغال می کند فضای تولیدی زراعی یا باغی نباشد، و بتوان نهایت بهره وری از آن را داشت. به طور کلی برای کلیه ساختمان ها اعم از ساختمان های اداری، مسکونی و غیره نیز بایستی محلی را انتخاب نمود که زمین آن مناسب کشت و زرع نباشد.
ب) ساختمان های مسکونی ساختمان های مسکونی، محل سکونت کارکنان مزرعه می باشد و یکی از مهم ترین ساختمان ها به شمار می آید. ساختمان های مسکونی باید مناسب با روش زندگی و خواسته های اجتماعی و فرهنگی کارکنان باشد. این ساختمان ها بایستی به قدر کافی فضای استراحت داشته و دارای سرویس بهداشتی مناسب نیز باشد. بسته به تعداد نفرات استفاده کننده از خانه های مسکونی می توان ساختمان هایی با زیر بناهای متفاوت در نظر گرفت.
ج) ساختمان های دامپروری مشکل است که احتیاج به صبر و حوصله و کوشش زیادی دارد و کارگران بیشتر وقت خود را در این ساختمان های دامپروری باید طوری طراحی شوند که امکان تولید بیشتر با کیفیت بهتر در آن ها ممکن شود. شرایط بهداشتی کاملاً در آن ها رعایت شده تا بتوان از حداقل نیروی کار حداکثر استفاده را برد. صورت حاد yb روستاها دیده می شود به طوری که محل های نگه داری ܟܐܩ آن قدر نامناسب است که دام نمی تواند تولیدی داشته باشد. دام، ضعیف شده ۹ دچار بیماری های مختلف متى گردد. برای حل این هم سطح زندگی آنان بهبود یابد و هم تولیدات دامی کشور افزایش یابد. انتخاب محوطه مرکزی مزرعه ساختمان محوطه مزرعه به صورت متمرکز یا پراکنده ساخته می شود در مزارع متمرکز ساختمان ها در مرکز ساخته می شود. در این نوع ساختمان ها احتیاج به زمین کمتر است. در صورتی که در مزرعه های دیگر، ساختمان ها به صورت پراکنده در قسمت های مختلف مزرعه ساخته می شوند. در صورت استفاده از سیستم های متمرکز رعایت فواصل بهداشتی طبق استاندارد **** دامپروری الزامی خواهد بود.
گروه صنعتی اسکندری برترین تولید کننده دستگاه جوجه کشی در خاور میانه