• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش پول در آوردن از فایل سرو

kooroshy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
به نام خدا
با سلام دوستان قبلا بهتون آموزش پول در آوردن از هات فایل را گفتم . و وعده داده بودم فایل سرو را هم بگم . الوعده وفا . البته این دومین آموزشی هست که من می زارم و اگر چیزی جا می افته دوستان به بزرگی خودشون می بخشند

خوب اول از همه حساب وب مانی را طبق آموزش هایی که توی سایت هست ایجاد کنید و برای خودتون یک کیف پول دلار ایجاد کنید .

حالا می ریم سر کار خودمون :

یک توضیح مختصر در مورد فایل سرو می دم بهتون .

این سایت همانند رپیدشیر و هات فایل و مگا آپلود جزو آپلودسنتر فایل به حساب می اد . رتبه زیاد بالایی نداره اون پایین پایین ها هم نیست و نکته مهم و امیدوار کننده اینه که داره خودش را مثل برق می کشه بالا . این رنکینگی هست که تا به امروز توسط الکسا داریم همانطور که می بینید وضعیت این آپلود سنتر نسبت به بقیه آپلود سنتر ها مشخص هست .

graph

خوب خوبی و بدی های این آپلود سنتر چیه ؟

1- به همه فایلاتون توسط هر کی که دنلود بشه پول میده . ( محدودیت کشوری وجود نداره)
2- رنکینگ خاصی توش ندیدم
3- کپی رایت در حد عالی نقض میشه یعنی برای ماها توپه
4-بیشترین حجم فایل آپلودی که خودم تست کردم و جواب گرفتم 500 مگ برای یوزر رایگان بوده.
5-یکم یوزر را گیج می کنه چون صفحه کنترلیش یکم از هات فایل و رپیدشیر سنگین تره
6- الیته این مشکلی هست که من فقط اینگار دارم اونم اینه که یک فایل را آپلود که می کنم روش 4 تا روی سرور میره یعنی 3 تا کپی اضافی میسازه ازش.
7- با آپلود بیش از حد روش امتیاز منفی نمی گیرید.
8-من احساس می کنم یکم صفحش سنگین هست و یکم طول میکشه تا نسبت به باقی سایتهای مشابه بیاد بالا

این هم جدول در آمدی یا Earnings Table این سایت

اینم لیست کشورهایی که به هر دسته تعلق دارند.

شرایط برداشت پول در اینجا مثل باقی جاها هر 1000 دانلود می باشید و حداقل پرداخت بهتون هم 20 دلار هست و از سیستم های مالی PayPal, ePassporte و WebMoney پشتیبانی می کنه
خوب بریم سر اصل مطلب :

اول توسط لینک زیر به صفحه ثبت نام رفته و ثبت نام می کنیم

بعد از تکمیل فرم بالا روی skip صفحه ای که باز میشه کلیک کنید در اصل این صفحه که در زیر عکسش را می بنید می خواد تفاوت بین یوزر رایگان و پریمیوم را بگه که مهم نیست برای ما .

خوب هنوز کار تمام نشده و شما هنوز کاملا فعال نشدید!!!!!

حالا همانطور که توی تصویر زیر می بنیند از بالای صفحه روی تب making money کلیک کنید

بعد به وسط صفحه رفته و حساب خود را انتخاب کنید و شماره حساب را وارد کنید و بعد
i213133_webmoney.jpg

بعد از اینکه این مرحله را با موفقیت طی کردین وارد صفحه My Account میشید که جزییات اکانت را براتون توش داره و همچنین آمار کاری تان را نشان میده .

مثل عکس زیر:

i213148_static.jpg

خوب الان شما فعال فعال هستید . حالا کافی هست که یک وی پی اس خوب و ترگل ورگل بگیرید و علی مدد جدیدترین فایلها را دان کنید و بعد هم آپ کنید روی این فایل سرور خوب و عالی و بعد فایلهاتون را در سایتی مثل warez-bb.org شیر کنید و بشینید کنار و از زندگی لذت ببرید البته تنبلی نکنید و باز هم پول در آوردن از این آپلود سنتر بستگی به خودتون و هوشیاری و خلاقیت فردیتون داره. ولی دیگه نگرانی های هات فایل را ندارید

حالا چطوری سریع و رحت روی اینفایل سرو آپلود کنیم؟

1- یک راه اینه که مثل سایر آپلودسنترها از صفحه اول خود سایت آپلود را انجام بدیم . این کار زیاد جالب نیست چون به نظر من اینطوری سرعت کمه و اگر به هر دلیلی بروزر شما قطع بشه این آپلود نا فرجام می مونه.ک

2- راه بهتر و مورد علاقه خودم ftp هست . خیلی راحت هست . شما یک نرم افزار ftp client مانند filezilla ftp client را نصب می کنید و بعد در سایت به تب upload می رید و از اونجا FTP Upload را می زنید

و بعد از اونجا مشخصات ftp اکانت خودتون را بداشته و
و مانند عکس زیر نام سرور که ftp.fileserve.com هست را + یوزر و پسورد خودتون در نرم افزار مربوطه وارد می کنید و وصل میشید به سرور فایل سرو . مثل عکس زیر :

اگر نکته یا فنی هم هست دوستان بگند تا همه استفاده ببریم امیدوارم به درد دوستان خورده باشه موفق باشید
دوستان لطف کنند اگر ثبت نام نکردند از همین لینکی که گزاشتم جهت حمایت از من ثبت نام کنند البته این دیگه مرام خودتونه
[
تهیه کنند کوروشی​

Last edited:

kooroshy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
فایل سرو که فیلش تره.

بله فبلا هم گفتم تمامی آپلود سنترها به جز رپیدشیر پیلت---------ر هست . شما یک وی*/*/* پی.... ان لازم دارین تا وارد این سیستم بشین که خوب چون باید یک وی پی اس واسه کارتون بگیرید در نتیجه می تونید روی اون وی پی انتون را اکی کنید و کار را جلو ببرید موفق باشید

kooroshy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان اگر سوال یا مشکلی بود در خدمتم

latari

Registered User
لایک‌ها
86
من از این پولی که گفته میده سر در نیاوردم میتونید توضیح بدید مثلا یه فایل 40 مگابایتی رو اگر 1000 بار دانلود کنن چقدر میشه پولش راستی اگر از ایران دانلود کنن بازم قبوله

chat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من زیاد از جدولEarnings سر در نیاوردم ولی‌ اینطوری که فهمیدم مثلا ما اگر یه فایل که از 1MB تا 50MB هستش رو آپلود کنیم و بعد از اون باید ۱۰۰۰ نفر اینو Download کنن تا تازه گیر ما $ 3 میاد. خیلی‌ کم پیش میاد که ۱۰۰۰ نفر Download کنن.

latari

Registered User
لایک‌ها
86
من زیاد از جدولEarnings سر در نیاوردم ولی‌ اینطوری که فهمیدم مثلا ما اگر یه فایل که از 1MB تا 50MB هستش رو آپلود کنیم و بعد از اون باید ۱۰۰۰ نفر اینو Download کنن تا تازه گیر ما $ 3 میاد. خیلی‌ کم پیش میاد که ۱۰۰۰ نفر Download کنن.

اگر اینطوری باشه که اصلا نمیصرفه باز مثلا اگر بگن هزار تا از کل فایلهایی که شما به اشتراک میزارید باز یه چیزی هرچند که اونم باز کمه و نمیصرفه کلا به نظرم عمرا کسی بتونی در ماه بیشتر از 60 دلار اونم اگر فعال باشه در آمدکسب کنه

بالا