• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش کامل کار با نرم افزار «رمزنگار فایل»

mokhtarabadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام، رمزنگار فایل یک برنامه فوق العاده ضروری برای تلفن های اندرویدی میباشد، که شما با کمک این نرم افزار دیگر به هیچ وجه نگران فایل های مهم تان از جمله: عکس و ویدئوهای شخصی، پروژه ها و مقالات، و هر فایلی که برای شما مهم باشه نخواهید بود.
این برنامه با روش های نوین رمزگذاری (هم زمان با چندروش تصادفی) فایل های شما رو رمزگذاری و در صورت تایید شما فایل اصلی را حذف میکند، و شما هر وقت که خواستید می توانید به طور موقت فایل تان را در برنامه رمزگشایی کنید و آن را ببنید و یا دوباره فایل را به حالت اولیه خود بازگردانید.
**نکته خیلی مهم: اگر شما چند فایل را رمزگذاری کرده باشید، برنامه را حذف کنید و دوباره آن را نصب کنید، دیگر دسترسی به فایل های خود نخواهید داشت**

در اینجا آموزش تصویری شروع کار با برنامه رو گذاشتم:

بعد از نصب برنامه، وارد برنامه شوید، محیطی مشابه تصویر زیر را باید مشاهده کنید
device-2015-01-01-165659.png

خُب ما در اینجا هیچ محافظی نداریم!
محافظ چیست؟ محافظ ها مثل جعبه هستند که شما برای هرکدام رمزی انتخاب می کنید، و بعد فایل ها تان را داخل آن می گذارید، برای مثال ما یک محافظ جدید ایجاد میکنیم (برای این کار روی علامت + بالای صفحه کلیک کنید).
حالا تصویر زیر را باید مشاهده کنید:

خُب حالا نام محافظ را انتخاب کنید و همینطور یک رمز برای محافظ (در نوع رمز هیچ محدودیتی وجود ندارد) و در قسمت تایید رمز تکرار رمز را دوباره بنویسید و بعد رو تایید اشاره کنید، تا تصویر زیر را مشاهده کنید:

من در اینجا «For Schools» رو برای نام محافظم انتخاب کردم، راستی شما به تعداد نامحدود می توانید محافظ ایجاد کنید، و همینطور برای تغییر نام هرکدام رو آن اشاره طولانی داشته باشید(Long Click).
برای باز کردن هر محافظ رو آن کلیک کنید، از شما رمز خواسته میشود، رمزی را که قبلا انتخاب کردید رو وارد کنید، چند لحظه صبر کنید تا دیتای محافظ با برنامه تنظیم شود، بعد تصویری مانند این باید ببنید:

خُب ما اینجا هیچ فایلی نداریم برای اضافه کردن فایل دوباره روی علامت + بالای صفحه کلیک کنید، راستی اگه در مدیریت فایل هم چند فایل رو علامت بزنید بعد روی اشتراک کلیک کنید، و بعد هم گزینه وارد کردن فایل به رمزنگار انتخاب کنید، فایلها در محافظ انتخابی شما ذخیره خواهند شد.
اگر روی کلید تنظیمات در گوشی خود کلیک کنید، قادر خواهید بود تا : محافظ را حذف کنید، از آن فایل پشتیبان (Backup) بگیرید، رمز آن را تغییر بدهید یا محیط نمایش فایل ها را عوض کنید مثلا گالری مانند.
خُب بعد از اضافه کردن چند فایل باید مثل تصویر زیر را ببنید:

خُب دیگه به نظرم توضیح دیگه ای لازم نیست، اگر سوالی بود، هیمنجا یا در کافه بازار مطرح کنید تا جوابتان را بدهیم.

چندتا نکته:
۱.ببخشید از بس خُب خُب کردم.
۲.من این عکس ها رو روی ماشین مجازی اندروید گرفتم و ساعتش مجازیست (مثل فرفره کار میکنه)، خُب(!) فکر نکنید نیم ساعت دارم آموزش میدم.
۳.من فایل زیادی نداشتم به همین دلیل چندتا عکس از زنده یاد پاشایی گذاشتم، راستی شما هر فایلی با هر حجمی رو می توانید وارد محافظ ها کنید.

