• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش: چگونه از Youtube یوتوب به در امد چند ملیونی برسید

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
خب من خیلی جاها تو این فروم دیدم که خیلی ها سوال پرسیدن که چجوری می شه از یوتوب می شه پول در اورد یا کساییی که تو ایران هستن می تون, خیلی ها هم جواب های اشتباه به خاطر نداشتن اطلاعات یا کج فهمی دادن من تو این تاپیک به طور دقیق توضیح می دم:
سوال و جواب:
آیا اصلا می شه از تو ایران با یوتوب پول دراورد؟ تو 1 کلمه بله
چجوری؟
شما اول باید کانال یوتوب داشته باشید, بعد فیلم یا ویدیو بسازید و بعد تبلیغات قرار بدین رو کانالتون
باید فیلم ها رو خودتون بسازید این قانون اوله youtube هست در غیر این صورت کلا بی خیال Youtube شید
شما حق نداریدفیلم یا ویدیو یا کلیپ یا اهنگ اشخاص دیگه رو اپلود کنید یا تو فیلم خودتون ازش استفاده کنید بدون اجازشون
ایا فیلم ساختن سخته یا باید راجع به چی باشه؟ نه همه الان گوشی هاشون دوربین داره و ب راحتی می تونید فیلم بسازید از هر چیزی و فقط قوانیی Youtube رو رعایت کنید فیلم لخت و پورن کاملا ممنوع هستن.
چیزه دومی که لازم دارین گوگل ادسنس هست اینجا رو بخونید

اگه شما 100 فیلم ساختین هر فیلم روزی به 0.5 دلار بده می شه روزی 50 دلار این فقط یه مثال بود
حداقل کیفیت فیلم هاتون باید FHD باشه.

love222game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
به ازای چندتا نمایش 0.5 دلار میشه ؟

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

350_3.jpg

تاپیک بسته کسب درآمد آنلاین از بازی لم

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
بسته به RPM داره اگه RPM 10$ برا هر هزار نمایش 10 دلار می ده.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
بسته به RPM داره اگه RPM 10$ برا هر هزار نمایش 10 دلار می ده.

چیزه دومی که احتیاج داریم گوگل ادسنس ؟!
مگه منظورت این نیست چند تا فیلم بگیریم آپ کنیم بعد با سایت های تبادل ترافیک براشون بازدید کننده بفرستیم زمان بازدید رو هم البته باید تنظیم کنیم ؟!
الان خود شما از این روش دارید استفاده می کنید ؟! یا فقط قصدتون فروش این اکانت های گوگل ادسنس هست
نمونه برداشت هم دارید ؟!
تنها راهش ارسال بازدید هست که اونم احتیاج به سرورهای ک ر ک و ... داره که میشه با یه وی پی اس ردیف کرد
اگر واقعا شدنیه بریم سراغش !!؟

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
چیزه دومی که احتیاج داریم گوگل ادسنس ؟!
مگه منظورت این نیست چند تا فیلم بگیریم آپ کنیم بعد با سایت های تبادل ترافیک براشون بازدید کننده بفرستیم زمان بازدید رو هم البته باید تنظیم کنیم ؟!
الان خود شما از این روش دارید استفاده می کنید ؟! یا فقط قصدتون فروش این اکانت های گوگل ادسنس هست
نمونه برداشت هم دارید ؟!
تنها راهش ارسال بازدید هست که اونم احتیاج به سرورهای ک ر ک و ... داره که میشه با یه وی پی اس ردیف کرد
اگر واقعا شدنیه بریم سراغش !!؟
من کی و کجا گفتم بازدیدکننده ارسال کنید؟
من هیچ وفت نگفنم شما ترافیک ارسال کنید و اکیدا توصیه می کنم این کارو نکنید.
اون سایتی که شما گفتید برای ارسال بازدید کننده اسمش Google AdWords هست نه Google Adsense
در گوگل Adsense شما تبلیغات رو پخش می کنید حالا یا با کانال یوتوبتون یا روش های دیگه و برای این کار پول دریافت می کنید.
در صورتی که با Google Adsense تبلیغات بزارید و بعد بخواهید با برنامه رو سرور یا سایت های ارسال بازدید کننده ترافیک ارسال کنید گوگل اکانت Adsense شما رو اخراج برای همیشه خواهد کرد.
گوگل تمام اطلاعات بازدید کننده ها رو داره و اگه واقعی نباشن شما رو اخراج خواهد کرد.
شما باید تمام بازدید کننده ها تون رو به صورت طبیعی بدست بیارید. یعنی خودشون علاقه داشته باشن و فیلم ها رو ببینند.

armi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام میگم کانال رو با شماره ایران verify کردیم مشکلی نداره واسه گذاشتن ادسنس؟ بلاک نکن یه دفعه؟

بالا