Last edited:

SILENCEmzs

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوست عزیز
تبریک میگم به خاطر برنامه مفیدی که نوشتی
امیدوارم روز به روز پیشرفت کنه و کامل بشه
توصیه می کنم باز هم رو ظاهرش کارکنی
موفق باشی

mokhtarabadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام، ممنون از لطفتون، میشه واضح تر بگین منظورتون چیه؟ یعنی رنگبندی خوب نیست، یا طرح و چارچوب کلی یا شایدم منظورتون RTL یا LTR باشه؟

sara gholami1985

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دستتون درد نکنه .خیلی خوبه .ولی چطور میتونم به حالت اولیه برش گردونم.فقط که گزینه حذف داره حذف هم کنم که کلا حذف میشه

mokhtarabadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دستتون درد نکنه .خیلی خوبه .ولی چطور میتونم به حالت اولیه برش گردونم.فقط که گزینه حذف داره حذف هم کنم که کلا حذف میشه

سلام، خواهش میکنم، اگر منظورتون بازگرداندن دوباره ی آیکون برنامه به لانچر می باشد، به تنظیمات گوشی و بعد برنامه ها و بعد رو مخفی ساز کلیک کنید و بعد داده های برنامه را حذف کنید، قبل از انجام این کار حتما از محافظهای خود پشتیبان بگیرید.

sara gholami1985

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کلا نفهمیدم چی گفتین .ببین من مثلا یه عکس مخفی میکنم .بعد پشیمون میشم میخام برش گردونم نمیتونم

mokhtarabadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کلا نفهمیدم چی گفتین .ببین من مثلا یه عکس مخفی میکنم .بعد پشیمون میشم میخام برش گردونم نمیتونم

ببخشین منظورتون رو بد متوجه شدم، ببنید وارد محافظی شوید که عکس رو داخل اون گذاشتین، بعد رو کلید تنظیمات گوشی تان کلیک کنید، و بعد فایلها را بازگردانی کنید، بعد از فرایند بازگردانی فایلها باید در کارت حافظه ذخیره شوند.

sara gholami1985

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی مرسی .فهمیدم .اون کار رو میکردم .نمیدونستم کجا دخیره میشن .فکر میکردم میرن همون جا که قبلا بودن .پیداشون کردم .خیلی:)برنامه اش باحاله .مرسی;)

mokhtarabadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مرسی مرسی .فهمیدم .اون کار رو میکردم .نمیدونستم کجا دخیره میشن .فکر میکردم میرن همون جا که قبلا بودن .پیداشون کردم .خیلی:)برنامه اش باحاله .مرسی;)

خواهش میکنم، توی آموزش گفته بودم که فایل ها بعد از رمزگشایی در کارت حافظه ذخیره می شوند!

masoodajori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
]سلام.من نسخه کامل خریدم.حالا میخام رمز بذارم میگه پس از راه اندازی مجدد!!!!!
چیکار کنم

masoodajori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
]سلام.من نسخه کامل خریدم.حالا میخام رمز بذارم میگه پس از راه اندازی مجدد!!!!!
چیکار کنم

masoodajori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا پیامی ک میده:
تنظیم ها پس از را اندازی دوباره برنامه اعمال خواهند شد

nl.gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشید من فایلم رو رمزگشایی کردم ولی توی کارت حافظه پیداش نکردم ممنون می شم راهنماییم کنید

masoodajori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشید من فایلم رو رمزگشایی کردم ولی توی کارت حافظه پیداش نکردم ممنون می شم راهنماییم کنید
سلام.
اشتباه کردی رمزگشایی کرد. اینجا کسی پهسخگو نیست . فقط الکی پول میگیرن

mokhtarabadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
لطفا برنامه ES File Explorer رو روی گوشی خود نصب کنید و بعد دز تنظیمات برنامه (همینی که نصی کردید) تیک نمایش فایل های مخفی رو بزنید، و بعد دوباره ، کارت حافظه و حافظه (ها)ی گوشی تون رو چک کنید.

بالا